Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

evet cok sey ogrendigim kesin
uzun bi mesaj attım icimi doktum ona sen beni sevmedin ben sevdim sevgimi haketmedin bilmem ne falan attıgı mesaj su BENI ARTIK RAHAT BIRAK
iste bu bana cok koydu 2 saat agladım su an aglamıyorum vazgecmenın yarısındayım umarım bu acıdan cabuk kurtulurm

hosbulduk canım :)
ah bu acı dayanılmaz nasıl katlanıyo insanlar

tatlım aynı şeyleri yaşamışız... bende uzun uzun yazardım belki bişeyler ifade eder diye ama daha da soğutuyorsun kendini bunu anladım... ayrılınca öyle aşkını sevgini gösterecek kelimeler kullanmayacakmışız.. ben geç olsada anladm.. canm üzülmeyeceksin artık kendini onun için bu kadar heba ettiğin yetmez mi..? değer biri için mi ağlıyorsun önce bunları düşün.. hak etmeyecek biri için acı çekme daha fazla.. çok zor biliyorm ama dayanmalısın canm..

Bende ayrildim sevgilimden bugun... Araniza alirmisiniz beni? Bi yandan uzuluyorum ama kurtulduguma seviniyorum. Ne garip :)

Son düzenleme:
Bende ayrildim sevgilimden bugun... Araniza alirmisiniz beni? Bi yandan uzuluyorum ama kurtulduguma seviniyorum. Ne garip :)

hoşgeldn tatlım.. merak etme tek deilsin o kadar çok kişi varki sevdiğinden ayrı... seviniyosan eger çokda sevmemişsin gibi geldi bana yada gercekten seni çok bunaltmış dogru mu..?

hoşgeldn tatlım.. merak etme tek deilsin o kadar çok kişi varki sevdiğinden ayrı... seviniyosan eger çokda sevmemişsin gibi geldi bana yada gercekten seni çok bunaltmış dogru mu..?

Hosbulduk
Kendimden bile cok sevmistim ben onu, ama dedigin gibi cok bunalti beni. Ask, sevgi bi yere kadar iste...
Temmuzdada aileler tanisti, anlicagin yol yakinken dondum

kızlar ayrılan ayrılana ya noluyoruz..? havalar ısındıkça erkeklerin de kanı kaynıyor galiba..:26: ama üzülmeye değmiyor inanın onlar sizi kaybettiğine yansın..

kesinlikle katılıyorum erkekler yazın bi afallıyo kendilerini bilmiyolar benim 2 ciddi ilişkimde yazın bitti bıktım şu erkeklerin bencilliğinden

yer açın bakiyyyiiiim ben geldim 1 gün mü sürer bi aşk ya allah kahretsin ama bu sfer yüzde yüz haksızım o herşeyi temizleyip bırakmışken yalanım ortaya çıktı düzeltemiyorum kızlar affetmicem güvenim bitti diyo

canım bi arkadaşımda bu durumdaydı üzülme biraz zaman ver ona şimdi sinirlidir

düzeldi biliyo musun :) affettirdim eve gittim konuşmaya annesi falanda yoktu biraz konuşabilir miyiz dedim uyucam sen konuş dedi dedim böle böle sebepten dolayı dedi küçük zararsız bi yalandı sana söz veriyorum bi daha konuşmucam asla ne olursa olsun doğruyu sölicem hıı tabi dedi ama gülüyo bi yandan yastıgı attım sonra başının altına alınca yalandan başının altındN çekermiş gibi yaptım öptümmm AFFETtin mi dedim cık ı ıh dedi sarıldım öle oda sarıldı sonra barıştık sevgilimiyiz dedim gbi dedi iki tane çaktım düzeldik :) artık sorunsuz ve onlu bi hayatım var allahma şükür sabrın sonu selamettir.. inş hepiniz hayırlı haberlerle gelirsiniz öpüyorum..

Ay bir haftadır yokum neler olmuş.Hüzünlendim bir yandan sevindim canım.İnşallah bizde bugünlerini görebiliriz.

çok sevindim canım okurken yüzümde bi tebessüm oluştu çok hoş:81: umarım benimde sonu böyle olur umudum kalmadı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…