Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Bu arada sormayı unuttum neden ayrıldınız siz..

Ben bu cuma ayrıldım ve aradı hep telımı facemı kapattım ama teli açtım bugun daha demınde aradı mecbur açmak zorundaydım babam yanımdaydı zaten suphelınıyor gıbı ya bılgısayardayken yanıma gelıp baktı .Babamdan cok korkuyorum ögrenırse benı döver valla mahveder gerçekten.Korkudan açtım telı ıcerı gıttım.Sesı korkmuş napıyorsun dedı bende cok soğuk bı sekılde konuşamam dedım neden dıo musaıt degılm evdeym dedım oda tmm dedı suratına kapattım.ayrıldım günden berı ılk defa konustm .Keşke onu da açmasaydım .

Ayrılma nedenım ben onun herseyıne eyvallah dedım benı cok sıktı bunalttı ama kendı cok rahattı .Ve bısey yakaladım facesınde tanıdığı bı kızla konuşmaları vardı önceden ve sonra komple sılınmıs .o ayrıldım gece tekrar gırdım baktım konuşmuşlar ve cok samımı .Resmen dersın kı okusan bunlar sevgılı olmaya adım atmışlar gıbı.Bu arada face sıfresını bılmedıgımı sanıyordu ben rastgele ögrendım Allahıma sukurler olsun kı içime bır his geldı kndı face sıfremı yazdım ve aynısını yapmış.Aslında açtığım konuları okursan daha net anlarsın canım.
Süründürücem onuuu....

Babana yakalanma sakın canım dikkat et telefonunu sessize al benim babam abimde bu tarz sevgililik durumlarına karşılar o yüzden dikkat ediyorum bende telefonunu sessize al baban varken fazla uğraşma telefonunla. Aynen canım benimde anlattığın gibi herşeyine evet dedim tamam dedim olur dedim başıma gelen bu daha öncede konu açmıştım face şifresini vermiyo vermedide zaten neymiş kıskanırmışım bilmem ne kıskandırcak şeyler yapıyo demekki.. Birde senin durumuna benzer bi durumu bende yaşadım kısa bi ayrılığımız olmuştu bizimde o arada başka bi kızla görüşmüş neymiş beni unutmak içinmiş dengesiz ! bide eski sevgilisini takipçisine almıştı biz ayrıldıktan sonra yinede affedebildim düşün artıkk ne diyeyim bu kadar saf olursam başıma bu gelir işte. Dilerim buda çok sürünür bana yaşattıklarını yaşar..

Sürünür inşallah canım..
Benım ondan vazgecemıcemı sandı hep,o benı hep ayrılıkla korkutuyordu ben ona bır gun sınır olup demısttım.
Sen hep böyle ayrılıkla korkutuyorsun ayrılırım gıbı ama ben senın gıbı yapmam dedım ben ayrılırsam bır kere derım bıter dedım.
Ona okkalı bı ayrılma mesajı atmıştım o gece .Ve telımı facemı herseyı kapadım koysun ona kudursun dıye..Hatasını bılıyor ama ıste nasıl kendını savunacak ya ıste..
Yakın bır arkadaşım var onun sayesınde belkıde bukadar guclu olabıldım .Ben kendı degerımı bılmedıgım ıcın bunlar oldu bence.

Benimki daha yüzsüz ya hatalı olduğu halde kendi hatasınıda kabullenmiyo hala bana suç atıyo ama yok artık dönmicem bitti birdaha tekrarı olmaz bi insan seviyosa mutlu eder sürekli böyle üzüntü ve böyle kötü ruh hali nereye kadar devam edicek.
Bi söz var hani mutlu etmiceksen meşgulde etmiceksin aynen öyle canıma tak dedi birazda o alttan alsa birazda o fedakarlık yapsa.Ben yaptığım hiç bi fedakarlıktan gocunmuyorumda keşke değen birisi olsaydı bu kdar üzülmezdim hasta halimle bile beni bırakıp arkadaşlarıyla gezmeye gidip eğlenicek kadar düşüncesiz sonrada zaten fazla ağrın yoktu diyo be anlayışsız insan bunu sana yansıtmayıp seni üzmemek için direndiğimide mi görmüyosun yazık ya çok yazık. 2 yılım böyle biri için çöpe gitti.Dilerim benim yapamadığım şeyleri başka kız gelir ona çok çektirir.Allah'a havale ediyorum onu..

Ben suan barışmayı düşünmüyorum ne olcak bılmıyorum ama barışırsak hıc değer vermıcem anlasın..Umrumda olmucak artık..

Geçmiş olsun canım .Aynen değmeyecek ınsanlarla olmuyor olmuyor..Sen hep fedakarlık yapıyorsun karsı taraftan tık yok neden ,adam sanıp değer verıyoruz ..Ama kendılerını ne sanıyorlarsa..
Allah yardımcın olsun ..
Hakkımızda hayırlısı olsun canım.Üzülüyor insan ıllakı kadınlar çok duygusal onlar gıbi odun değil..
Bana yazabılırsın her zaman ıcını rahatlatmak ıcın hersey ıcın canım..

Çok teşekür ederim canım Allah yardımcımız olsun inşallah karşımıza daha hayırlı daha iyi insanlar çıkar sende istediğin zaman yazabilirsin öpüldün..

Demiştim ya sevgılımden ayrıldım dıye ..Bugun aradı musaıt deglm konuşamam dedim..5 dk konuşalım bu son konuşmam olcak daha rahatsız etmıcem,aramıcam dıe aradı sonra süt dökmüş kediye döndüüüüüü :))))))

Agzımaa ne gelıyorsa saydım valla ıcımde bır damla bıseyı bıle tutmadım saydımm.. ooo neler neler içimin yağlarııı eridiii...
Kafam süper şuan görseniz aslan parçası kedıye dönüşüvermiş hatta fareye

Bundan sonra herşey çok farklı olcak fln fişman şeyler dedi ben kafamı dınlıcem arama ben ne zaman ararsam o zmn görüşücez dedim..

Allahıma şükürler olsunnn, çok şükürrrr ...
O daha neler göstericem onaa..Eskı ben yok artık.

iyi yapmışsın. denenmişin denemesi olmaz

yaşın küçük sanırım? insanlar sizinle ilişki yaşıyorlar diye hayatlarının merkezine koymak zorunda değiller, koymamalılar da.
sevgi denen şey bu değil, ne senin yaşadığın ne de şu an çektiğin sevmenin verdiği acı değil.
hepimiz her sene değişiyoruz gelişiyoruz fikirlerimizle de. kendini gerçekten sevmeye ve yaptığın her şeye anlam verebilmeye başladığında bir ilişkiye başla ki kimsenin de günahına girme.

Ama çok zor, çok acı bir durum bu. Biz tam 6 sene görüşmüştük. Sonunda söz kesmiştik. Ailem karşı çıkmıştı, istememişlerdi, onları üzme pahasına direndim ve onu seçtim. Ailem de yanımda oldu çok şükür. Ama ondan ilgi göremedim bir türlü. Beni seviyordu ama bu sevgi öyle yoğun değildi. Onun için bensizlik hep çok kolay oldu. Ondan ilgi görebilmek adına yanlış yollara saptım ben de. Ve sonunda bende de artık ilgisizlik oluşmaya başladı. Anlayamadım hiç, onu hem çok devip hem de neden onunla birlikte olmaktan tiksiniyordum anlayamadım. ve şimdi ayrıldık. içim çok yanıyor, ne yapacağımı bilemiyorum...

ben 1.5 yıl önce arkadaşlar vasıtasıyla bi doktorla tanıştım snr bana niyetinin ciddi olduğunu evlenmek istediğini syledi ve o şekilde erkek arkadaşım oldu herşey çok güzeldi 1.5 ay kadar evimin önüne gelmeler falan ne olduysa bi anda oldu bi anda hareketleri bana davranışları değişti ona sordum bana ailevi sebeplerinin olduğunu syledi ve bende çok üstüne gitmedim eğer sorun bensem halledebiliriz dedim ayrılabiliriz dedim oda saçmalama dedi snr bi gün hastahaneye yanına gittim odada bir kız vardı snr bana ismimle seslendi bende buyrun dedim oda bana sen kız arkadaşımısın dedi evet sen kimsin dedim oda ben arkadaşıyım dedi snr odaya benimki girdi kız ben gidiyorum dedi gitti kapıyı hızla çarptı bende ne oldu yaa dedim benimki şuan yoğunum dedi bende tam gidecekken kız geri geldi sen buna ne kadar güveniyorsun seni ne diye kandırdı dedi bende güveniyorum ne oldu ki dedim sor bakalım geçen hafta salı günü ne yapmış bu kanepede kimle uyumuş deyince benim başımdan kaynar sular döküldü sordum benimkine seslenmedi şuan gidin çok yoğun dedi bana geçen hafta ameliyatım var deyip tlf kapatmıştı snr ben iki tane tokatı patlattım buna ağlayarak snr allah kelimesi çıktı ağzımdan o anda şok oldu ezanda aynı anda okununca allaha havale ediyorum seni dedim ve çıktım gittim kızda bana herşeyi anlattı onun oraya getirmek için evlilik vadiyle getirmiş eski sevgilisiymiş snr aradan zaman geçti yüzyüze tkrar konuştuk bana o kızın yalancı olduğunu eski sevgilisiyle onu otelde aldatığını syledi bende onun orda ne işi vardı dedim oda ayağı burkulmuş dedi kızla ikisini yüzleştirdim birbirlerine hakaret ettiler arada kaynayan ben oldum nyse ben bu kızla konsere gittim ve konserde çekindiğimiz fotoyu o görsün diye sosyal medada paylaştım benim çektiğimi oda çeksin diye ve ona çok koymuş bu nyse ben bunu affettim bu bi şekilde affettirdi beni kendine ben yurtdışına gitmek zorunda kaldım fakat bu süede 10 yada 20 günde bir konuşur olduk bana beni özlediğini syledi türkiyeye gelememi bensiz yapamadığını syledi bu böyle 8 ay geçti fakat yine bişeylerin olduğunu anladım sordum bana herseferinde yok dedi bi gün aradı defalarca aradım açmadı en sonunda açtı tlf ne oldu dedi bende npyorsun diye aradım dedim oda müsait değilim snr konuşalım dedi bende akşam konuşalım dedim oda bugün arama arama yarın konuşuruz deyip kapattı ne olduğunu anlamadım bi gün benden vazgeç dedi bende tmm dedim vazgeçtim aradan 10 gün snr her seferinde vazgeçişimde beni aradı ne zaman vazgeçtiğimde hep beni aradı tam vazgeçiyorum 10 yada 20 günde arıyor snr en son türkiyeye geleceğimde tartıştık bi daha görüşmek istemiyorum senle dedim türkiyeye gelir gelmez sosyal medyadan beni buldu arıyorum tlf ulaşamıyorum diye nyse dayanamadım aradım bu numaran yenimi hemen kaydediyorum dayımın oğlu öldü diyerek duygu sömürüsü yaptı falan maksat arayı düzeltmek snr sen türkiyeye geldin ya ben gelicem yanına falan demeler yurtdışındayken sürekli beni oyaladı her vazgeçişimde geldi türkiyeye gelince hemen ara beni gelcem demeler bende hayatında biri varsa gerek yok dedim oda yok dedi snr bi gün aradım yine tlf açmadı en sonunda açtı ve mevlütteydim dedi snr üstelemedim ben ankaraya geldiğimi syledim ona oda 2 yada 3 hftaya gelirim dedi bekledim ama gelmedi 3 hfta snr kendi arkadaşı sabahaın körnde beni aradı nerdesin diye bende ankarada olduğumu syledim rüyamda seni gördüm falan dedi snr benimkini sordu bende ondan vazgeçitğimi syledim arada 2 ay geçti hiç görüşmedim 2 ay snr bnimki izmire arkadaşının yanına gitmiş beni sormuş arkadaşıda hegün görüşüyoruz demiş oda beni aramıyor demiş oda o artık seni unuttu demiş snr arkadaşının bana anlattığına göre ona hayatında bi doktor kızın olduğunu ve evleneceğini mutlu olsada olmasada farketmeyeceğini sylemiş snr arkadaşı bana bunun sadece beni sorduğu kısmını syledi evleneceği kısmını sylemedi bende aradan 1 hafta snr ona msj attım nasılsın diye oda güzel bi sohbet şeklinde konuştuk ve arkadaşına bnimkine msj attığımı slyedim oda sana birşey syleyecem ama bir daha onla görüşmeyeceksin dedi bende buyur dedim o evlenecek dedi bi anda şok oldum nasıl olur yaa 1.5 yıldır bekledim hayatıma ondan başka kimseyi sevmedim dedim bi anda şok oldum ağlamay başladım snr onu aradım nasılsın diye oda iyiyim sen nasılsın dedi snr bi anda bana hayatında biri varmı dedi bende yok olmadı snei unutamadım dedim ben ona sordum düşündü biraz var dedi bende neden o zaman benle oynadın türkiyeye gelince herşey güzel olcak deyip umut verdin bana her vazgeçişimde aradın sordun ben neyim ya dedim telefonda oda kültür farkı var dedi ne kültüründen bahsediyorsun sen ben sana defalarca bunu sordum bunun bi önemi olmadığını sylemiştin dedim oda benimle sevişeceksen yarın geleyim ama yok sevişmeyeceksen gelemem ben böyleyim dedi dünya görüşümüz farklı ben senin için türkiyeye geldim sen neyden bahsediyorsun dedim oda hayatımdaki kinici kadın olacaksan tmm ama yok yani dedi bende hiç mi sevmedin beni deidm oda sevdim ama olmadı unutamıyorum eski çıktığımla konsere gitmeni unutamıyorum tokat atmanı dedi sen düşük bi kızsın dedi evet düşüğüm senin gibi bi şerefsizi sevdim dedim bende dedimki pygamber efendimizin bir sözü var yaktığın can kadar canın yanacak dedim oda güldü allaha havale ediyorum dedim gururumla oynadığın için dedim benim sevgilim var hayatımda başka birisi var ondan ayrılır snr sana gelirim dedi sen yurtdışındaykende başkları oldu hayatımda dedi evet hatalıyım bunu affettiğim için çok hatalıyım ama halada kendimi sorgulamadan duramıyorum ben onu sevmekten değer vermekten bşka ne yaptım acaba mrk ediyorum hak yerini bulur mu ben mi hatalıyım hatam ne diye kendimi yiyorum ve bu insan bana tekrar geri döner mi biliyorum diyeceksiniz ki geri dönmesin seni aldatmış daha ne istiyorsun diyorsunuz ama sadece geri dönermi dönmez mi onu mrk ediyorum bu seferde ben postayı koymak için 4 gün oldu bu olay olalı birde dip not kova burcu erkeği yükselenide yay bunun

Canımm ,okudumm yazdıklarınıı gerçekten değmez biriymiş ve sen bence dönermi dönmezmi diye düşünme desemde düşünürsün elbett..Hep olur böyle sorular aklımızda bız kızlar cokk ama cok duygusalız ve saf...Afedersın bıraz agır konuşursam kusura bakma canım,pislikkk aptal herıff kendını bı b...k sanmış canım ..Gerçekten değmeyecek bır ınsanmş bende suan sevgılımle sorrunlar yasıyorum uff benmde ıcım acıyor sıkılıyor ona karsı cok ofkelıyim .
O pisliğin doonuuu gevşekmişşş..Allahtan ondan kurtulmuşsun gerçekten.Karsına doğru duzgun bırı çıkacak bence.
Bir an senın yerıne koydum kendımı ben olsaydım aynını yapar suratınada tükürürdüm ..Dönsede kesınlıkle hayatına sokma derım..
Mesajıını okuduğumda aklıma ılk gelen o sapık herıfn tekı geldı her kıza umut verıyor.Oynuyor resmen ..Off cok sınırlıyım suann..Bu erkeklerden bıktımmmmmmm

hertürlü fedakarlığı herşeyi yaptım sustum hayır yani bide kızlarla gezince bana ne yapıyorsun diye arıyor suç üstü aradığım için süphelenmesin niyetinde ben allaha havale ettim onu doktorluğuna güveniyor sanırım böyle yaparak adamın zihnieti farklı bi ameliyat yapar hayır duası alır allaha yönelirim senin bedduan kabul olmaz diyor bana sizce böyle bişey mümkün mü

canım eksi topiğim bes sene oldu sana yazmayalı..özlemişim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…