Ben inanmıyorum pişman olacağına ..
Diyelim ki geri döndü bu seni çok sevdiğinden değil yalnız kaldığından olacak.
Kesinlikle dönse bile sen kabul etmemelisin.
Nıyetım kabul etmek degıl zaten.. sadece benım yasadıgımı oda yasasın ıstrıyorum. bıde kendısı arkadas kalmak ıstemıstı. bende ıstemedım. hatta beddua ettım. sonra bedua edınce çocuk kızgın boğa ya dondu :S
Ortak arkadaşınız yoksa eğer seni hafta sonları görmezse merak edecektir.
Bir kaç hafta girme veya ofline olarak gir bakalım seni görmesin ses seda çıkacak mı?
Bir şey mi oldu diye de düşünebilir.
Başkası mı var diye de ..
Başkasını bulursa eğer bizim düşündüğümüz gibi değildir hissettikleri.
Biz 8 ay ayrı kaldık erkek arkadaşımla ne ben ne de o kimseye göz ucuyla bile bakmadık, çünkü hiç görüşmesek konuşmasak bile biliyorduk ki birbirimize aitiz.
O zamanki düşüncem bundan sonra onu bir sözüm vardı 2 yıl sonrası için onun haricinde asla ama asla aramam yine de ondan vazgeçmem başkasıyla olmam diyordum, olmazdım da ..
Onun için de geçerli bu ve inan bana seven, gerçekten seven insanlar için de ..
O yüzden içini rahat tut.
Sonuç ne olursa olsun aklında acaba kalmayacak en azından ..
Nıyetım kabul etmek degıl zaten.. sadece benım yasadıgımı oda yasasın ıstrıyorum. bıde kendısı arkadas kalmak ıstemıstı. bende ıstemedım. hatta beddua ettım. sonra bedua edınce çocuk kızgın boğa ya dondu :S
O senin yaşadıklarını yaşasa mutlu mu olacaksın?
Eğer böyleyse bence sen de onu sevmemişsin.
Ben ne yaparsa yapsın sevdiğim adamın mutsuz olmasını istemem.
Evet bazı hatalar vardır onları yaparsa bensiz olmak zorunda kalabilir ve ya ben onsuz ..
Ama yine de mutlu olsun her zaman, aşk böyle bir şey ..
canım öncelikle böyle ilgilenip cevap yazdığın için teşekkür ederim..bu tür durumlarda çok rahatlatıcı oluyo..
ben ona en son mesajımda yurtdışına geri döneceğimi birdaha geri dönmeyeceğimi söylemiştim..aslında öyle bir niyetim vardı ama gidemedim..o da dün öğrendi ki gitmemişim burdayım..o merakından da kurtuldu yanii.bi de sınavımı sordu onu da çok merak ediyodu sonucunu da öğrendi böylece..
şimdi merak edeceği bişey kalmadı fazlaama yine de görünmeyeyim bi süre msnde bakalım ne yapacak dediğin gibi.
Ne demek ..
İnan çok iyi anlıyorum, zamanında ben de o kadar üzüldüm, ağladım ki ..
Ve zaman hiç sarmadı bu yaraları ..
Ta ki tekrar onu hissedene kadar yanımda.
Yurt dışına geri döneceğini düşnüyorsa şimdiye kadar ondan da aramamış olabilir?
Uzak mı aranız çok?
Mesafeler ilişkileri çok zorlayan bir etken.
Bunları öğrenmesi belki de olumlı olarak yansıyacaktır, nasıl bir tepki verdi öğrenince?
O senin yaşadıklarını yaşasa mutlu mu olacaksın?
Eğer böyleyse bence sen de onu sevmemişsin.
Ben ne yaparsa yapsın sevdiğim adamın mutsuz olmasını istemem.
Evet bazı hatalar vardır onları yaparsa bensiz olmak zorunda kalabilir ve ya ben onsuz ..
Ama yine de mutlu olsun her zaman, aşk böyle bir şey ..
Ne demek ..
İnan çok iyi anlıyorum, zamanında ben de o kadar üzüldüm, ağladım ki ..
Ve zaman hiç sarmadı bu yaraları ..
Ta ki tekrar onu hissedene kadar yanımda.
Yurt dışına geri döneceğini düşnüyorsa şimdiye kadar ondan da aramamış olabilir?
Uzak mı aranız çok?
Mesafeler ilişkileri çok zorlayan bir etken.
Bunları öğrenmesi belki de olumlı olarak yansıyacaktır, nasıl bir tepki verdi öğrenince?
telim açık olunca gidip gitmediğimi sormadı anladı türkiyede olduğumu ama facede paylaştığı şatrkının biri 'nereye gidiyorsun'
bir diğeri yine bu kentten gidiyorsun vs..sözleri vardı içinde yani hep gitmekle alakalıydı..
o beni bir yıl beklediğim sınava 3 gün kala bırakmıştı çok acıttı canımı..bunu hiç hesaba katmadı allak bullak etti beni ama yine de iyi geçimişti sınavım kazandım sayılır..o da çok istiyordu kazanmamı onu sorduçok ilgiliydi..yorum yaptı sınavla ilgili..yani aslında hep ben varım sanki bunu hissediyorum ama icraAT YOK
telim açık olunca gidip gitmediğimi sormadı anladı türkiyede olduğumu ama facede paylaştığı şatrkının biri 'nereye gidiyorsun'
bir diğeri yine bu kentten gidiyorsun vs..sözleri vardı içinde yani hep gitmekle alakalıydı..
o beni bir yıl beklediğim sınava 3 gün kala bırakmıştı çok acıttı canımı..bunu hiç hesaba katmadı allak bullak etti beni ama yine de iyi geçimişti sınavım kazandım sayılır..o da çok istiyordu kazanmamı onu sorduçok ilgiliydi..yorum yaptı sınavla ilgili..yani aslında hep ben varım sanki bunu hissediyorum ama icraAT YOK
Yaptığı şey çok bencilce bir şey ..
Bu kadar önemli bir sınava gireceksin ve senin için önemini biliyor.
Bırak ayrılığı ağzından çıkan her kelimeye dikkat etmesi gerekiyor..
Yaptığı şey çok bencilce bir şey ..
Bu kadar önemli bir sınava gireceksin ve senin için önemini biliyor.
Bırak ayrılığı ağzından çıkan her kelimeye dikkat etmesi gerekiyor..
evet canım niraz da o yüzden sinirlenip öyle mesajlar yazmıştım..çok vurdumduymaz davrandı o sıralarda
Çok kötüyüm.ağlamaktan gözlerim şişti 1 aydır
Bence artık silme zamanı göz yaşlarını ..
Birazcık rahatlamaya çalış ve kendine sor bakalım sence gerçekten onu çok mu seviyorsun yoksa bu bir takıntı mı ?
Bu sorunun cevabı belki seni biraz rahatlatacaktır.
Ayrıca bu dönemde bir uzmandan yardım almak da çok rahatlatıcı oluyor.
beraber geçen zamanlarımızı ozluyorum
Ne kadar sürmüştü ilişkiniz ?
Alışkanlıklarını da özler insanlar unutma ..
6.bucuk ay ama kısa surede çok sey paylastık..
Aşkı zaten çok yoğun yaşayabileceğin bir dönemdesin ..
Ama bazen bir şeylerden vazgeçmeyi bilmek gerekir.
Eğer o da senin gibi hissediyorsa bir şekilde yanında olacaktır yok eğer hisleri senin gibi değilse, seni sevmiyorsa böyle bir adamın yanında olmasını ister misin?
Bu seni ona adım atman konusunda da engelleyecektir ..
Hıc bır sekılde adım atmayı dusunmuyorum. gururlu bı kızım ben.. benı hep guclu dusunsun ısterım.. ama bu kadar seyı nasıl unuttu ona sasırıyorum. ben buna ayrılırken sen bu kafayla daha coook yalnız kalırsın demıstım.. ıste sonra bı ara yıne konustuk. bana yanlıslıkla mesaj attı bu. yanlıslıkla atmısım k.bakma dedı. onemlı degıl kıme atıyodun dedım. bı kıza dedı. hayırdır sevgln flnmı dedm. hoslanıyorum dedı. hmm hayırlı olsun demıstım. bencede olsun. dedı :S bu kadar çabuk mu sıldı yanı anlamadım . o sılerse bende sılerım. ama ıcınde ben zaten varsam benı uzayda bıle bulur. ama sızce onu oyun amaçlı soylemıs olabılrmı .herkes oyle dıyo
Aşkı zaten çok yoğun yaşayabileceğin bir dönemdesin ..
Ama bazen bir şeylerden vazgeçmeyi bilmek gerekir.
Eğer o da senin gibi hissediyorsa bir şekilde yanında olacaktır yok eğer hisleri senin gibi değilse, seni sevmiyorsa böyle bir adamın yanında olmasını ister misin?
Bu seni ona adım atman konusunda da engelleyecektir ..
Hıc bır sekılde adım atmayı dusunmuyorum. gururlu bı kızım ben.. benı hep guclu dusunsun ısterım.. ama bu kadar seyı nasıl unuttu ona sasırıyorum. ben buna ayrılırken sen bu kafayla daha coook yalnız kalırsın demıstım.. ıste sonra bı ara yıne konustuk. bana yanlıslıkla mesaj attı bu. yanlıslıkla atmısım k.bakma dedı. onemlı degıl kıme atıyodun dedım. bı kıza dedı. hayırdır sevgln flnmı dedm. hoslanıyorum dedı. hmm hayırlı olsun demıstım. bencede olsun. dedı :S bu kadar çabuk mu sıldı yanı anlamadım . o sılerse bende sılerım. ama ıcınde ben zaten varsam benı uzayda bıle bulur. ama sızce onu oyun amaçlı soylemıs olabılrmı .herkes oyle dıyo
Çok klasik bir taktiktir yanlışlıkla mesaj atmak ama bu konuşma başlatmak için kullanılır sonrasında birinden hoşlanıyorum demek mantıklı değildir ve seni tamamen gözden çıkardığını gösterir ..
O sildiyse sen niye silemeyesin aynen öyle düşün.
Kaçıncı sınıftasın?
Sınav zamanın da yaklaşmıştır, unutma hayatını etkileyecek zamanlar bu zamanlar, değmeyecek birisi için boşa harcama güzelim zamanını ..
Çok klasik bir taktiktir yanlışlıkla mesaj atmak ama bu konuşma başlatmak için kullanılır sonrasında birinden hoşlanıyorum demek mantıklı değildir ve seni tamamen gözden çıkardığını gösterir ..
Kaçıncı sınıftasın?
Sınav zamanın da yaklaşmıştır, unutma hayatını etkileyecek zamanlar bu zamanlar, değmeyecek birisi için boşa harcama güzelim zamanını ..
lıse4 e geçtım ben. teşekkur aldım .basarılıyım yanı ... salagın bırı kendını zorla sempatk gosterdı bana.sevdırdı kaçtı..ama çokkk pısman olucakk. o zamanda ben tekme atıcam ona. sıtede çok ornek okudum bu sekılde gıdıp donenler varmışş.. bı kere mantıklı dusununce benı gıbısını bulamaz o . aradıgı bendım. her ortamda bunu soylerdı bana. ruh ıkızım dıyodu vs.. aynıydı herseyımız..
Kaçıncı sınıftasın?
buarada bı grup hakkında konusuyoduk. o sırada yalnıslıkla mesaj attıgını soyledı. yanı konusma sırasında oldu bu.
lıse4 e geçtım ben. teşekkur aldım .basarılıyım yanı ... salagın bırı kendını zorla sempatk gosterdı bana.sevdırdı kaçtı..ama çokkk pısman olucakk. o zamanda ben tekme atıcam ona. sıtede çok ornek okudum bu sekılde gıdıp donenler varmışş.. bı kere mantıklı dusununce benı gıbısını bulamaz o . aradıgı bendım. her ortamda bunu soylerdı bana. ruh ıkızım dıyodu vs.. aynıydı herseyımız..
Bence bunları bir an önce aklından atmalısın ..
Önünde hayatını etkileyecek önemli bir dönem var ve sen bir erkek için bu dönemi kötü geçirirsen bütün hayatını etkilemiş olacaksın.
Yapma bunu sakın ..
Bu düşüncelerini derslerine yönlendir.
Neden teşekkür de takdir değil diye düşün ..
Seneye bu zamanlarda istediğin yere yerleşebilmiş olmak için uğraş hem aklını başka bir yere yönlendirmiş olursun.
Bence bunları bir an önce aklından atmalısın ..
Önünde hayatını etkileyecek önemli bir dönem var ve sen bir erkek için bu dönemi kötü geçirirsen bütün hayatını etkilemiş olacaksın.
Yapma bunu sakın ..
Bu düşüncelerini derslerine yönlendir.
Neden teşekkür de takdir değil diye düşün ..
Seneye bu zamanlarda istediğin yere yerleşebilmiş olmak için uğraş hem aklını başka bir yere yönlendirmiş olursun.
Tabıkı de tek amacım unıversıte. =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?