- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
- 113
Ya onun kollarında olmak istiyorum.:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
istemek yetse keşke...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya onun kollarında olmak istiyorum.:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
istemek yetse keşke...
Offf of beklemekten nefret ediyorummmmm
soğumana sevndm canm... adam olmayacak biriyle hiç ugrasma seviyo olsa inan bulustugunuzda geri çevirmezdi teklifini demek ki seni öylesine arkadaşı gibi istediğinde görüştüğü biri olarak göruyor... hiç canını sıkmaya degmez böyle biri için... karsına seni ondan daha çok deger veren biri oldugunda eminm vazgececeksn canm salla onu bosver gitsin...
beklemek öyle zor ki
saniyeyi saniyeye
dakikayı dakikaya
saati saate ekleyerek
beklemek
beklemek öyle zor ki
hele böylesine severken
ve yanımdayken dahi
özlerken seni
beklemek
geri dönmeni
beklemek
sarıp sarmalamak
ve o güzelim ten kokunu
yeniden duymak adına
beklemek
ve hala sen gelmiyorken
öyle zor ki beklemek
her an geleceğini düşleyerek
beklemek
bir ömür sürse bile
sonunda sen varsın ya
yine de güzel
beklemek
seni hayal ederek
beklemek...
Gözlerim doldu yaaaa Kokusunu özledim allahımmmm yardım et bana yaaa
Sabret canım sabret bunlarda geçer. sabır acıdır, ama tatlı meyvesi vardır unutma. sabırlı biri oldum artık bende umarım en kısa zamanda sende olursun çünkü sabırlı oldukça beklemeyi öğreniyosun beklemeyi öğrendikçe de acının seni nasıl olgunlaştırdığını ve daha olgun davranman gerektiğini anlıyosun. Bak herşeye rağmen hayat devam ediyor senin içinde kocaman fırtınalar koparken bir başkası gülebiliyo hayat işte alışmak zorundasın ne yazık ki.
Haklısın... Güçlü olucam, daha güçlü olucam!
Allah bize kolaylık versin ne diyim...
geleceği olamayacak bir ilişkiydi diyelim. evlenme hayalleri kurmaya başladığında daha fazla uzatmak istemedim aslında. boş yere oyalamak istemedim onu. ayrılmaktan başka çarem yoktu. barışmayı çok istedi ben de istedim ama direndim kendime. en zoru da bu zaten. ve tabi o sorunu anlamaya çalışırken ona hiçbir şey diyememek, açıklayamamak. severek ayrılmak durumu var ya aynen öyle yani.
acı gerçeği sonunda öğrendim az önce buluştuk dengesizim karar almıştım bşi demicektim saydım biraz gururlu ve mağrur sesimi yükseltmedim sıfırdan başlayalım dedim gözlerim parlıyodu heyecandan söylerken anlatıyorum araya eski anıları koyup glüyorum o bu sırada derinden güllll ? gül beni dinle diyo ben hala tamam sen istemezsen etekte giymem makyajda yapmam sen yine sahiplenirsin beni diyorum yine gülüyorum bak gör çok güzel olcak gül biz diye bişi yok diyo üzgün bi şekilde ya tamam ama hatalarımın farkındayım düzeltebilirizz diye elini yanağına son defa koyuyorum :S gül ben sana aşık değilim diyo yıkılıyorum cılız bi sesle ne? ne dedin dedim gözlerim doldu çok seviyorum değerde emin ol sana annem babam kadar değer veriyorum kalbimdeki yerini kmse silemicek ama gerçek bu! AŞIK DEĞİLİM... diyo susuyorum sustuklarımda benle beraber taşıyo yutkunmaya çalışıyorum ve arkamı dönüp gidiyorum.........................
bebegım sok oldum..sasırdım..ama bı yandanda senın adına sevındım..sen yapman gerekenı yaptın ıcındekılerı anlattın..skn üzülme..oda sana cvpını verdı..artık keskelerın yok acabaların..artık hayatıma biri girerse o kıskanır onu kaybederım derdı yok..giden gitmis biz yasını tutuyoruz hala..hayatına yenıden baslıcaksın ben burdayım tmmı msndeyım facedeyım..yanındayım..sana artık sana gerı dönme yollarından dgl onu unutma yollarından bahsetmelıyım..unutucaksın gül..senı haketmeyen bırıne ömrünün en gzl günlerini vermemelısın..bak sana yıne gerı dönecek bunuda sölüyorum..dönecek emin ol..emrede bana sevmıyorum hıcte sevömedım demıstı..yıllar snra döndü..simdi herkonusmamızda sevıyorum asıgım diyo..ben degıstım o degıstı araya zmn gırdı..ama ben senın bkdr beklemenı ıstemıyorum cnm..ve sen benden daha güçlüsündr.eminim.hatırlıyomusun bana hayatına bırını alırsa onu unuturum demıstın..bu okdr güçlü bi kelımekı.sen onu unutabılme ıhtımalını düşünüyosun.ben ıse sevgılısı varken bıle onu hep sevmıstım..unutmk ıstememıstım..rezıllıkler etmıstım ıkısınede..ama sen bnları yapmayacak kdr güçlüsün..unutmalısın.karsı komsunmu olsun..yüzü senin düşmanın olsun.o yüz sana baktı ve o diller söyledi sana aşık olmadıgını..özleme ozmn onları..nefret et..nefret et ve hayatına yön ver..snra nefrette kalmayack emın ol..birliklte dinlediginiz sarkıları dinleme..o yerlere gitme.aldıgı hedıyelerı herseyı at..bak senın ıcın daha zor biliyorum karsı komsun..ama yapıcksın.bu senın ıcın nkdr zor bı sınav olursa olsun yapmalısın cnm.tekefonundan sıl.hatta unutmak ıstedıgıne emınsen hattını degıstır..benı ararmı msj atarmı dıe bekleme..merk etme aramaya nıyetı olan adam numaranı bulur..zor cok zor ama yapman gereken sey.ilk once karar vermek cnm..dönmesını mı beklıceksın..unutumayımı denıyceksın..yanındayım tmmı..burdayım ben..mutlaka gırer okurum c.dısıda yazabılırısın cnm..bakarım arada tmmı..
ve iyiki yanımdasın willed'ım :S :S hepte ol...[/QU
yanındayım cnm merk etme..sınır oluyorum bu cocuga artık ya.nedemek sarılaym..sakın görüşme cnm.rüyanın etkisindede kalma sakın..seven adam sebep ne olursa olsun cekıp gıtmez..bıraksın bu işleri..unutmalısın önüne bakmalısın..gururunu düşün.sen gıttın ona nkdr sevdıgını söledin ztn.oda sana cvpını verdı.bndan snra o düşünsün..senin vijdanın rahat olsn cnm bnm
ve iyiki yanımdasın willed'ım :S :S hepte ol...[/QU
yanındayım cnm merk etme..sınır oluyorum bu cocuga artık ya.nedemek sarılaym..sakın görüşme cnm.rüyanın etkisindede kalma sakın..seven adam sebep ne olursa olsun cekıp gıtmez..bıraksın bu işleri..unutmalısın önüne bakmalısın..gururunu düşün.sen gıttın ona nkdr sevdıgını söledin ztn.oda sana cvpını verdı.bndan snra o düşünsün..senin vijdanın rahat olsn cnm bnm
az kaldı zaten üniyi kazanayım sınavımı vereyim evde tuttum yok olcam hayatında gül diye biri olmucak. aslada arkama bakmıcam. ben elimden geleni fazlasıyla yaptım severkende bu duyguyu yaşayarak hakkını vere vere sevdim olmuyorsa zorlamıyorum. allaha havale ettim.
az kaldı zaten üniyi kazanayım sınavımı vereyim evde tuttum yok olcam hayatında gül diye biri olmucak. aslada arkama bakmıcam. ben elimden geleni fazlasıyla yaptım severkende bu duyguyu yaşayarak hakkını vere vere sevdim olmuyorsa zorlamıyorum. allaha havale ettim.
Ne güzel söyledin bitanem ya.
Ne güzel söyledin bitanem ya.
bakalım heyecanı başkaları yaşatabilicek mi merak ediyorum. ama biliyorum ki pişman olucak ama geç olucak hayatım.. :S