Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

tatlım bende ayrıldıgımdan beri daha pozitifim.. çevremdekilerde bunun farkında..

benimde 1 yılı geçmişti ilişkim ...

bende boğa burcuyum tatlım.

inatçılık ve gurur var bende

ben de boğayım tesadüfe bak, 4 haziran'da jupiter giriyor boğa'ya. şans getirir bu, çok çok şans :) iyi hissedin hadi, yarın dördü..

aa ne güzel olduk 3 burçdaş

Son düzenleme:
bende boğa burcuyum tatlım.

inatçılık ve gurur var bende

ben de boğayım tesadüfe bak, 4 haziran'da jupiter giriyor boğa'ya. şans getirir bu, çok çok şans :) iyi hissedin hadi, yarın dördü..

Hımmmm bak bu iyi Nedense bir anda gaz gelmişti zaten bana yarın daha da gaza gelebilirim demek ki hihihih

tatlım çok haklısın da değmiyor ki üzülmemize. ben de öyle gördüğüm sonsuz güvendiğim sevgilimden ayrıldım. ama napıyım kendimi üzerek geçmiyor ki zaman. insan kendine yapıyor, öyle ki hasta oluyor bazen. Ben hayatımda bi kez çok üzdüm kendimi değmeyecek biri için ve hastalandım o yüzden artık kendimi düşünüyorum.

Özlemek peki özlemek nasıl yok edilir?

sana hissettirdiği o iğrenç duyguları düşünerek..
seni üzmesini düşünerek..
gerçi onu ve ona dair şeyleri düşünmemek gerek..

ben her geçen gün daha çok iğreniyorum ve soğuyorum kendisinden..
sizlerdede bu olmuyor mu ?

Ya bana şey oldu canım..:26: Falcının söyledikleri çok az etkilemişti.Ardından twitter'ına baktım.Özledim yazmış.Arkasınada sadece benim kullandığım bir tabiri yazmış.Ki bu kelimeyle ilgili çok geyik yapmışızdır.Ne bileyim belki banadır diye düşündüm.Ama bana olsa ne değişecek ki dedim sonra.Ben özledim özlemesinede ne işe yarar ki.

özleyen geri döner.
seven gitmez.

aynı lafları edicem yıne ama boyle yaa :97:

kızlar bana da bir el atın 4 ay oldu ama hala unutamadım. bana yaşattığı kötü bir şey de yok onları düşünüp kızsam. zaten ben ayrıldım yok yere ama barışmamızın imkanı da yok. sürekli merak ediyorum, aklımda napıyor ne ediyor diye. her gün 349684303 kere facebook profiline bakıyorum o da silmedi ben de silemedim aslında silmem lazım ama ahh şu merakım! ne zaman geçecek bu durum bıktım artık

cnm sen ayrılmmıssın neden ayrıldıgını neden ımkansız oldugunu sölersen belkı yardımcı olabılırız..

Sen bizim erkek arkadaşlarımızın düşeceği, düşmesini istediğimiz durumdasın bitanem...

cnm sen ayrılmmıssın neden ayrıldıgını neden ımkansız oldugunu sölersen belkı yardımcı olabılırız..

geleceği olamayacak bir ilişkiydi diyelim. evlenme hayalleri kurmaya başladığında daha fazla uzatmak istemedim aslında. boş yere oyalamak istemedim onu. ayrılmaktan başka çarem yoktu. barışmayı çok istedi ben de istedim ama direndim kendime. en zoru da bu zaten. ve tabi o sorunu anlamaya çalışırken ona hiçbir şey diyememek, açıklayamamak. severek ayrılmak durumu var ya aynen öyle yani.

Sen bizim erkek arkadaşlarımızın düşeceği, düşmesini istediğimiz durumdasın bitanem...

terkedilmek gerçekten daha iyi terketmekten. hele de seviyorken. o benden ayrılmış olsaydı bu kadar uzun sürmezdi belki de acım. biraz kızardım belki beklerdim ama vazgeçerdim sonunda. ömür boyu suçluluk ve acabalarla yaşamazdım.

Herşey geçer tatlım herşey geçer.Ne aşklar ne evlilikler bitiyor.Bir tek biz yaşamıyoruz bunları:97:

kim kimden ayrıldı bilmiyorum silmeye çalıştım heryerden ortada yanlış anlaşılmada olabilir ama insan kendini ispat ettirmesi lazım. 1 haftadır hiç bi şekilde görüşmüyosak . sesini duymak istemiyorum desem bile aramalıydın be. yada sevilmiyorum,sevilmemişimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…