kim kimden ayrıldı bilmiyorum silmeye çalıştım heryerden ortada yanlış anlaşılmada olabilir ama insan kendini ispat ettirmesi lazım. 1 haftadır hiç bi şekilde görüşmüyosak . sesini duymak istemiyorum desem bile aramalıydın be. yada sevilmiyorum,sevilmemişimde
bir tek biz yaşamıyoruz haklısın ama mutlu olmak varken böyle olunca insan isyan ediyor.
gurur yapıyordur kesin. ortada bir neden yoksa sen arasan? yok yere ayrılmayın ya
her zamankinden daha da fazla ihtiyacım var sizlere
Bebegim birşeyler netleşmiş, belirsizlik seni daha da harap edecek bir şey emin ol.Şuan üzülmeni engelleyecek hiçbirşey yok.Ama kendi toparlaman daha kolay böyle bittiği için.Elinden bişey gelmez bitanem sevmiyorsa sevmiyordur.İstese zaten şimdiye kadar olurdu.Aç gözlerini artık.
seviyorum ama aşık değilim bunu açıkla bana canım ya :S bu nasıl bişeyve az öncede mesaj attı sana son kez sarılabilir miyim diye. ağzına s..sım var bu çocugun!
seviyorum ama aşık değilim bunu açıkla bana canım ya :S bu nasıl bişeyve az öncede mesaj attı sana son kez sarılabilir miyim diye. ağzına s..sım var bu çocugun!
Exaşkımın fotomodel olması ne kadar laaaaanet bişey yaaaaaaaaaaa:95::95::95::95::95::95::95::95:
bırak ya seni sadece cinsel obje olarak mı kullanıyor bu.
tövbe estafirullah ya.
aşık olmadıgını istemedgini söylüyor bikaç saat sonrada sarılmak istiyorum diyor.
hangi sıfatla sarılacak ??
hiç yüz verme yaa!
Sen ona onun hissettiklerinden çok daha fazlasını gösterdiğin için kaçırmışsın, korkuyor bence seninle ilişkiye başlamaya canım.Benimki de öyle
kendi ben senin kadar cesaretli olmadım hep kastım aşkıda sen gibi yaşayamadım dedi.. bende o zaman ssenin gibi yapmacık bi insanla işim olmaz çık hayatımdan dedim d.günü hediyemde az önce kapıma bırakmış söz yüzüğümüz gömmüştü toprağın içinden bulup çıkarmış hala çamurluydu :S daha fazla üzmücem kendimi
neden canım? ne güzel gözün gönlün açılmıştır bir süre
Hay allahım ne dengesiz adam ya.Geri çek biraz kendini bence canım.Peşinde koşacak gibi hissediyorum.
Kıskanıyorum yaaaaaaaa ooooffffffff
herkes öle hissedio ama koşmasın cehenneme o gidicekse orda bile karşılaşmayalım çok günahlarım var diyio tövbe eder cennete gitmye çalışırım o derece yani soğudum artık.
ayy ben de çok kıskancım ama artık takip etmemek lazım şu exleri kendi kendimizi çıldırtıyoruz boş yere. onu da nasıl başarıcaz bilmiyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?