• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

en son üç gün önce sahurda beni aradı herkes uyuyordu ve bende...telefonu meşgule attım..sonra bi mesaj yazmış'sadece seni ne kedar çok sevdiğimi söylemek için araıştım 'diye...benim kontörüm yok o yüzden cevap atamadım..1 saat sonra tekrar bi mesaj atmış 'lütfen yanıtla meleğim 'diye...benden yine ses yok çünkü kontörüm yok ve gece...ertesi gün akşam üzeri bi mesaj'ben nijeryaya geri dönüyorum sevgilim,seni çooook seviyorum'diye.....işte 3 gün oldu...HALA YOK!!!!arkadaşına facebooktan yazdım cevap gelmedi!!!!:18::18: çok endişeleniyorum!!!erkek kardeşinin no su vardı ama silmişim :43::43: HABER YOKKK!!! aramız kötü değildi !!! başına bir şey gelmiş olabilir!!!!!:18::18:

dur dur sakin ol :S ama aklıma şuan bi ihtimal gelmiyo benmde ama sen kötü düşünme sabretmeye çalış suan yapabilceğin bişey yok ki kardeşine ulaşamaz mısın faceden flan?

dur dur sakin ol :S ama aklıma şuan bi ihtimal gelmiyo benmde ama sen kötü düşünme sabretmeye çalış suan yapabilceğin bişey yok ki kardeşine ulaşamaz mısın faceden flan?

sanmıyorum..zaten onunla pek konuşmadım yani biraz çekingenimde....ayyy sabahtan beri kaçıncıya arıyorum.telefon kapalı hep :18::18: umarım,hayattadır:43:

evet normalde nijeryalı...umreye gitmişti...sonra nijeryaya dönücek biraz kalıp türkiyeye gelicek tekrar ama...:43::43: kızlar ya..aklıma kötü şeyler geliyo...bir şey yapamıyorumm:14::14:

evet normalde nijeryalı...umreye gitmişti...sonra nijeryaya dönücek biraz kalıp türkiyeye gelicek tekrar ama...:43::43: kızlar ya..aklıma kötü şeyler geliyo...bir şey yapamıyorumm:14::14:

Çok alakasız olacak ama Türkçe biliyor mu?
Mesajı türkçe olduğuna göre biliyor.
Hattı açık mıydı yurt dışına ?

bugun bana bişey yazmamışsın :59: :)

Kusura bakma bugün biraz duygusal bir haldeydim de okudum ama aklımı toplayıp yazamadım.
Bence facebookta falan tutma sil hatta direk hesabını kapat.
Bırak merak etsin seni.
Ulaşamasın.
Amacı seni de yedekte tutmak, başka bir şey olsa emin olamayız ama araya 3. kişi giirdiyse ve o gidince sana sarıyorsa tekrar üzgünüm ama bu böyle.
Yanlış anlama söylediklerimle seni üzmek istemiyorum amacım fark edebilmeni sağlamak.
Lütfen kendi iyiliğin ve sağlığın için bu dengesiz ve yalancı adamdan uzak dur.
Değmez.

Çok alakasız olacak ama Türkçe biliyor mu?
Mesajı türkçe olduğuna göre biliyor.
Hattı açık mıydı yurt dışına ?

hayır türkçesi hiç iyiy değil ingilizce konuşuyoruz..hattı nejeryan numarası,ordan konuşuyoruz...beni hiç bi zaman habersiz bırakmadı..ulaşamıyorum hiç bi şekilde:43::43:kayıp olabilir mi ya?yada kaçırılmış??telefonu,parası çalınmış :18::18: her türlüsünü düşünüyorum!!!lütfen napmalıyım fikir verin!bi arkadaşına da mesaj attım şimdi...cevap yok:50:

Masaaaaal. Dün akşam aradm konuştuk açmıcaktm konuyu sonra konuşma uzaynca dayanamadım açtım. Bidaha aynı şeyleri yaşarsak yine anlaşamazda biterse daha beter olurum bundan emin olmam lazm ddi yaşamadan emin olamazsn düşünceyle biyere varamazsn fln dedm tartştk çok fena şuan kararını ver ona göre bu defter kapancak geri dönüşü yok artk fln dedm sesi titredi bnsiz daha mtlu olcaksın dedi saçma sapan konuşp sinirimi bozma bnm olsam suan olurdum dedm neyse işte tam telefonu kapatıyodk tamamen kopmştu bağlar bşiy diyomsn dedim ses çıkarmadı
helal olsn sana ya sen bu kdr basit miydin lanet olası gururunu yıktığında ardında kalan koca bi pişmanlık olcak yazıkkkk çok yazıkkkk şuan seni bi kaşık suda boğabilirim öyle sinirlendirdin beni dedim keşke yanımda olsanda boğsan dedi ağlamaklı bi sesle. tabi benm yelkenler suda Bitmeyelim dedim korkuyorum dedi ses çıkarmadım peki senin istediğin gibi olsun dedi işte neyse seni seviyorumlarımızı dedikten sonra kapadık telefonu. 2 de uyuduğumz için sabh ben seni kaldırırm dedm sabh işte uyandırdım uyku sersemiym die kapadım msj attı hadi hayatm kalk geç kalcaksn dyee odaa günaydın btanem uyandm fln gibi bi msj yazmş gayet sıcaakk... gün içinde içimden geldiği için Sana aşığım yazdm oda öyle yazmşşşş fln hatamı yaptm bilmiyorum ama suan mutluym umarm herşey daha güzel olur...

Heyooooooooooooooooo!kızlaaaaaar sevgiiilimmm geri döndüüüüüü :66::66::66::66::66: Seyahat 2 gün sürdü diyoooo:66::66::64::64::64::64:hobaaaaaaa ayyy meraktan öldüm yaaaa

Masaaaaal. Dün akşam aradm konuştuk açmıcaktm konuyu sonra konuşma uzaynca dayanamadım açtım. Bidaha aynı şeyleri yaşarsak yine anlaşamazda biterse daha beter olurum bundan emin olmam lazm ddi yaşamadan emin olamazsn düşünceyle biyere varamazsn fln dedm tartştk çok fena şuan kararını ver ona göre bu defter kapancak geri dönüşü yok artk fln dedm sesi titredi bnsiz daha mtlu olcaksın dedi saçma sapan konuşp sinirimi bozma bnm olsam suan olurdum dedm neyse işte tam telefonu kapatıyodk tamamen kopmştu bağlar bşiy diyomsn dedim ses çıkarmadı
helal olsn sana ya sen bu kdr basit miydin lanet olası gururunu yıktığında ardında kalan koca bi pişmanlık olcak yazıkkkk çok yazıkkkk şuan seni bi kaşık suda boğabilirim öyle sinirlendirdin beni dedim keşke yanımda olsanda boğsan dedi ağlamaklı bi sesle. tabi benm yelkenler suda Bitmeyelim dedim korkuyorum dedi ses çıkarmadım peki senin istediğin gibi olsun dedi işte neyse seni seviyorumlarımızı dedikten sonra kapadık telefonu. 2 de uyuduğumz için sabh ben seni kaldırırm dedm sabh işte uyandırdım uyku sersemiym die kapadım msj attı hadi hayatm kalk geç kalcaksn dyee odaa günaydın btanem uyandm fln gibi bi msj yazmş gayet sıcaakk... gün içinde içimden geldiği için Sana aşığım yazdm oda öyle yazmşşşş fln hatamı yaptm bilmiyorum ama suan mutluym umarm herşey daha güzel olur...

Aslında ısrar etme derdim kendisi fark etsin ki bir daha düşünemesin ayrılığı.
ama o kadar güzel anlatmışsın ki mutluysan doğru yapmışsındır.
Fakat adı koyulsun ortada kalmasın sakın.

''kokoskedi'' nerelerdesin ya?? yoksa izmire mi gittin?:10:

slm tatlım eet izmire gittim valla :) ya en son gece aradı ailem artık net bi karar beklio fln yaptı bende bi kez daa gururumu kırıp devam edelim dedim yok fln yaptı hep böle diosun ama 3gün sora merak edıp msj atıon dedım bı daa olmıcak dedi. sora dayanamadım babasıyla konuştum o da baya kızmıs bıze cocuk oyuncagımı bu ısler dıe gel konsalım dedı. tabı benımkı gelme bıttı bu ıs ıstemıorum artık senı fln yaptı ama dınlemedım gıttım sabahında. geldi aldı otogardan bi soguk davrandıkı varya öpmedi bile beni kendimi b.k gibi hissettim konustuk ıstemıom fln yaptı. eve gıttık aılesıyle konustuk tabı herkes baya bı nasıhat fln verdı kızdılar ailesi devam etmemızı ıstedı son kez o baya isteksizdi sora bnm zorumla aglamamla tmm dedı barıstık 2gun kaldım ama ck soguk davrandı hep el ele bıle tutusmadık hıc. ailesiyle aram cok ıı onlarla daa cok vakıt gecırdım resmen annesıyle dısarı fln cıktım babasıda cok ııydı saten. en son dün işte otogara bırakırken elimi tuttu zorakı gıbıydı topuklular vardı ayagımda. ugurlarken öptü beni sevdiğini söledi ama pek tatmın olmadım. artık bu son dedık yanı bı daa ıkımızde kaldıramayıs bole bısıyı söz verdık bırbırımızı uzmemeye onun benden tek ıstegı ben artık sana guvenıorum kıskanclık yapmıcam istedıgın yere gıt gez face takıl sıkmıcam eskısı gıbı astım bunları fln dedı ailesi konusmus galıba raat bırak kızı bıras dıe ama bu bıle suan benı raatsız edıo cunku ben onu merak etmeye basladım bu sefer ama soramıom hıcbısıy. dediki sadece ikimiz için ortak bişiy yap kpss fln calıs sende atan bıyere dedi çok zor ama bunu basar dedı ben senı öle görmek istiom dedı ben olsamda olmasamda. sacma sapan ıslerı yakıstıramıom sana fln dedı iste ben seni yenıden bıle okuturum fln dedı ama ltfn bişey basar dedi suanda aramız eh işte ii gibi ama eskisi gibi nsl olcas bılmıom ama anladımkı cıdden cok sevıom ve haksızlık etmısım baya. bayram için bilet aldı yıne gıtcem :) inş o zmn daa ii olur hersey.

boğa burcu değil.ama inatçı..canım ya bu adamda niye hala icraat yok..bak paylaştığı şarkılara..sevmese üzülmese hiç böyle parçalar yayınlar mı? tesadüf mü sence?

ya bu başkasını bulup boşluktan ona aşık olursa ..ya daha uzatmadan acaba ulaşsam mı onu beklersem daha çok bekliycem bi yandan da aramamaya söz verdim burda yazılanalrdan sonra ne yapsam acaba..
bi de geçen msn de online olup hemen kapamıştım hemen bi şarkı paylaşmış o saatte...

Az önce farkettim
Bir şeyler bıraktım
O evde
Cihangir'de

Fotoğraflar kayıp
Adresler değişmiş
İmkansız olmuşuz
Hayattayken üstelik

Sen giderken ben
Işıkları söndürdüm
Prangalar giyindim
Tam dört yıl olmuş dün

Bitmez sandığım şey
En önce bitti
Yani kaybettim seni
Elimle koymuş gibi

Ne kadar istemiştim
Nelerden vazgeçmiştim
Bir şey olmak için
Hayatında senin.

tatlım gelelım sana anladıgım kadarıyla sende de var bı actıon. konusmussunuz nasıl oldu ya valla 1 aydan sora. varmı tekrar gelışme? bence paylastıgı seyler gayet belli psikolojisi yani. hala içindesin. ama cidden insan tırsıo acaba baska bırını bulurmu die. bende cok korkmustum. cidden sevıosa deger verıosa olmaz ole bısıy merak etme. telde ne konustunuz nasıldı yanı halı tavrı?

slm tatlım eet izmire gittim valla :) ya en son gece aradı ailem artık net bi karar beklio fln yaptı bende bi kez daa gururumu kırıp devam edelim dedim yok fln yaptı hep böle diosun ama 3gün sora merak edıp msj atıon dedım bı daa olmıcak dedi. sora dayanamadım babasıyla konuştum o da baya kızmıs bıze cocuk oyuncagımı bu ısler dıe gel konsalım dedı. tabı benımkı gelme bıttı bu ıs ıstemıorum artık senı fln yaptı ama dınlemedım gıttım sabahında. geldi aldı otogardan bi soguk davrandıkı varya öpmedi bile beni kendimi b.k gibi hissettim konustuk ıstemıom fln yaptı. eve gıttık aılesıyle konustuk tabı herkes baya bı nasıhat fln verdı kızdılar ailesi devam etmemızı ıstedı son kez o baya isteksizdi sora bnm zorumla aglamamla tmm dedı barıstık 2gun kaldım ama ck soguk davrandı hep el ele bıle tutusmadık hıc. ailesiyle aram cok ıı onlarla daa cok vakıt gecırdım resmen annesıyle dısarı fln cıktım babasıda cok ııydı saten. en son dün işte otogara bırakırken elimi tuttu zorakı gıbıydı topuklular vardı ayagımda. ugurlarken öptü beni sevdiğini söledi ama pek tatmın olmadım. artık bu son dedık yanı bı daa ıkımızde kaldıramayıs bole bısıyı söz verdık bırbırımızı uzmemeye onun benden tek ıstegı ben artık sana guvenıorum kıskanclık yapmıcam istedıgın yere gıt gez face takıl sıkmıcam eskısı gıbı astım bunları fln dedı ailesi konusmus galıba raat bırak kızı bıras dıe ama bu bıle suan benı raatsız edıo cunku ben onu merak etmeye basladım bu sefer ama soramıom hıcbısıy. dediki sadece ikimiz için ortak bişiy yap kpss fln calıs sende atan bıyere dedi çok zor ama bunu basar dedı ben senı öle görmek istiom dedı ben olsamda olmasamda. sacma sapan ıslerı yakıstıramıom sana fln dedı iste ben seni yenıden bıle okuturum fln dedı ama ltfn bişey basar dedi suanda aramız eh işte ii gibi ama eskisi gibi nsl olcas bılmıom ama anladımkı cıdden cok sevıom ve haksızlık etmısım baya. bayram için bilet aldı yıne gıtcem :) inş o zmn daa ii olur hersey.
İnşallah.. sevindim senin adına :))

Back