ya a.q ben varya nefret edıyorum hepsınden..3 yıllık eskı erkek arkadasım bgn bana migdemi bulandırıyosun kaltak yazmış..emreyle bırlıkteyım dıe..
adamlara kızmayın. kendinize kızın . kızın ki aynı hatayı yapmayın. hak ettiğinden fazla değer vermeyin.
çok kaba ve basit ama cok sevdiğim bi söz var.
3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer verme. arada ki 2 kuruşa seni satar
çok çok haklısın... :S
üzme tatlı canını,üzülmede
küçülen sen değilsin.
herkes hakettiğini yaşar. bırak o bulsun kendi kendine önüne bak. güzel günlerin gelicek.
bu günler için ne aptalmışım niye üzülmüşüm diceksin.
genceciksin daha. tazecik yüreğin. bi kendini bilmez densiz yüzünden kahretme kendini.
kendini sev ve kolla. kimsenin ,özellikle hak etmeyen insanların seni üzmesine izin verme.
o manyağa rağmen gülümse hayata.
dimdik dur.
herşey güzel olucak unutma.
anlat cnm biz burdayız...neden ayrıldınz..listeye beni de ekleyin kızlar..
çok fena terkedildim
çok teşekkür ederim canım moral verip destek oldugun için ama herkes hakettiğini yaşıyorsa yanlışlık var çünkü ben bunu haketmedim :S ama artık önüme bakıyorum...
Bunu hakettin :)
nesini hakettin
insanlar nankör olduğuunu,çıkarcı olduğunu görmen gerekiyordu. fazla masumdun belkide.
anlatabildim mi
listeye beni de ekleyin kızlar..
çok fena terkedildim[/QUOT
aramıza hoşgeldin canım...
yada fazla saf:):) anladım canım
çok teşekkür ederim canım moral verip destek oldugun için ama herkes hakettiğini yaşıyorsa yanlışlık var çünkü ben bunu haketmedim :S ama artık önüme bakıyorum...
anlat cnm biz burdayız...neden ayrıldınz..
bugün dolmuşta ona benzeyen birini gördüm aylardan sonra içim yandı canım yandı..oof off dile kolay tam 4 ay
oooooooooooooooooffffffffffffffffff
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff
kızlar geçen hafta sözlenmiş,eski sözlüm...
içim yanıyor,nası bi acı bu...
aşk sevgi değil benimki,belki hala kırıntılar var ama,
öyle kötü biri benden önce mutlu oldu,bir kızı daha yaktı,
ilahi adalet...
rabbim! mutluluğu ben hak etmedim mi
değmez boşver canım ya erkek milleti işte. biz seviyoruz deli gibi ama onlar neyapıyor. başka kız görmeyegörsünler hemen bırakıyorlar. onlar ne amaçla ne niyetle bir kızı sevdikleri belli. ben bir erkeğin birden çok kıza aşık olabileceğine inandım artık. İçim kan ağlıyor dışardan millet enayimisin niye üzülüyorsun demesin diye güçlü olmaya işime adapte olmaya çalışıyorum.
Ben napayım acıdan ölmek üzereyim beni bir yıldır birlikte olduğum seviglim beni deli gibi seven adam birden aniden değişti bir ay önce ayrıldık bana dediki dayımın kızıla evlenecem dedi istemeye gitcez dedi bir ay sonra gidişi olsun dönüşü olmasın işallahhh allah böleleri bildiği gibi yapsınnn sıkma canını bizler yanındayız ağlayarakta olsa
aynen ben de birden çok kişiye aşık olabileceklerine katılıyorum tatlım..
sen de üzülme.. biz bir gün mutlu olacağız ama can yakanlar asla gerçekten mutlu koyamayacaklar başlarını o yastıklara..
sebepsiz yere adını ara vermek koyarak beni mahvetti benimki de ama bugün iyiyim.. sabaha karşı hıçkırarak uyandım uykumdan.. sonunda dedim ki DEĞMEZ! kendine gel...
geçecek..
Hayır atma kesinlikle.
hayır kesinlikle atma
Günaydın kızlaaarrBir süredir yazamıyorum, işe başladım o yüzden.İşe başlamam süper oldu aklıma daha az geliyor, üzülmüyorum, hüzünlenmiyorum.İşi öğrendim sayılır, bugünde prim peşinde koşmaya başlayacağım.Dolayısıyla çok daha az düşüneceğim onu.:13:
Dün degil bir önceki gece Formspring.me anket sitesinden birçok gizli soru sordum ona.Bir kızın onu çok zor etkileyebileceğini falan söyledi, etkilenemediğini söyledi.Bende elbet bir sevgilin veya arkadaşın etkilemiştir dedim.(ama kimliğim gizli tabi) Oda ismini ve nasıl etkilediğini söylemek istmediğim bir kızılkafalı sevgilim olmuştu (çıktığı tek kızıl benim) o inanılmaz etkileyiciydi dedi.Şımardım biraz ama hiç bozuntuya vermedim, yavaş yavaş konuyu kapattım.:26:Benim olduğumu asla düşünemez, çünkü ben o siteye olan üyeliğimi sildim ve ona bu şekilde soru soran çoook kız var.:26:
Öyle işte ne düşünsem bilemedim kızlar?????????????????????
Atmıcam kızlar kesinlikle atmıcam karar verdim bende
Bugünde Büke diye liseden yakın arkadaşı bir kız var (benden çirkin hatta oda çirkin oldugunu düşünüyordu, Formspringde sorularda arkadaşı oldugu söylüüyodu herkese, bende öyle biliyodum) onunla ilişkisi var yapmış tepki vermedim.Birde bu ilişkisi varı facebookda paylaşmamışlar insanlar yorum yapsın diye.Kızlar bir akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?