Sevgilisinin anesiyle tanışanlar?

pause

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
251
0
0
İstanbul
Mrb kızlar. benim sorum şu. yaklaşık 2 ay kadar önce sevgilimin annesiyle - babasıyla tanıştım. ancak annesine anne demek istemedim. daha ortada fol yok yumurta yok ağırdan alim diyeteyze dedim. Siz ilk tanışmanızda ne demiştiniz.?? Daha sonradan anne demek kolay oldu mu? ben hep teyze derim gibime geliyo

canım bende tanıştım el öpmeye getirmişti beni annesinin yanına ama ben anne deme gereğini duymadım fol yok yumurta yok dediğin gibi gerek de yok canım nişanlanınca dersin...el öpmeyi de unuttum bu arada heyecandan sen öptünmü

ben öptüm alnıma bile koydum. babasının elini öperken ellerim titriyordu zaten:) ilk tanışmadan anne demek gelmedi içimden valla annemin yerine koyamadım Senin kaçıncı karşılaşman??

hiç bişey demedim ne anne ne teyze 15 gün sonra sözümüz oldu sonrasında dedim.

ben öptüm alnıma bile koydum. babasının elini öperken ellerim titriyordu zaten:) ilk tanışmadan anne demek gelmedi içimden valla annemin yerine koyamadım Senin kaçıncı karşılaşman??

ben ilk çıktığımız zaman gittim daha da gitmedim cnm bi gördüler tamam

ben 4.5 yıldır tanıyorum, annesi benimle annem gibi ilgilenir.
annem yerinede koyarım, çok iyi bi insandır.
ama bende demedim anne bende teyze derim.
iş resmiyete binsin nişandan sonra en uygun olanı bnce.
öyle olmalı diye düşünüyorum.

20 yaşındayım cnm 90 lıyım.

bende bi kere kardeşinin sünneti olmuştu onun için gittim bide kurban bayramında gittim:)

20 yaşındayım cnm 90 lıyım.

bende bi kere kardeşinin sünneti olmuştu onun için gittim bide kurban bayramında gittim:)

bende 20 yaşındayım cnm
iyi gitmişsin sen düğüne bile baksana bazen bende gitmek istiyom ama bizimki demedende gidemem ki seninki meraklı heralde baksana götürüo seni maşallah

aslında ona kalsa çok önceden gidicektik ama ben biraz cadıyımdır. istemedim daha evvel gitmeyi. hem bana göre aile vs işlerine ne kadar geç girilirse o kadar iyi. sende söz vs varmı yada görünüyo mu tatlım

ilk tanıştırdığı zaman teyze diyordum şimdi nişandan sonra anne demeye basladım biraz garip oluyor ama alışıcm inşallah ama babasına baba diyemedim daha hiç ona alışmak daha zor olacak sanırım

bende 20 yaşındayım cnm
iyi gitmişsin sen düğüne bile baksana bazen bende gitmek istiyom ama bizimki demedende gidemem ki seninki meraklı heralde baksana götürüo seni maşallah

boşver canım şimdiden yüz göz olma zaten.zamanı gelince çok sık göreceksin zaten.

Bende birşey demedim.İş resmiyete dökülsün hele bi istemeye gelsinler nişan falan olsun ANNE derim

tabiki teyze diyeceksin, yok birde anne deseydin, daha ortada fol yok yumurta yok bende tanistim elerini öptüm teyze amca diyorum simdilik

ben bir çok kez görüştüm sevgilimin annesiyle de babasıyla da. anne de demedim baba da... daha erken, teyze ve amca ile yetiniyorum. ne zaman aile arasında iş ciddileşir o zaman derim anne diye.
hem utanırım ben yaaa =)

aile arası bişey yok kendi aramızda yüzüğümüz var canım

ilk tanıştığımda adını söyleyeceğim bir durum oluşmadı hiç sonradan da teyze dedim hep nişanlanmadan anne demem diye düşünüyorum.

kendisi benim yengem olduğu için başka bir sıfatla hitap edemiyorum şimdilik :26: zaten zerre kadar da haketmiyor o kelimeyi çünkü her fırsatta bizi ayırmaya çalışıyor...beni defalarca arayıp ne hakaretler etti...kaynana adayım tam bir çılgın :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…