- 25 Nisan 2011
- 834
- 10
- 116
bence onun unutup unutmasınıda fazla takma erkekler daha çabuk unutur unutmazsada kendi sorunu der geçersin tabi canım ya inşallah herşey güzel olacak onların gerçek yüzünü gördügümüze göre gerçekten şanslıyız demektir:)
aynı benimki gibi .ii sana teklif etmemiş.bana adam birde teklif etmişti..
allahım doğru insanları karşılaşıtırsın bizleriq
onlar bizim gibi değiller bundan eminim.. acılarını örtecek yeni bi kız buluverirler hemen..
bizse ayrılıktan sonra kendimize gelemiyoruz.. yas tutuyoruz onlar için..
ama şu an ikimizde dediğin gibi şanslıyız.. bu sapıklardan kurtulduk.
onlar bizim gibi değiller bundan eminim.. acılarını örtecek yeni bi kız buluverirler hemen..
bizse ayrılıktan sonra kendimize gelemiyoruz.. yas tutuyoruz onlar için..
ama şu an ikimizde dediğin gibi şanslıyız.. bu sapıklardan kurtulduk.
Naber kızlar, beni hatırladınız mı ? :)
Hayırlı Kandiller herkese [/I yeni katıldım bilmiyorum seni hayırlı kandiller sanada
Hayırlı Kandiller herkese [/I yeni katıldım bilmiyorum seni hayırlı kandiller sanada
meraba :)
bi ara baya çok takılırdım burada :)
meraba :)
bi ara baya çok takılırdım burada :)
meraba cnm hımm bende yeni takılmaya başladım nasılsı:)
yani tabiki haklısın..biz seçimi yaptk onlar düşünsün kara kara..ayrıca onların acılarını örten kızlarıda biliyoruz canım yaa onlardan ne köy ne kasaba olurr 2 gün sonra tekmeyi basarlar iiyide olur
Hayırlı Kandiller herkese
Hayırlı kandiller kızlarrr
Bütün dualarınız kabul olur inşşş
yani tabiki haklısın..biz seçimi yaptk onlar düşünsün kara kara..
evet ben hatrladım nasılsın canm..? ayrıca hayırlı kandiler kızlar dualarınızda eksik etmeyn beni ve gündemdeki şu son olayları şehitlerimizi..
aynen canım seçimiizi yaptık biz sanada hayırlı kandiller canım neredesin kızzsssss :)
canm kandildi ya bol bol dua ettm.. girmedm nete bütün sevdiğinden ayrılanlara aşk acısı çekenlere bize hayırlı kısmetlr olsun diye..
iyi yapmışın canım yaa birazda onlar acı çeksin heheytt boşver gitsin adamolmayana tahammül yok bundan sonra
baya bi deneym kazandm zaten onun sayesnde yok artk eski ben..
yürekten seven çıksın karşımıza ikimizinde..
aynen canım benim ya öyle her namazımda hakkımızda hayırlısı diye dua etcem zaten ben hep hayırlısıysa olsun diye dua etmiştim olmadı ve bir çok hayır varmış bunda
aynen canm onun için çok dualar etmştm bende ama olmayacakmış demekki.. iyiki de olmamış böyle mutluyum..
öyle canım öyle 5 dk karakter degişmezz işte ölede olur pehhh aşk adamıymış ondan adam olsunda aşkı şurda kalsın bide grup açmış saçma sapan kızları eklemiş ama hakkını yemiyelim beyefendi çok farklı hem zeki hem yalancı hem sapık hem adi utanmaz yaaa artık nefret bile etmiyorum adını bile unuttum:)
çook ama çook şanslısın canm şükretmelisin..öyle birinin bırak adını baş harrfi bile gelmesn aklına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?