Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya bazen banada oluyo ama geçiyo sonra geçer inşallhh ya dicek söz bulamıyorum

ya bazen banada oluyo ama geçiyo sonra geçer inşallhh ya dicek söz bulamıyorum
inş. canm...
nedense banada öle geliyo canım güzel bi tatil yapıyorum kafam rahat izmirdeyim ama bursaya döndüğümde belli olucak kırıntı mı hla çokmu seviyorum saçma gelicek ama unutmakta istemiyorum

bence yavaş yavaş soğuyorsun ondan...
fakat yaşadığın güzel şeyleri de unutmak istmiyorsun..
ama unutmalısın ki yeni bi hayata başlayabilesin canm..

günümüzde aşk mı kaldıki acısı kalsın artık aşk diyince hiç bişey olmuyor bende eskiden 1 parçada olsa vardı güzel sevdalara dair umutlar ama şimdi hiç inanmıyorum eskiden sevdgi için yataklara düşen insanlar şimdi kısa yoldan bu kızdan neler koparrırm diye düşünüyo dürüst ve iyi olanlarsa kötülere denk geliyor tamamen kısmet işi ben şuan ona karşı tek bişey bile hisstmiyorum geçmeyen bşi degil aşk acısı

bir kişi ne kadar da etkiliyor bizi değil mi..?
diğer insanlara hayata karşı herşeye güvenimizi bitiriyor..
benm de bitti aşk acım..
ama toparlanmak zor oluyo biraz..

bir kişi ne kadar da etkiliyor bizi değil mi..?
diğer insanlara hayata karşı herşeye güvenimizi bitiriyor..
benm de bitti aşk acım..
ama toparlanmak zor oluyo biraz..

sana anlattım ya olayı ben o çoçga çok kızdım bliyomusun sevglisi yüzünden silmiş beni faceden sonrada ddki özür dlerim kız arkdaşım istedi diye kendimizor tutum hakaret etcektim nese ddm benden etkilenmişte neymiş sinir ya git dedim bana biraz zamn ver ilişkimiz bitti blmdgn şeyler var dedi ne ddi anlamadım sevglsi varken bnmle knuşuyo ya ne demeli buna

böylelerini salla canm ya..
düzgün kişilkte biri olsa zaten sevgilisi varken senle konuşmazdı..
iyi yapmışsın tatlım

Arkadaşlar bende ayrılmıstım eskı sevglımden anlatmıstım da burda..Ayrıldıgım gunden ıtıbaren ruyalrımda görmeye basladım..Kab gun ust uste gordum.Am simdi yavas yavas gormemeye basladım..Onu bazen ıyı bazense kotu sekılde gördum...Neyse ya o ozurluden konus konus sıkkınlık gelıyor.Ama onu bı turlu sılemedım faceden.Silmek istemıyrm ama nedenınıde bılmıyrm :S

böylelerini salla canm ya..
düzgün kişilkte biri olsa zaten sevgilisi varken senle konuşmazdı..
iyi yapmışsın tatlım

hahh :)aslında tam evlenilecek kşi gibi:)gıkı çıkmıyoda ne blim bebe manyak mı nee yaww bela mı arıyo ne blim ki sevglisi var bana sarıyo özrler diliyo manyaakkk bana zaman ver anlatcam sana biz ayrıldık diyo çok ta önmliydi yaa :)

kendi kendine konuşsun böyl canm boşver.
sen yeni taliplerini ara

canm ne kadar oldu ayrılalı..?

Benimde sevgilim var fakat ayrılmak ıstıyorum anlamıyorr. Ben cok kotuyum sensız yapamam dıyor telefonda aglamaya baslıyor. Birde erkek olacak. Sonrada beni terkedersen kötü olur diyor tehdit ediyor. Hergun arıyor. Bıkkınlık geldi artık. Onu terkedersem kendıne zarar verecekmiş yok ben kötü olurmusum sacma sapan seyler. Bir ınsan ıstenmedıgını bıle bıle neden tekrar cıkmak ısterkı . Cok sıkıldım bu durumdan artık kızlar. Ne yapacagım bılmıyorum defalarca ıstemedıgımı soyledım ablam bıle konustu yıne yapamıyorum demeye basladı ...

sevmediğin için mi ayrılmak istiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…