daha öncekileri sevmemiş diyosun ya..öyle tahmin ettim..ama sonuçta bağlanmış sana bu belli..sadece biraz dolaşmak istiyo açıkçası başka çiçeklere bakacak..
Baksın baksın.. :) ben o donunce burnundan getırmesını bılırım
Ben beklemıyorum :) ama gelırse ıyı bı dalga geçerm
emin misin canım beklemediğine
gerçekten dalga mı geçeceksin
Bıdaha yapmaması ıcın burnunu surterım. baktım adam oluyo . barısırım belkı. ama çok uzulmesı lazım .. ağlarsa falan affedermanca oyle. çok kırıldım cunku... hıç kımse benı bu sekılde kıramaz.. tanımam o ınsanı ..
Sence ozluyomudur benı ? belkı çoktan unutmustur.. hoslandıgı bırı vardır belkı :S arkadas çevresıde genış bıraz.. o yuzden unutmus olabılır.. sonuçta 1 buçuk aydır konusmuyoruz:s
Denıcem canım. gece yatmadan once. bı denıcem:)) ılk haftalarda ozelden sesını dınlıyodumama artık yapmıyorum tabı.. zamana bıraktım. sevıyosa elbet doner.. donmuyosa sevmemıstır..
yaşın kaç bilmiyorum ama kaç olursa olsun her zaman bir başlangıç yapılabilir hayatta..yeni insanlar da olur..
görüşün bakalım nehissedeceksiniz..belki kopamayacağınıza iyice emin olacaksınız..belki de bilemiyorum..sen onu o sei tamamen silmemiş..bu belli..
eet bi şekilde hala silemedik ama benden beklentileride az diil hatta çoğu arkım sen nie gıdıon o gelsın fln yapıo gorusmek ıcın ama bı kere ole karar verdık sımdı ıs ınada bınıpte ıptal olsun ıstemıorum. bıde bnm aılem sehır dısında solemıcem gıtcegımı acaba onun aılesıne solesemı gızlesekmı bılemedım yada dısarda gorussem hıc onlarla karsılasmasammı. oraya gıdıorum dıe barısmaya geldım af dılıom fln sanarlar kesın. bıde bayram ustu gıtcem tam öle anlıcaklar bılemıorum gorsem onları nasıl olur ben sonucta cıdden barısmak ıcın dıılde yuzyuze konusalım dıe gıtcem barısırsakta ayrı.
sende durumlar nasıl bebegım varmı gelısme?
sen onun memleketine gideceksin yanii.aslında o gelseymiş..biz hep erkekler için taviz verdikçe fedakarlık yaptıkça değerimiz kalmıyo..neyse artık..
aslında ailesiyle görüşmesen bir de olar karıştırmasa işi..sen önce bi bak bakalım duruma eğer sizin aranızda yumuşama olursa gidersin..yoksa gitme tabi ailesinin yanına..
benim durumda değişiklik yok..bazen çok umut doluyum..nazen vazgeçiyorum..karmakarışığım yani..aramamaya söz verdim hala sözümü tutuyorum..29 gün olmuş ben onu aramayalı..bayağı istikrarlıyım
sanırım dönmeyecek o da..çok inatçıdır kendisi..ben de bu sefer inat ettim..kim kıracak inadı bakalım
ya da bu şekilde soğuyup gideceğiz birbirimizden ve bitecek..
sen onun memleketine gideceksin yanii.aslında o gelseymiş..biz hep erkekler için taviz verdikçe fedakarlık yaptıkça değerimiz kalmıyo..neyse artık..
aslında ailesiyle görüşmesen bir de olar karıştırmasa işi..sen önce bi bak bakalım duruma eğer sizin aranızda yumuşama olursa gidersin..yoksa gitme tabi ailesinin yanına..
benim durumda değişiklik yok..bazen çok umut doluyum..nazen vazgeçiyorum..karmakarışığım yani..aramamaya söz verdim hala sözümü tutuyorum..29 gün olmuş ben onu aramayalı..bayağı istikrarlıyım
sanırım dönmeyecek o da..çok inatçıdır kendisi..ben de bu sefer inat ettim..kim kıracak inadı bakalım
Bende hıç bı gelısme yok.. eylul 17de 2 ay olcak konusmayalı.. haftayada dogum gunu .ama kutlamıcam..
kutlama canım..görsün bakalım..
demek aynı günlerde iletişimi koparmışız senle..ben de 22 temmuzdan beri konuşmuyorum işte..
gün sayıyorum ya tek tek o kadar uzun geldi ki bana sanki 29 gün değil de 29 yıl geçti..uzadıkça uzuyo günler..onun da dediği gibi sanki zaman daha uzuyo onsuzken..ama neden bilmem içimden bi his onun da yanı şeyleri hissettiğini söylüyo..yanılmış da olabiliirm..
sen ne yaptın dün dediğim şeyi yani telepati işlemini yaptın mı.
Valla o ozluyomu bılmıyorum. belkı aklına bıle gelmıyorumdur .. :S ama dun gece dedıgın telepatıyı yaptımgece dee bıguzeel ruyamda anasıyla babaasını gordum ne alaka anlamadım .bıde anası babası bızım evdeydı .oturuyolardı. konusuyoduk.. balıklar vardı.. :S tuhaf bı ruyaydı
eet cnm ben gidicem ben öle istedim izmiri ösledim :) ya ne bilim içimden dedim aslında ailesiyle görüşürsek fln babası çok ii adam ön ayak olup barısın fln yapar gıbıme gelıo yada sız bılırsınız derler die düşünüorum ondan önce onlarla görüşsem bayram kutlasam herkes yumusar die düşündüm ama barız kendimi gururumu düşürmekmi olur bu? af dilemeye gelmişim gibi? gizlimi görüşsek onlardan? yada dışarda görüşcesmi dese ailesine? eger barısmazsakta gidip vedalasmama gerek yok heralde dimi?izmire geldiğimi bilseler nie gelmedi fln derlermi? yada ii gidin dışarda halledinmi derler? püfff... napsam sence cnm?
valla cnm sendeki istikrar süper ya bizim rekor konusmama süremiz 4gün ama iğrenç bişiy emin ol ne vazgecebılıosun ne devam edebiliosun sen bu süre içersinde net bi karar verebildinmi? arasada olmaz diebiliomusun yoksa barısırmısın? ufak tefek hiç bi gelişme ses seda yokmu ıkınızde de bi belirti, dikkat cekmeye calısma fln?
ben kendımce dusunuorum olmaması lazım dıorum cunku benden annesı gıbı olmamı beklıo gecmısı hc unutmuo bunları nsl kbl ederım dıorum bıde oltuda yasamayı kbl etmem lzm kendıme ınanamıorum ya annem beni hiç tanıyamadıgını söluo ztn bu kdr tavızkar olmamı kaldıramıo onu görüp pat pat diebilsem keske istemıorum die.
ben kendımce dusunuorum olmaması lazım dıorum cunku benden annesı gıbı olmamı beklıo gecmısı hc unutmuo bunları nsl kbl ederım dıorum bıde oltuda yasamayı kbl etmem lzm kendıme ınanamıorum ya annem beni hiç tanıyamadıgını söluo ztn bu kdr tavızkar olmamı kaldıramıo onu görüp pat pat diebilsem keske istemıorum die.
net bi karar verebildinmi? arasada olmaz diebiliomusun yoksa barısırmısın? ufak tefek hiç bi gelişme ses seda yokmu ıkınızde de bi belirti, dikkat cekmeye calısma fln?
balık güzeldir rüyada..annesi babasının size gelmesi ne demek bilmiyorum..ee o telepatide ne hissettin ilk aklına gelen neydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?