Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tedavi olmadığın sürece bu takıntından kurtulamayacaksınHastayım o yuzden canim sıkkın. Yani birine karşı birseyler hissetmek istiyorum ama kimse yok. Kimsede hoşlanmıyor benden gerçek hayattan flortum bile olmadı. Neden boyle sizce surekli aklıma takiliyor bu konu. Bu arada kendimi de guzel bulmuyorum artik ?
Kız böyle ezik görme kendine. Kadın her haliyle güzeldir ayrıcaHastayım o yuzden canim sıkkın. Yani birine karşı birseyler hissetmek istiyorum ama kimse yok. Kimsede hoşlanmıyor benden gerçek hayattan flortum bile olmadı. Neden boyle sizce surekli aklıma takiliyor bu konu. Bu arada kendimi de guzel bulmuyorum artik ?
Muhtemelen güzel değilsin zaten.. Bu arada kendimi de guzel bulmuyorum artik ?
Sevgililik olacak ama instadan başka bişey bilmiyor oradaki adamlar selam naber ar yu seks olduğu için, işte..Hayatının amacını sevgili bulmak sanmadığın gün hem mutlu olacaksın hem de hayatına biri girecek muhtemelen
Standartları var ama. Zengin olsun, zeki olsun, yakışıklı olsun olsun da olsun diye sıralıyordu geçenlerdeSırf yemeğim yapılsın donum yıkansın diye evlenen adamlar var. İnanamıyorum ya bi tanesi denk gelir hiç yoktan.
Gerçek hayata karışsa biSevgililik olacak ama instadan başka bişey bilmiyor oradaki adamlar selam naber ar yu seks olduğu için, işte..
O adamları çakozlamak için kendine bakıyor kızlar, etkinlik kovalıyor, onların ortamına girmek için okul, kurs, iş ortamı vs orada olmak lazım tutunmak lazım. Yoksa görmezler bile seni. Evden çıkmadan nasıl gelecek zengin yakışıklı koca?Standartları var ama. Zengin olsun, zeki olsun, yakışıklı olsun olsun da olsun diye sıralıyordu geçenlerde
Üzerine çikolata sosu veya krem şanti de olsun mu?Standartları var ama. Zengin olsun, zeki olsun, yakışıklı olsun olsun da olsun diye sıralıyordu geçenlerde
Olmuşken o da olsun bence.Üzerine çikolata sosu veya krem şanti de olsun mu?
Keşke sorun sadece dış görünüşü olsa. Yanındaki insanları depresyona sokacak kadar negatif, vasıfsız, stresli, olumsuz biri. Bunu biz görmeden buradan biliyoruz gerçekte düşünemiyorum bile. Ruhum daralıyor kızın konusunu görünce İntihar etmek isteyen biri evlenir ancak onunla.Muhtemelen güzel değilsin zaten.
O da bir şey mi? Totem yapıp kapanmıştı :) Kapalı olunca bulabilirmiş muhtemelen asfdfghStandartları var ama. Zengin olsun, zeki olsun, yakışıklı olsun olsun da olsun diye sıralıyordu geçenlerde
Ne alakası var acaba? Ben öyle bir şey mi dedimO da bir şey mi? Totem yapıp kapanmıştı :) Kapalı olunca bulabilirmiş asfdfgh
Okuma konumu madem vasıfsız sensinKeşke sorun sadece dış görünüşü olsa. Yanındaki insanları depresyona sokacak kadar negatif, vasıfsız, stresli, olumsuz biri. Bunu biz görmeden buradan biliyoruz gerçekte düşünemiyorum bile. Ruhum daralıyor kızın konusunu görünce İntihar etmek isteyen biri evlenir ancak onunla.
Evet konusunu açtın. Beğenmedimlere istediğin kadar boğabilirsin rainy. Paylaşımlarını silemiyorsun git bi oku yazdıklarını inan sen bile kendinden soğur uzaklaşırsın. Acı gerçeği kabullenip kendine çeki düzen vermekte bi seçenek.Ne alakası var acaba? Ben öyle bir şey mi dedim