kendisi benim yengem olduğu için başka bir sıfatla hitap edemiyorum şimdilik :26: zaten zerre kadar da haketmiyor o kelimeyi çünkü her fırsatta bizi ayırmaya çalışıyor...beni defalarca arayıp ne hakaretler etti...kaynana adayım tam bir çılgın :18:
aile arası bişey yok kendi aramızda yüzüğümüz var canım
biz 5 yıldır beraberiz,ne annesiyle nede babasıyla tanıstım.zaten tanıstırmak icin teklıf etmedi de.sadce resimlerden tanıyorum ailesini.simdi bu konuyu okuyunca tuhaf oldum iyi mi tanısmak yoksa kotumu onuda bilemiyorum..
neden teklif etmedi cnm yaşınız çok mu küçük ondan mı acaba
hayır o 27 yasında bende 20 yasındayım.bir bilsem neden tanıstırmıyor.ona boyle konular soguk gelıyor sanırım ne bileyim.
hahayyyt süper zamanlamaNişanlandığım gün anne dedim. Öyle birden ağzımdan çıktı, baya dert etmiştim nasıl anne derim diye.
Öncesinde bende teyze dedim. Ama insan baya zorlanıyo :93:
biz 3 yıldır görüşüyoruz ve annesiyle tanışmam ilk defa telefonda oldu. sağolsun yarim emrivaki yaparak tutuşturuvermişti telefonu elime...yavrum nasılsın diyen munis mütevazi bir sesi vardı kanım kaynamıştı...sağolun teşekkür edderim siz nasılsınız dedim önceleri....sonra o bana kızım yavrum diyodu utandım ben de annem annecim demeye başladım :82: artık haftada 2 kez arar merak ettim sesini duyayım dedim der konuşuruz ...birde askerde sevgilim bu sebepten de olabilir... göz kulak oluyorama onu çok seviyorum çok şevkatli ve çok iyi bir evlat yetiştirmiş
bende daha cocukluktan beri tanıyorum ama oğlunun sevgilisi olarak tanıstığımda ... teyze die hitap ettim ta ki nişanlanana kadar...
Ay ne güzel olaylardı bunlar yaa
Ben ilk tanıştığımda bi pazar kahvaltısına gitmiştim
baktım kayınvalidem tatilden gelmişti o zaman
Bodrum'daydı hanfendi :)
bronz bir ten
güzel bi elbise giyinmiş
saçlarına dalgalı fön çektirmiş
eller,ayaklar ojeli falan
ilk izlenim ya :)
ama çok hoşuma gitmişti
dedim oh benim gibi modern güzel giyimli bi kayınvalidem olacak
el öpmemiştim ve de teyze,amca diye hitap etmiştim
allah bozmasın çok iyidir,hele kayınpederim tam bir melek
allah herkese böyle bir aile nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?