Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Onu bılmıyorum ama suan senınkı boslukta galıba.. ama canım hıç ıyı olmadı bu baska bı msnden oynatman.. ben oynatmamm sahsen neden dersen daha çok uzulursun.. her dedıgını kafana takarsın... en ıyısı uzak olsun.. oda kafasını toplar. sevıyosa zaten duramaz doner.. donmuyosa sevmemıştıır ..

evet hayatında biri olmadığı kesin ve olması için çabalıyo sanki..bir yandan üzüldüm bir yandan sevindim karmakarışık oldum..ama öğrenmek istediğim şeyler var daha muhabbet edicem ve sonra onu beğenmediğimi söyleyip bozucam nasıl fikir ama:) o da kızlardan ilgi göremediğini düşünüp beni özleyecek:)

yaa aşk insana neler yaptırıyo..zaten fazla uzatmam bu işi dayanamam..bir de aşk acısı zor dedim evet tabiki dedi..

hayırlısı olur ınşallah canım :)

Bence öncelikle sen olduğunu anlamış ..
Ayrıca sana başkasını bulamadığı için dönmesi iyi bir şey mi ?
Bırak dönmesin öyle dönecek adamdan hayır mı gelir?

Bence öncelikle sen olduğunu anlamış ..
Ayrıca sana başkasını bulamadığı için dönmesi iyi bir şey mi ?
Bırak dönmesin öyle dönecek adamdan hayır mı gelir?

ben olduğumu anlaması güç biraz..canım detaylarını anlatamam şimdi ama anlasa daha farklı davranırdı..

başkasını bulamadığı için dmnmesin tabiki ama görsün bakalım benim farkımı herkesle aynı şeyleri hissedemeyecek yaşayamayacak..herkes ben değilim..kimse benim için o olmadığı gibi..
kafam daha bi karıştı zaten keşke yapmasaydım dedim..

canım bak daha önce de ayrıla barışa gitmiş..demek tekrar barışabilirsiniz..daha öncekiler de ne kadar süre ayrı kalıp nasıl barışmıştınız peki..kim adım atmıştı..

burçlara göre pek değerlendirmem ben insan karakteri karmakarışık..

ayrıca senin söylediğin laflar hiç ağır değil.aramasına engel olacak derecede değil yani...

isterse seni özlemişse arar

inşalllahh doner bıtanemm.. daha once 2 ay ayrıydık. ama hergun konusuyoduk. hergun konusmaya calısıyoduu. ıltıfatlar falan :)

inşalllahh doner bıtanemm.. daha once 2 ay ayrıydık. ama hergun konusuyoduk. hergun konusmaya calısıyoduu. ıltıfatlar falan :)

o zaman tam bi ayrılık olmamış ki..aslında yokluğumuzu anlamaları için zaman geçmesi gerekiyo..ya bu süre içinde unutup başkasına aşık olurlarsa..:18:

bu arada canım dün akşam ki olaydan ne akldar etkilendiysem rüyamda onu gördüm bana mektup yollamış..güzel şeyler yazıyo..ve yanında da hediye yollamış benim tokam ve benim sevdiğim şeyleri toparlayıp..bu ne anlama geliyo acaba?

Son düzenleme:

Valla bılmıyorum bız 2 ay ayrıydık.. hıç gormemıstık bırbırımızı. ayrılık bıldıgın ama sımdı hıç gormemekle bırlıkte ıletısımde yok aramızda.. canım ruyalardan pek anlamam ben ama bılınç altı olmus sanırım..yada ozluyodur. ama sakın arama. sabret. beraber sabredıcez:) bu yola bas koyduk yasın kaç cnm :)

cnm gece aradı yaklaşık 3 saat konuştuk hala geçirdiğimiz güzel günleri konuşuoruz gülüoruz ama 5dk sora öle bi kavga edioruz ki bütün geçmiş olduğu gibi dökülüo ortaya olmıcak dioruz. bana dio işte etrafımdaki bayanlara bakıorum herkes eşini hep idare edio kışkırtmıo. mesela annem babam ona bişiy diince bişiy demio ama sora babam sakinleşince alıo karşısına konuşuo yada kızıo. sen öle diilsin ben sana bişiy diince sende bana diosun alevlendiriosun beni dio. bende dedim ben hep böleydim bişiy dersen cevabını alırsın yani sen bunu biliodun. bide anne örneğini vermeside üzdü yani o zmn annen gibi biri lazım sana ben yanlış tercıhım dedım. sora ne bilim genelde biz özel günlerde hiç bi araya gelemios ve ben doğal olarak triplere giriom en son dogum gunumde yoktu sınavı vardı. mesela 2ekımde yıl donumumuz dogum gununde yanında olamıorum o gun söz sana süper bi gün yaşatıcam demişti şuan o tarıhlarde erzurumda olcakmış ve sen çok sabrettin haklısın eger böle birini istemessen dio. ama bu daa uzun bi süre böle olacak dio evlenene kadar 2 sene fln. bilemiorum hep ben bişiyleri kabul etmek zorundayım ve çok büyük çıkmazdayım ne yapmalıyım... sadece sonuç ne olursa olsun en son güzel bi gün geçirelim dedik ama çok karışığım sen olsan napardın 2sene daa bunlara dayanabilirmiydin ona göre hayatınımı şekillendirirdin yoksa onu bekleyene kadar kendi önüne mi bakardın artık... öle fenalardayımkı bu fılmın sonu dayanırsam mutlu sonmu olcak yoksa gitcek gitcek en sonunda yınemı kopcak yazık olmuş emeklerime fedakarlıklarıma yıllarımamı dicem...

Hacı senı sevıyorum de olsun bıtsın:)

cnm böle bi dönemden bende geçmiştim aynen buna benzer laflar etmiştim tabiki alınıolar ama cidden seviosa soradan arayıp soruolar ciddimiydin bunları sölerken yoksa sinirdenmi die. cidden bu laflar ona koyduysa mutlaka arar dayanamaz hiçbişiy engel olamaz. ama sen sinirden dedim desen bile asla unutmazlar bir diğer tartışmada hemen yüzüne vururlar böle demiştin zaten sen die. biz hala bazen 5yıl öncesi için kavga edioruz. ve cidden cok berbat oldukca yıpratıcı bişiy oluo. karsılıklı olarak birbirini tutmaları gerikıo çiftlerin nitekim biz yapamadık inş sizinki o kadar cıkmaza girmez barışırsanız.

ararsam herşeyi mahvederim galiba..msn de online görüyoruz birbirimizi..konuşmuyoruz..bu yola baş koyduk evet motive edelim birbirimizi..zaten ben burda yazılanların sayesinde duruyorum yoksa arardım ben dayanamayıp

yaşım 26 canım..aslında gayet de olgunum ama bu olay beni lise çağlarıma döndürdü..daha büyük acılar da gördüm hayatta..ama aşk acısı da farklı bişey yaa

sen kaç yaşındasın canım

Ben 18 ım ama bısey farketmıyo sonucta sorunlarımız aynı oyle degılmı :)
Bence onlar anlarlar bıgun kıymetımızı.. sakın arama sakın canım.ararsak nasıl olsa bak kendısı arıyo dıcek.. bı tarafı kalkıcak.. hıç gerek yok..bende dogum gununde mesaj atıyımmı dıye dusunuyorum ama atmıcam sanırım..

sana çok ciddi bişey diyim mi..bu olay şimdiden bu duruma geldiyse böyle yüz göz olduysanız..ki en güzel dönemleriniz olması lazımken ayaklarını yerden kesmesi lazımken..evlenince neler olur düşünemiyorum..çok yıpratmışsınız birbirinizi..çok ağır hakaretler yok ama bu kadar da olmamalıydı..balık baştan kokar derler canım ciddi düşünüyorsan evlilik geri dönüşü zor bir müesssese o yüzden iyi düşün..bence bişeyleri tüketmişsiniz.zoraki gibi..alışkanlığınız var sadece..

sana diyeceğim oan gre yönlendirme hayatını sakın..ne yapmak istiyorsan öyle yap..kendin için yap taviz verme..işe mi girmek istiyosun gir..ona bağlama geleceğini..

olursa olur olmazsa olmaz modunda..

aslında bu bizim ilişkilerimi,z içinde geçerli çünkü daha şimdiden böyle yapan adamlara nasıl güvenip evlenecez.zaten ben evlilik düşünmüyorum bu kişiyle..sadece aşkımı yaşamak istedim.ama acı kaldı elimde

senin de en güzel çağların canım..karşına daha güzel bi aşk çıkacak ilerde..ve sen bu neymiş ki diyeceksin..derslerine yoğunlaş okuyo musun bilmiyorum ama farklı hobiler edin..çevren vardır senin arkadaşlarınla zaman geçir..diyene bak diyeceksin ama benim durumum farklı biraz..şu ara biraqz asosyalim oyüzden takıldım kaldım zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…