Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Kızlaaaaaaaaaar dün akşam aradıı çok şaşırdımm.. Neye yorcağımı bilemedim neden aradı acaba sizce? konuşmayı kısaca özetliyim.
nasılsın napıyosun dedi iyiyim sağol sn napıyosn dedm (sesim neşeli gibiydi hani sen bni bıraktn gittin bitaplardaym tonunda deildi) iyi işte dedi nyse konustu ole hayattan annen biliyomu bittiğini dedi evet biliyo dedim ses cıkarmadı nyse nasl gidio dedim boş dedi nasl yani dedim bilmem dedii iyimisn sn hasta fln mısın dedim yo iyiym sağol dedi peki o zmn dedm nyse snra konsalm ya dedi sesi ztn çok soluktu sonra ikimiz aynı anda 'İSTEDİĞİN ZAMAN ARAYABİLİRSİN' dedik gülümsedi hoşçakal dedim kapadım :/

Kızlar 2 gün sonra doğum günü var sizce mesaj atmalı mıyım ?
Öyle kavga-dövüş ayrılmadık.Yoksa bu,unutmamı daha da mı zorlaştırır ?

Gayet güzel bir gelişme ..
Annenin bildiğini söylemesen iyi olurdu aslında dönmeyi zorlaştıracak bir unsur olarak görmüş olabilir.
Umarım iyi olur sonu.
Sen yine bir süre arama bekle bakalım olmazsa sen de ararsın.

benim durumum mecburyetten bir ayrılık ve ona 2 seçenek sundum 3.seçenek çık hayatımdan de madem dedim oda çık hayatımdan dedi 1 ay boyunca aramadım sormadım içimde patladı herşey ağladım uyumadım yemeden içmeden kesildim iş yerinde ihtar aldım performansım düştü diye vs.1 ayda 3 kere aradı çık hayatımdan dedi ya güçlü gözükcem diye kendimi tutmam koyvermemem ayrılık sonrası görebilceğim bütün adilikleri yaşattı bana.. bi gun biz imkansızız dedi bi gun benimle yeniden varmısın bi gun 2 cihan bir araya gelse biz bir araya gelemeyiz dedi ertesi gunlerde seni özledim sen beni mutlu ediyosun..3 senelik ilişkimin biteli 3 ay oldu 3 ayda çok çirkin şeyler yaşadım küfür hakaret tehdit hatta ben hayır dedim diye 5 sene önce hayatını mahfeden sevgilisinin türkiyeye çağırdı olursa o olur başkada kimse olmaz benim aklımda hep o vardı dedi sonrasında o türkiyedeyken gene bana benimle varmısın diye bi soru yöneltti bide aldatılmış oldum ben en son bir hafta önce bana gene benimle varmısın dedi onu istiyorum ama yaptıklarını kabullenemiyorum. pişan olucaksın dedi olmucam dedim. ben ona karşı ne zaman çok güçlü olduysam o hep bildiği zaaflarımdan vurdu beni.senden nefret bile etmiyorum o kadar hissizim dediğim anda eğer o kavganın en şiddettli anındaysa bile yumuşayıp aklımda bir iz bırakmak için elinden geleni yaptı.elime beze geliyo içimden bi ses bunu hayra çıkarmayacak bile dedi şevkatimi isteyip ona kucak açmam için dayanamıyorum kıyamıyorum ama yapmadım. 1 hafta geçti üstünden özelden çağrı bile gelmio telefonuma. dünden beri onu çok özledim ama yaptıkalrını getiriyorum aklıma. zaman geçsin istiyorum unutmak istiyorum. ama kimseyi koyamıyorum yerine içim almıyo bi başka sevgiyi.. şimdilik yalnızlık daha iyi sanırım..bu günlerine gülüceksin diyenlerin dediği gün bir an önce gelsin istiyorum.eksik hayat yaşaya yaşaya eksildim benim yaralarımıda sararmısınız??

2 hafta önce durduk yere bana "neden ceketimide alıp götürdün madem geri gelmeyecektin" dedi..bende cevap vermedim umursamadım kıçın kalktı dedi bana sonra bi dönem geldi o beni peşinde koşturdu egosu tatmin oldu sonra bende yüz bulamayınca egosu tatmin edecek başkalarını buldu sonra en son 1 hafta boyunca aradı ne cevap verdim ne açtım ısrarla aradı açmadım bir haftanın sonunda sana bişe sorabilirmiyim dedi tabi kadın milleti merak ediyo ama ben genede cevap vermedim sor veya sorma de dedi sor cevap verilcek bişeseyse veririm ondan sonra sus dedim tabi 1 gun sürdü bu muhabbet kavga başladı sonunda ise benimle yeniden varmısın hayır cevabımdan sonra pişman olucaksın dedi ertesi sabah pişman oldunmu dedi gülermisin ağlarmısın? senden nefret bile etmiyorum dediğim anda sırf aklımda kalmak için kafamı karıştırmak için yapmadığını bırakmıyo artık hayırlardan yorulmuş ve ben iyi ki hayır demişim 1 gun sonra söylüyo bunları ne istediğini biliyomu şimdi bu insan. özelden çaldırdım telefonu kapalı bende açmıyorum kapalı tutuyorum ama içim içimi kemiriyo daha öncede kapattım ama açtığım zaman illa kim aramışta olurdu numarası 1 haftadır yok aklım hep onda

Sakın sakın sakın dönüşü olmasın bu ilişkinin ..
Bir kere aranızdaki saygı bitmiş, geri dönüşü olsa zannediyor musunuz unutulur bu yaşananlar.
Bırakın böyle kalsın ki en azından güzel şeyler de gelebilsin onunla ilgili aklınıza.
Ama bir daha denerseniz daha kötü bir şekilde bitecek ve sizin o güzel anlılarınız da gidecek o 3 yıl içinde yaşadığınız.
Ulaşamasın hiç bir şekilde, numaranızı değiştirin, tüm haber kaynaklarını engelleyin.
Kendi içinizdeki gücü keşfedin, yapabilirsiniz bunu ..
Şu hayattaki en güzel şey aşk ama böyle yaşamaz unutmayın ..

2 hafta önce durduk yere bana "neden ceketimide alıp götürdün madem geri gelmeyecektin" dedi..bende cevap vermedim umursamadım kıçın kalktı dedi bana sonra bi dönem geldi o beni peşinde koşturdu egosu tatmin oldu sonra bende yüz bulamayınca egosu tatmin edecek başkalarını buldu sonra en son 1 hafta boyunca aradı ne cevap verdim ne açtım ısrarla aradı açmadım bir haftanın sonunda sana bişe sorabilirmiyim dedi tabi kadın milleti merak ediyo ama ben genede cevap vermedim sor veya sorma de dedi sor cevap verilcek bişeseyse veririm ondan sonra sus dedim tabi 1 gun sürdü bu muhabbet kavga başladı sonunda ise benimle yeniden varmısın hayır cevabımdan sonra pişman olucaksın dedi ertesi sabah pişman oldunmu dedi gülermisin ağlarmısın? senden nefret bile etmiyorum dediğim anda sırf aklımda kalmak için kafamı karıştırmak için yapmadığını bırakmıyo artık hayırlardan yorulmuş ve ben iyi ki hayır demişim 1 gun sonra söylüyo bunları ne istediğini biliyomu şimdi bu insan. özelden çaldırdım telefonu kapalı bende açmıyorum kapalı tutuyorum ama içim içimi kemiriyo daha öncede kapattım ama açtığım zaman illa kim aramışta olurdu numarası 1 haftadır yok aklım hep onda unutmak istiyorum ama bunun için bir şey yapamıyorum

zaten kalbim o desede mantığım saygı yittiği için hayır diyo ve ben ilk defa mantığımı dinliyorum dinlemeye çalışıyorum ve cesaret edemiyorum. pişman olucaksın dedi bana 1 ay sonra aradığında telefona bi başkası çıkarsa şaşırma dedi beni en güçlü gördüğü anlarda yapıyo bunu. numaramı değiştirdim ama eskisini iptal etmeye elim gitmiyo. teşekkür ederim desteğiniz için Benimde çok güzel günlerim oldu dile kolay 3 sene az bi zaman değil maddi manevi her türlü yanında oldum ailesi destek çıkmadı ben kucak açtım onun benim için bir şey yapmadığını görünce ya bişey yap yada bana çık hayatımdan de dedim oda çık hayatımdan dedi sonrasında da aramaya devam etti işte aşk sevgi bitsede alışkanlık ve sonrasında oluşan bir boşluk oluyo bir daha kimseyi bu denli sevemiycem düşüncesi onun elini tuttuğum gibi kimsenin elini tutamam fikri.. ondan çokta soğudum diyemiyorum işte ama bi başkasını öptüğünü aklıma getirdiğim anda tiksiniyorum. ama saygı sınırlarını aşan çok şey yaşadık ayrılık sonrası.. sonrasında özür bile dilemeden bana şans verirmisin diyeceğine sana şans vereyimmi dedi pişkince cahilce hayır dedim ve pişman olmak istemiyorum. hala daha beni sevdiğini biliyorum ama gururum bana evet dedirtmedi 3 senede bir şey yapamayan bundan sonrada yapmasın. 5 sene önce askerdeyken onu bırakıp öldü diye haber yollatan 1 sene sonra ortaya çıkan ve hayatını mahfeden eski sevgilisi için ne yaparsa yapsın bundan sonra ben olmadıktan sonra başkası olmuş bi önemi yok dimi

Üzgünüm ama bence o senin onu sevdiğin kadar sevmiyordu seni.
Eğer sevmiş olsa seni kaybetmeyi göze alamazdı.
Bilmiyorum istediğin şey çok büyük bir şey miydi veya çok haklı olduğu bir şey var mıydı ama ..
Bir kere araya başka birisi girmiş.
Bırak seven insan başkasına dokunmayı, yanında olmayı, gözünü bile başkasına değdirmeye korkar bundan emin olabilirsin ..
Evet mantığını dinlemelisin, 1 ay sonra sen onu aramayacağın için başkasının sesini duymayacaksın.
Ve sen mantığınla ayakta durabildiğini gördükçe kendine olan saygın artacak.
Unutmaya çalışma onu bunun çok ters teptiğine inanırım ben.
Ama ne kadar sevsem de onunla olmayacağım diye düşün.
Kendi kendinin yaralarını sarabilirsin zamanla ..
Araya 3 kişiler girmiş bir ilişkiden de umudunu kes ve o hattı bir an önce iptal ettir derim.

bende söylediğime pişman oldum sonra aynı senin gibi düşündüm ama syledim bikere neyse. Az önce yine aradııı :) Bişey sorma bahanesiyle sorduğuda saçmaydı hattıyla ilgili bişeyi iptal etmek istiyomşta ben biliyorm dye sormş
1-Msj atablirdi
2-mesai saati bitince arayabilirdi
3-netten bakabilirdi (öyle acil bişeyde değildi yaniiiiiii)

İlk adımı benden bekliyo bana msj göndermeye calısıo gibi geldi bana hani yuva-dişi kuş fln hesabı

Sen nasıl konuştun arayınca?

Sen nasıl konuştun arayınca?

işte aradı Efendm dedim k.bakma rahatsz ediyorm ama bişy sorcam dedi ne rahatszlığı tabi dedim işte sordu bende ımm hatrlamıyormki dur pc deym netten bakıym dedim tmam dedi bakarkende bekletiorum ama dedim sorn değil dedi bnde yorm yaptm işte iptal etmene gerk yok fln gibi sacma spn msjlar gelio yaa dedi tmm o zmn dedm soledm snra sağl dedi önemli değil kolay gelsin dedm kapadııık ben yne aynı normal ses tonumla neşeli gibi konuştm onunda kendinden emin bi ses tonu vardııı

Sabret sabret ..
Tekrar başlayacaksınız gibi geliyor ama sen bekle ..

tamam peki öyle yapamaya çalışıcam.. istediğim şey aslında bi imkansızlık vardı ortada bir araya gelmemizi engelleyen aileler vs. ama kopamıyoduk fakat o benim önümde bi engeldi ben onun değil bende ya böyle sürümcemede devam etsin hayatımı mahfetmeyi göze alarak söyledim bunu yada bana çık hayatımdan de dedim oda çık hayatımdan dedi onu dediği anda bana bi güç geldi hatta daha sonra aradığında filan sen kendine güveniyosun ayakların yere sağlam basıyo dedi bende sana zarar vermemek için seni aramıycam dedi arama dedim sonra bu 2-3 kere daha aradı sonu hep kavgalı bitti ama artık küfür tehdit hakaret sonra ben bunun aklını nasıl çelerim nerden vururum diye düşündü ve eski kız arkadaşıyla görüşmeye başladığını söyledi hemde o imkansızlıkları benim yokluğumda aşmak için bir adım atmışken??? ama bana geleceği yerde onunla görüşmeye başladı o yanındayken gene beni aradı ve o kız onun hayatını ve geleceğini mahfeden insan bunu kabullenemiyorum yaralarını ben sardım tek tek o gitti telefon numaramı o kıza verip beni onunla muhatap etti..ve ben her hayır dediğimde hayırlardan sıkıldım bende kendime onunla bir yol çizicem dedi ama 1 hafta geçmeden gene beni aradı gene beni aradı.

Kız ne dedi arayınca sana_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…