Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Okuyorum:) gayet sosyalım... mutluyum. yanı yalnızkende mutluyum.. ama onla geçırdıgım gunlerı ozluyorum sadece.onun ozleyıp pısman olmasını ıstıyorum. asıl olay bu. pısman olup donsun. kesınlıkle kabul etmek nıyetınde degılım zaten. sadece egomu tatmın etmek ıstıyorum ama bı yandanda uzuluyorum.. yanı acı aynı acı.. ben ılk defa boyle melek gıbı bı ınsan gordum.ama ıcınden seytan çıkmış gıbı oldu bırden

ben kabul edicem ya..dayanamam.onu bir kere daha görmek istiyorum.yarım kaldı herşey çünkü..ego tatmini değil ben gerçekten tekrar onu istiyorum..başka kimseyi düşünemiyorum bile.denedim bi akç kez konuşmayı birisi vardı benden hoşlanan telde konuştum bi sefer ayy sesini duyuncva öyle kötü oldum ki..çünkü hiçkimsenin sesi onun sesi değil..

dun gece benımde aklıma onun sesı geldı... sesını dusundum dusundum ağladım sevıyodum.. alısmıstım.. anam babam gıbı ustume tıtrıyodu.. kaybettım onu

dun gece benımde aklıma onun sesı geldı... sesını dusundum dusundum ağladım sevıyodum.. alısmıstım.. anam babam gıbı ustume tıtrıyodu.. kaybettım onu

canım yaa..öyle düşünme..kaybettim diye düşünme

senin üstüne öyle titremişse sen de o sevgiyi hissetmişsen o da seni unutamaz..dönecektir..inşallah:93:

canım yaa..öyle düşünme..kaybettim diye düşünme

senin üstüne öyle titremişse sen de o sevgiyi hissetmişsen o da seni unutamaz..dönecektir..inşallah:93:

Valla bılmıyorum ama yorulmus olup ılıskıyı bıtırmek ıstemıs olabılır.. ben artık yalnız kalmak ıstıyorum dedı bıtırdı. bıde beddua ettım sen bu kafayla daha çoook yalnz kalırsın dedım.. sonra 1 hafta ozur dıledım.
muhabbet edıyoduk . soguktuk ama konusuyoduk.. yanlışlıkla mesaj attıgını soyledı bana. bende kıme atıyodun dedım. bı kıza dedı. hayırdır sevgln falanmı dedm. hoslanıyorum dedı. hayırlısı olsn o zaman dedım. bencede olsun dedı...... ama sence ben sen bu kafayla çok yalnız kalırsn dedıgım ıcın dems olabılırmı

he bu arada bu 1 ay once oldu.

Kıme anlatsam oyle dıyo... safmısın dıyo ınsan sevınce ınanıyo ıste.. demeekk kandırmış... ee amacı neymıskı . benı kıskandırınca elıne ne geçıyo :S ben o gece uyuyamamstm.d

o kaç yaşında canım..çocukça bişey yapmış..ama sana karşı boş değil kesinlikle..yoksa hiç uğraşmazdı kıskandırmakla falan kesinlikle uğraşmazdı..hiç tepki vermezdi..en kötüsü de o zaten..tepkisizlik en kötüsü..o zaman değersiz olduğunu düşünüyosun.

canım bu arada benim sabrım iyice tükenmeye başladı..biz mutlu olmayı haketmiyor muyuz..neden bunları yaşıyoruz..benim umudum da tükenmeye başladı..artık onu tamamen sileceğim sevseydi yanımda olurdu diyorum..dün bile başka bir kızı tavlamaya çalışacağına beni tekrar kazanmaya çalışabilirdi değil mi?

artık ondan tamamen umudu kesmek istiyorum son bir kez ulaşsam mı..olumsuz cevap alırsam da artık o sayfayı tamamen kapatsam diyorum..bu olacak mı olmayacak mı diye düşünmek mahvediyo

Oncelıkle oda 18 yasında. evet kesınlıkle çocukca.. bana karsı bostur belkı bılmıyorum.. sılıp atıp gıdebıldıgıne gore... rahatsız etme dedıgıne gore... :S dımı ???

bırdee.
Bence sen çokmu sevıyosun bunu ? ona gore cevaplıcam .

evet bayağı bir bağlanmışım ayrıldıktan sonra bile onu düşünmeden geçen dakikam yok nerdeyse..onun yüzünden iyice darmadağın oldu psikolojim inan doktora gitmeyi bile düşünüyorum..zaten onunla toparlanmıştım ben gidince tekrar başa sardım..böyle yanii.

sen neden sordun sevip sevmediğimi? gerçekleri mi söyleyeceksin?çok üzülürüm diye söylemek istemiyosun galiba:)

bu arada erkekler geç olgunlaşır canım..şimdi o 18 yaşında ve sen ondan ciddi bir ilişki bekleyemezsin..dengesiz davranması çok normal..ilişki deneyimi yok..daha çok toy..gözü dışarda olabilir haliyle..biraz olgunlaşması aklı başına gelmesi lazım..

biraz dönüp dolaşıp sana dönebilir..

Benden once 1 senelık bı ılıskısı olmus... bız çıktıgımızdada kız buna yalvarmış yakarmış karsısında ağlamış. don dıye.. benımkıde yufka yureklı bıraz.. uzun zaman once donmustu ona. kız ağladı dıye. sonra baktı bensız yapamıyo. bana gerı dondu.. bende sevıyodum kabul etmıstım.. ama bız o ayrılıkta hergun pesımı bırakmıyoduu. hergun çok pısmanım ben eşşeğim dıyodu. ben bende olamıyorum dıyodu.. bırı benım yuzumden uzulurken bn mutlu olamıyorum dıyodu. benı severek o kızla çıktı. sonra hıç kımse sen degıl. senı kımseye degısemıyorum dıyerek gerı dondu affettım. sonra tam guzel gıderken bu yalnız kalmak ıstıyorum dedı gıttı.. aklı basına ınsallah erken gelır..

canım sen soyledıklerıne bakılırsa su an bı baskasıyla yapamazsın.. o yuzden sabret ve bekle.. elbet doner o. kımsenın sen gıbı olmadıgını anlayınca..

aynen cnm evlilik bu ii düşünmek lazım olmuosa yada tereddutler varsa yapmamak lazım. sadece artık o kdr kucuk dıılım bı daa bırını bu kadar sevemem tanıyamam gibi gelio alıskanlıklar tabi 5yıl bu artı sözlüyüz. ama ii karar vermek lazım ilerde kucagımda cocugumla bosanmak ıstemem sımdıden karar vermek lazım. ama onu cok özledim sırf bu sebepten görüşmek istedim son kez güzel gün gecırıp eglenelıp cosalım dedım o da ole ıstıo bılmıom acaba gorunce kopmak daamı zor olur hatamı yapıorum ama msjla bıtırmekte sacma gelıo. bırbırımızden beklentılerımız var ve karsılayamıoruz bılmıorum allah sonumuzu hayır etsın hepımızın

evet sadece şu an değil..onu bana unutturacak kimse olamaz gibi geliyo..

sabredemiyorum işte sorun orda ..dün gece aşırı derecede onu arama isteği duydum..kendimi zor tuttum..diyorum ya burda yazılanları okumasam şimdiye onu kırk kere aramıştım..

bence o da şimdi şaşırıyordur nasıl dayandığıma..ben ondan 1 saat haber alamasam meraktan ölürdüm o da bana haber veriridi mesela işi olduğunda ulaşamazsan merak etme diye:44:

yaşın kaç bilmiyorum ama kaç olursa olsun her zaman bir başlangıç yapılabilir hayatta..yeni insanlar da olur..

görüşün bakalım nehissedeceksiniz..belki kopamayacağınıza iyice emin olacaksınız..belki de bilemiyorum..sen onu o sei tamamen silmemiş..bu belli..

o eski kıza dönmesinin yufka yüreklilikle ne ilgisi var..istemeyen insan umursamaz ki..hem seni geride bırakııyo bu sefer ya sen üzülürsen..o zaman gelin ikiniz de üzülmeyin ben çok yufka yürekliyim ikinizi de idare ederim deseymiş

yani canım dediğim gibi..bu çocuk pek güven arz etmiyo sanki ya..gidişi gelişer yaşıyo..sen buna katlanabilecek misin..bak yıpratıyosun kendini.en güzel zamanların bu uğurda harcıyosun..ben inanıyorum ki o çocuk yıllar sonra da olsa seni hiç unutamayacak..öyle görünüyo ki sen onun ilk aşkısın..ama sen o döndüğünde aynı şiddette seviyo olur musun onu bilemem..ama onun daha çok yollardan geçmesi lazım

kesınlıkle benı haketmıyor. gelse zaten gule gule dıcem ıstemıyorum aslında.. nerden bılıyosun ılk askı oldugumu .? benden oncekıler de var sonuçta ..

kesınlıkle benı haketmıyor. gelse zaten gule gule dıcem ıstemıyorum aslında.. nerden bılıyosun ılk askı oldugumu .? benden oncekıler de var sonuçta ..

daha öncekileri sevmemiş diyosun ya..öyle tahmin ettim..ama sonuçta bağlanmış sana bu belli..sadece biraz dolaşmak istiyo açıkçası başka çiçeklere bakacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…