• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilisini yada eşini ölesiye sevenler

Bir gün beni sevmeyeceğim için bilsem de
Bu yaptığımın saçmalık olduğunu bilsem de Seni çoook seviyorum varlığın bile beni öylesine mutlu ediyor ki evet bu düşüncelerim den belki bir gün pişman olacağım ama seni çoook seviyorum sen varken herşey o kadar farklı ki:)Canım benim

Eşimi çok seviyorum iyiki var iyiki benim eşim rabbim başından eksik etmesin.
Sevenler kavuşsun ayrılmasın.:KK200::KK19:

Bende eşimi cokkk severdim hemde cokkk ama baktım hep karşılıksız kaldı bekledigim olmadi sonra dedim ki eyyyyy ranya değermi kendinden ödün vermeye değmez Ve anladım ki hiç bir erkek o kadar sevmeye degmez(hâlâ çok seviyorum ama hak ediyormu emin deilim)

sevgilisi terk etse bile unutamayanlar
o bni sevmesede seviyorum diyenler
dünya severken bi kere daha güsel diyenler
bu başlık ölümsüz
bu başlık yalnız
hayat sevince ne güzel yaaa
heeeytttttttttt beee!!!
herşeye rağmen sewiyorum diyenlerr ne mutlu sizee
geleceğe dair hayaller kuranlar
pembe panjurlu eviimiz olsun diyenler
haydi yazalım aşkımızı paylaşalım
:sm_cool:
2008 acmissini kokuyo hala o kadar çok seviyormusunuz

Bende eşimi cokkk severdim hemde cokkk ama baktım hep karşılıksız kaldı bekledigim olmadi sonra dedim ki eyyyyy ranya değermi kendinden ödün vermeye değmez Ve anladım ki hiç bir erkek o kadar sevmeye degmez(hâlâ çok seviyorum ama hak ediyormu emin deilim)
Öyle olunca insan kötü hissediyo kendini bu durumu esinle konustun mu

Konustum beni cok sevdigini soyluyor evet basta seviyordu gozlerinin icine baksam anlaya bilirdim su an yok gozlerinde goremiyorum
Ne kadarlık evlisiniz. Sevgiyi zamana bağlamamak kazım. Seviyorsan karşındakine hissetmelisin mutlu etmelisin bence

Ne kadarlık evlisiniz. Sevgiyi zamana bağlamamak kazım. Seviyorsan karşındakine hissetmelisin mutlu etmelisin bence
5 yillik evliyim zamanla bazen baskalar arayi bozar bazen hatalarini görürsün bazen ben bunu hakediyormuyum dersin sonra kıyaslama yaparsın ordan bu zamana ondaki degisikligi düşünürsün ve bir bakarsin daglar kadar fark var arada.....ben her zaman sevdiğimi hissetmedim ama .........

Ben eşimden raıyım Rabbim'de eşimden milyonlarca kez razı olsun onun ayağına taş değdirmesin. Hep iyi insanlarla karşılaştırsın onu benim başımdan hiç eksik etmesin.İyi ki tanımışım ve iyi ki hayatımda onu çok seviyorum.

Ben eşimden raıyım Rabbim'de eşimden milyonlarca kez razı olsun onun ayağına taş değdirmesin. Hep iyi insanlarla karşılaştırsın onu benim başımdan hiç eksik etmesin.İyi ki tanımışım ve iyi ki hayatımda onu çok seviyorum.
Rabbim bozmasın ne güzel ❤ ;)

5 yillik evliyim zamanla bazen baskalar arayi bozar bazen hatalarini görürsün bazen ben bunu hakediyormuyum dersin sonra kıyaslama yaparsın ordan bu zamana ondaki degisikligi düşünürsün ve bir bakarsin daglar kadar fark var arada.....ben her zaman sevdiğimi hissetmedim ama .........
Haklsın. Ben daha yeniyim evlilgimde.

Kızlar konu hortlamış ya bana bildirim gelince bakayım dedim ne yazmışım yav acaba ölesiye seviyorum kocişimi filan mı yazdım bir zamanlar. O zaman da bunu yazmışım . hala böyle düşünüyorum kimseyi ölesiye sevmem. Evlat ve anne baba başka tabi

5 yıldır ilkokul arkadaşimla evliyim. :)
ilkokula geri döndüğümde ona bi dokunuşum an üzerine titrenmeye başlamişti..
ne olduğu anlayamamişim kalbim pıt pıt atiyordu. kime attığı anlayamamişim demek ben ona aşık olmuşum... çocuktum...
13 yıl geçti adini soyadini unutmadim. masmavi gözlerin benim gözümün içine baktığı da unutmadim..
çocukken ben derdim mavi gözlü bi çocukla evlencem diye.. meğer ki ben evrene msj göndermişim:D
13yıl sonra kaynanamin görümcemin düğünde görmemle başladi kadin oğlunu fotosunu gösterio sen bunu taniyormusun? görümcecik ekliyo faceyi ben kabul etmedim. kim bu ya:D:D sonunda ediyorum ...derken olaylar gelişiyor...
görmeye geliyor karşımdaki adam bana bakiyo minik minik gözleri ile... ben o an utaniyorum...
sonra küçük bi kıvılcımla başliyo aramizda...
ilk günde elini tuttum düşmemek için...:olamaz: sonra adam bi daha elimi birakmadi...
10 ay içinde büyük aşkla evlendik eşimle.. seviyorum kocami ama çocuk olduktan sonra herşeyi değişti.. aman geçti artık sevgimiz hiç eksilmedi çok şükür..:nazar::nazar::nazar: sevdiğim adami sarılmak çook hoşuma gidiyo. Allah uzun ömürlü evlilikler nasip etsin inşaallah. :dua:

Bir daha dünyaya gelsemmmm yine eşimle evlenirim yemin ederimm kiii o benim cennetimmmm onun için ölmem amaa öldürürüm ! Gece yatarken nefesini kontrol ediyorummmm iyikim benim yasama sevincimm haaa kotu huylarini da görmüyor değilimm o ayriii 😂ama sevgim oyle fazlaki unutuyorum gidiyooo bazen dayanamiyorum öpüyorum uyanıyor uykudann pismanda oluyorum bu adam uykusuz diye ama dokunmazsammm ölürümmmm cennet gönüllümmm o benim:nazar::KK200: acıktığını karnının ağrıdığını bile anlıyorum nasıl oluyor bilmiyorum ama anlıyorummmmm iste

Seviyorum ama sevilmiyorum artık sevgide biryerde yavaş yavaş eşinizin size yaptığı hakaretlerden dolayı nefrete dönüşüyor onsuzluk çok ağrıma gidiyor aynı evin içerisinde iki yabancı gibi yaşamak daha da can yakıyor ilerleyen zamanlarda duzelirse bilemiyorum oluruna bıraktık arkadaşlar evliliğim iz sallantida 8 buçuk senelik evliyiz 3 çocuğumuz var çocuklar biraz daha büyüyene kadar bosanmicaz okula gidiyorlar en küçüğüm 3 yaşında daha sizce
bir erkek sevmediği kadını arzularmi?

Back
X