bence de yeni aşklara hiç doymuyolar..
hiçbirine güvenm kalmadı ilişkimden sonra..
ben önceden diyodum ki beni nası unutcak neler diyodu sana ölürüm senden başkası benim hayatımın hiç bir yerine giremez sen olmasan geberiimm vb ama şimdi anlıyorum ki hepsi yalanmış bide yeni biriyle tanıştım onla konuşurken kendimi çok güvende hissediyorum ve ilk o an anladım kiizi bile kalmıyomuş
yahu sanki senle aynı şeyleri yaşıyoruz..
hayatımdan onu çıkartmak imkansz gibi geliyordu çok yıpranmıştım..
her gece aglıyordum..
sonra bii çıktı karsıma beni öyle teselli etti ki sanki ona ihtiyacım varmış..
ve sonra onu öylle bırakabildm..o çıkmasaydı karsıma belki hala onun için acı çekio olacaktm..
aynen canım aynen bunu bende çözemedim aynı şeyleri yaşamışız gibi evet biz bence kendimizi suçladık hep oyüzden öle zor atlattık şu lafı söylüyorum hep yanlış bi aşk bir tek dogru kişiyle yaşanmıyo biz gerçekten kapılmış sevmişiz ama karşımızdaki insanlar yanlış ve çookk iyi oyuncularr siz nası ayrıldınız ben çok hakaret ettim
tatlım aslında bizim ilişkimiz yürümüyordu ilgi sevgi sadece bendeydi.. ben yürütüyordum kısacası..
birçok hatasını yakalamıştm sapık sitelerde gördüm yalanlarını bitmek bilmeyen kız arkadaşlarını ve en son kaldırabilecegm şey ihanetti..
onu kaldıramadm işte.. son oldu çok canımı yaktı ama şükürler olsun bitirdim içimde.. çok beddualar ettm ama su an pişmanm kalbimdki zerre kadar yeri bile hak etmiyor..
aynen aynen bir kaç ay ben idare ettim ilşkimizi bide sapıkki sorma ya işi cinsellige dönüştürüyo sevmedigimi başından söyledim ta başta köprüyü geçtim kız benim nası olsa diye düşündü hiç tek laf etmezdi sonra görceksin ay bana neler diyo başka kızlarla naptını anlatıyo yürü git dedim allah var beddua etmedim ama çok hakaret ettim birinide bana mı diyon demedi her fırsatta ettim telefondan her şekilde baktım hiç o na mı okadr laf üstüne bile alınmıyo bırak dedim bıraktım..
ikimizinki de aynymış ya ne talihsiziz..
ama sonuçta kaybedenler onlar oldu.. biz şu an kazananlar tarafındayz onlar bizim gibi kızı kaçırdılar..
seninki birde anlatıyomuş bu kadar olur..
en iyisini yapmışn canm bırakarak..
erkeklere en güzel kızlarda gelse doymuyor gözleri..pisler:44:
haklısın o konuda yüzsüz ya kaç yalanını yakaladım neler neler benim sevmedigim bi arkadaşım vardı kız taşındı sonra zaten görüşmedik okuldansı sen bunla ahlaksız ahlaksız konuş iyimi oda bana msj atıyo al şu sevgilini diye bu sefer o diyo kızı diyo hamile bıralıyım madem sevgilisi varmış babası olur artık şurama geldiydi kız ikide ayrıldık benim sevdgim insan o degilmiş gerçek yüzünü çok geç gösterdi ama şükür ki gördüm çünkü biz sözlencektik o istiyodu ben erken dedigim içn vazgeçmişti öle biriyle ömür geçer mi bide ben suçluyum güvenmemişim sen adam oldunda ben mi güvenmedim iikide güvenmemişim çünkü herşeyi yapardı güvenseydim heralde
kurtulduguna şükret canm bu nasıl bi ahlaktr ya..
hoş benmki de benm kz arkadaşlarmla konuşmaya pek meraklıydı..
ben hiç duymadm bu kadarını ama ben bilmeden neler yapıyordu bakalım..
Allah ikimizi de geç olmadan kurtarmış doğru yolu bulmuşuz..
onla sözlnsen elimde zaten diye yapacagını yapardı belki de..
benide hep arkadaşarm uyarırdı o tekin biri deil gözü dışard diye ama kimseyi dinlmiodum o yapmaz etmez derdim..
gösterdi nasıl yapmadıgını çook pişmanm keşke daha önce bitirseymişim..
tabiki allaha şükürler ediyorum ama önceden okadr masumdu ki anlatam sıgıncak limanım gibiydi üzmüştü çok insan onu bana zor günümde yanımda olcak kimsem yok diyodu gerçektende öleydi parası oldugunda dostu çok olan biri sen varsın sadece her halimle seven diyodu gerçektende öleydi en bu adama aşık oldum her fırsatta benle cinsellik konuşmak yada hayatındaki kızlarla yaptıklarını anlatsın diye degil ki ve en son ne çok koydu biliyomuşun 14 şubat biz konuşmuyoruz benm msjımı gördügü halde cvp yazmıyo ve o çok agza alınmıcak hakaret etgi kızın kandilini kuyluyo nasıl ama ...
hep böyle başlamıyo mu zaten canm.. bnde onun bana karş sıcakkanlı olmasına her üzüntmde yanmda olmasını sevmiştim..
yapmadıggm fedakarlık kalmamıştı ailemi bile karsıma almıstm onun için..
banada en çok dogum günmde herkes dogm günümü kutlarken bana hiçbişey söylememesi ve hatta o gün beni sus konuşma diye susturması olmuştu...
ilk başlar çok güzeldi senind dediğin gibi ama gecek yüzleri onları daha yakından tanıyınc ortaya çıktı..
sevgimizin zerresi kadar karşılık verselerdi yakmazlardı canımızı böyle...
efkarlandm gene..
efkarlanma canım orası öyle hayatımıza hiç yoktan girdiler ama bide atasözü varya gavura kızıpta oruç bozulur mu diye öle işte elbet hayırlısı bulur bizi daha iyi günlerini yaşıyo yaşasın herkesi kandırabilir ama beni asla beddua etmem allah korusun onun yarın bir gün kızı olur günahsız çıkar falan yazık ama ben hakkımı helal etmedim ona sende bana etme hakının oldugunu düşünüyosan dedim okadar gerçekten bi çok kişiyle sevgili olmayı degilde yüregime yakışanı istedim ölede sanmıştım ama yanılmışım yanılmışız bize onlara yol verip unutup dua düşüre sadece bu dünya geçici ebedi dünyada haklarını alabilecekler mi??? kimse hatasız günahsız degil ama buda fazla msjını aldım ama cvp yolluyamadım 100 olmadan yollanmıyo galibaa burdan görüşelim sonra msn yollarım sana cnm:)
bizde sadece helalleştk.. beddua ettm ama şimdi pişanm degmezmiş bi sinirle etmştm...
bundan sonra olur inş. canm ümitsiz olma hayrlsı olsun bizi üzeceklerse hiç olmasnlar..
bunlarda bize bi tecrübe aslında ben öyle düşünüyorum kimsye körü körüne baglanmamak lazmmış..
birçok seyden ders aldm ben..
bizi üzdükleri yanlarına kar olmayacak birgün çıkar onlardan canm..
özel msj ö.deil canm sonra da gönderirsn farketmez..
valla biz helalleşmedik etmedim hakkımı helal akıtıgım gözyaşlarına saysın ahhh ahhh valla öleymiş şimdi daha mutlu ve huzurluyum sende benim gibiyap tertemiz bi sayfa aç bide ben eski ben olmayı özlemişim gayet sert aşksız iyi böyle benim sevdigim adam adam gibi adam olmalı seninkide öle ve iikide olmamış diyorum sende öle diyosun böle iiiyizz cnm:):79:
aynen tatlım varmı bekarlık gibisi..
ben üzülmüyorum ki artk.. buz gibi oldu yüreğim ona karşı hiçbişey hissetmiyor..
böylesi çok daha güzel canm geriye dönüp bakma sende geleceğine bak..
mutlu deli dolu aşklar güzel günler bizi bekliyor.. tabi sevdicegmizle (olursa!)..
inşallah canım yaa aynenn ölee tabiki hayat süprizlerle dolu buda bize küpe olur olsun biz aynı aynı yerliyiz bi gün karşılaşıcaz o gün anlıcak neleri kaybettigini bi gün gerçekten anlıcak ozamn ben olmucamonun hayatında tabikide aynı sende öle bi raz olmasın benim şu günlerin tadını çıkarayım sonra bakmışın yıllar geçmiş bebişlerimiz olmuş senle onu konuşuyoruz yada yeni sevdiceklerimizi :)
ayy ne güzel düşünüyoun ya inşallah canm çok isterm ya..
benmki pişman olup döndü zaten ama kabl etmedm.. o da beni unutsun istiom..
tüm yaptıklarına ragmen mutlu olsun diyebiliyor yüreğim..
ama bundan sonra tamamen yepyeni bi hayat basladı bizim için
herşey gönlümüz göre olur umarm canm.. birgün grcekten bunları gülümseyerek hatrlarz umarm..:90:
canm ben şimdi çıkıyorum.. uyku akıyor gözlermden yarn yine burda olurum kendine çok iyi bak ve hayallerini eksik etme hayatndan..
iyi geceler canm..
aynen aynen bir kaç ay ben idare ettim ilşkimizi bide sapıkki sorma ya işi cinsellige dönüştürüyo sevmedigimi başından söyledim ta başta köprüyü geçtim kız benim nası olsa diye düşündü hiç tek laf etmezdi sonra görceksin ay bana neler diyo başka kızlarla naptını anlatıyo yürü git dedim allah var beddua etmedim ama çok hakaret ettim birinide bana mı diyon demedi her fırsatta ettim telefondan her şekilde baktım hiç o na mı okadr laf üstüne bile alınmıyo bırak dedim bıraktım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?