- 1 Aralık 2007
- 2.887
- 12
- 35
ben face.de kadınlar kulübü kulübü grubuna üyeyim zaten ekleyelim valla ordada kuralım çetemizi dayanışmamıza ordada devam edelim bence sakıncası yok:sm_cool:
Bana da uyar...
Eeee,var mı faceye de gelen??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben face.de kadınlar kulübü kulübü grubuna üyeyim zaten ekleyelim valla ordada kuralım çetemizi dayanışmamıza ordada devam edelim bence sakıncası yok:sm_cool:
Canım msnde ve sen yazmıyorsun ne tuhaf dımı eskıden olsa böylemı olurdu
AYNEN CANIM BENDE BIR UMUTLA BEKLIYORUM ARAR DIYE AMA SONRADA KENDINI KANDIRMA DIYORUM BENDE ONUN UMRUNDA DEGILIM OLAY BUNU GÖSTERIYOR OFF OFFF :1no2:
Kızlar bir de konuya abone olalım,ola ki kk açılmazsa olaylardan haberimiz olur yerimseniben
Kızlar bir de konuya abone olalım,ola ki kk açılmazsa olaylardan haberimiz olur yerimseniben
Bulurlar da,onlar bulduklarında,bizdeki kendilerini bitirmiş olacaklar...
Bana da uyar...
Eeee,var mı faceye de gelen??
nasıl yapcaz onu tatlım
kızlar bu konuya abone olma işini anlatında olalım ben beceremedim sanırım.
Bu sayfanın üstündeki ilk mesajın üzerinde seçenekler diye bir yer var,orayı tıkla konuya abone ol de,gerisini zaten ayarlarsın.
Günlük e-mail bildirimini de açarsan her gün ne olmuş ne bitmiş haberin olur yerimseniben
Princess,aynısını ben yaşadım gülüm...Hadi sizin birkaç ay gibi bir süreymiş...Benim salak beş yıl önceki sevgilisine gitti yaaa...