Sevgilisinin anesiyle tanışanlar?

daha tanışmadım ama tanışcagım gün elim ayagım birbirine dolaşır zaten tanıscagım gün ne giycem die aylar önceden planlarım herşeyim tertemiz ütülü olmalı ve ben çok güzel olmalıyım off off ini bir gün tnşrz çok yakında zaten tnşcz inşallah:18:

allah kolaylık versin:97:

aile arası bişey yok kendi aramızda yüzüğümüz var canım

bizdede henüz yok cnm sadece benim tektaşım var.

ben sevgilimin annesini sevgilimle tanışmadan önce tanıodum.önce ne diosam şimdide onu diorum.ocakkta Allah izin verirse sözlenmeyi düşünüyoruz.ondan sonra anne demeye alıştırmalıyım kendimi:)

sevgilimin annesıyle tanıstıgım gun yolda gıderken heyecanlandım bıraz ama yanında gectı zaten konuskan oldugu ıcın bende rahattım biz dısarda bulustuk evlerıne gıtsem o kadar rahat olcaıgımı sanmıyorum haha

ben siz diyorum ya... 2 buçuk yıldır bi beraberliğim var ailesini 2 yıldır tanıyorum tanıştık yani hatta yarın öğrenci evimi ziyarete gelecek annesi ne anne dedim ne teyze bilemiyorum ki ne demeliyim :44:

biz 5 yıldır çıkıyoruz, bugüne kadar 3-4 kez yolda karşılaştık.hepsinde siz diye hitap ettim. :78:
bi dahakine teyze mi desem acaba kızlar :97:
ben evlerine bi yemeğe falan gittiğimde ya da ne biliim bi yerde şöyle karşılıklı oturup sohbet ettiğimizde teyze demeyi,daha sonra sözden sonra da anne demeyi düşünmüştüm

Ben yıllardır tanıyorum sevgilimin ailesini aile dostuyuz biz aileside biliyor bizim birliktelimizi öyle anne talepleri falan olmadı bende söylemedim zaten ne zaman nişan olur o bana anne de kızım bana der sevgilimde benım anneme anne der o zaman derim sevgilim için oda annemden başkasına anne demem annemi kızdırır biliyorum kıskanır o zaten şimdi bende teyze diyorum daha rahatım sorumluluk yom en azından

biz 5 yıldır beraberiz,ne annesiyle nede babasıyla tanıstım.zaten tanıstırmak icin teklıf etmedi de.sadce resimlerden tanıyorum ailesini.simdi bu konuyu okuyunca tuhaf oldum iyi mi tanısmak yoksa kotumu onuda bilemiyorum..

neden teklif etmedi cnm yaşınız çok mu küçük ondan mı acaba

Slm cnm ben ilk tanışmaya gittiğimde el öpme oldu tabi
ama nişanlana kadar isimi ile hitap ettim
nişanlandıktan sonra baya zor oldu anne demek

bende 90 lıyım ve telefonda tanıştık bizde teyze dedim ben çünkü olmasa ne o hayel kırıklına ugrar nede ben o yüzden demedim düşünmemde:97:

Nişanlandığım gün anne dedim. Öyle birden ağzımdan çıktı, baya dert etmiştim nasıl anne derim diye.
Öncesinde bende teyze dedim. Ama insan baya zorlanıyo :93:

biz 3 yıldır görüşüyoruz ve annesiyle tanışmam ilk defa telefonda oldu. sağolsun yarim emrivaki yaparak tutuşturuvermişti telefonu elime...yavrum nasılsın diyen munis mütevazi bir sesi vardı kanım kaynamıştı...sağolun teşekkür edderim siz nasılsınız dedim önceleri....sonra o bana kızım yavrum diyodu utandım ben de annem annecim demeye başladım :82: artık haftada 2 kez arar merak ettim sesini duyayım dedim der konuşuruz ...birde askerde sevgilim bu sebepten de olabilir... göz kulak oluyor ama onu çok seviyorum çok şevkatli ve çok iyi bir evlat yetiştirmiş

bende daha cocukluktan beri tanıyorum ama oğlunun sevgilisi olarak tanıstığımda ... teyze die hitap ettim ta ki nişanlanana kadar...

Nişanlandığım gün anne dedim. Öyle birden ağzımdan çıktı, baya dert etmiştim nasıl anne derim diye.
Öncesinde bende teyze dedim. Ama insan baya zorlanıyo :93:
hahayyyt süper zamanlama

allah kavuştursun cnm askere gitmeden neden söz nişan vs yapmadınız ki

bende daha cocukluktan beri tanıyorum ama oğlunun sevgilisi olarak tanıstığımda ... teyze die hitap ettim ta ki nişanlanana kadar...

bende iyice alıştım teyze demeye. nasıl anne diycem bilmiyorum

Ay ne güzel olaylardı bunlar yaa
Ben ilk tanıştığımda bi pazar kahvaltısına gitmiştim
baktım kayınvalidem tatilden gelmişti o zaman
Bodrum'daydı hanfendi :)
bronz bir ten
güzel bi elbise giyinmiş
saçlarına dalgalı fön çektirmiş
eller,ayaklar ojeli falan
ilk izlenim ya :)
ama çok hoşuma gitmişti
dedim oh benim gibi modern güzel giyimli bi kayınvalidem olacak
el öpmemiştim ve de teyze,amca diye hitap etmiştim
allah bozmasın çok iyidir,hele kayınpederim tam bir melek
allah herkese böyle bir aile nasip etsin...

yaa ne güzel alah bozmasın cnm. sizin gibi gelin kayınvalide görmek zor. ama allah için benim kayınvalide adayımda çok iyi. kendisi örtülü olduğu halde benim giyimime karışmadı. insanlar giyimiyle yargılanmaz dedi hemde çok tatlı dilli sıcak bi insan. sen benim ilk göz ağrımsın diyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…