arkadaşlar, yaz geldi hayat o kadar güzel ki :) ben de daha iki gün evvel ayrıldım 1 senedir ilişkim olan kişiden. Ama her şey o kadar hızlı rayına oturuyor ki. Hiç olmadığım kadar pozitifim. Hepimiz çok daha mutlu olup çok daha sevip, sevilicez :)
bende boğa burcuyum tatlım.
inatçılık ve gurur var bende
ben de boğayım tesadüfe bak, 4 haziran'da jupiter giriyor boğa'ya. şans getirir bu, çok çok şans :) iyi hissedin hadi, yarın dördü..
bende boğa burcuyum tatlım.
inatçılık ve gurur var bende
ben de boğayım tesadüfe bak, 4 haziran'da jupiter giriyor boğa'ya. şans getirir bu, çok çok şans :) iyi hissedin hadi, yarın dördü..
Hımmmm bak bu iyiNedense bir anda gaz gelmişti zaten bana yarın daha da gaza gelebilirim demek ki hihihih
tatlım çok haklısın da değmiyor ki üzülmemize. ben de öyle gördüğüm sonsuz güvendiğim sevgilimden ayrıldım. ama napıyım kendimi üzerek geçmiyor ki zaman. insan kendine yapıyor, öyle ki hasta oluyor bazen. Ben hayatımda bi kez çok üzdüm kendimi değmeyecek biri için ve hastalandım o yüzden artık kendimi düşünüyorum.bebek aslında bu dediğin doğru, hani hep daha mutlu edeni, iyi ki ayrılmışım eskisinden dedirteni çıkar.
ama artık hepimiz 10lu yaşları geçtik, hani çocukluk aşkı değil bunlar.
ben kocam gibi gördüğüm adamdan ayrıldım mesela,
bir anlık hevesle seçilmiş bir adam değil, aşkla tutkuyla bağlanılan biriydi, hayalimdeki adamdı.
o yüzden zor şimdi öyle düşünebilmek, hayat güzel, zamanla daha mutlu olurum demek..
ki ben ayrılalı dört aya yakın oldu, hala diyemiyorum.
Özlemek peki özlemek nasıl yok edilir?
sana hissettirdiği o iğrenç duyguları düşünerek..
seni üzmesini düşünerek..
gerçi onu ve ona dair şeyleri düşünmemek gerek..
ben her geçen gün daha çok iğreniyorum ve soğuyorum kendisinden..
sizlerdede bu olmuyor mu ?
Ya bana şey oldu canım..:26: Falcının söyledikleri çok az etkilemişti.Ardından twitter'ına baktım.Özledim yazmış.Arkasınada sadece benim kullandığım bir tabiri yazmış.Ki bu kelimeyle ilgili çok geyik yapmışızdır.Ne bileyim belki banadır diye düşündüm.Ama bana olsa ne değişecek ki dedim sonra.Ben özledim özlemesinede ne işe yarar ki.
özleyen geri döner.
seven gitmez.
aynı lafları edicem yıne ama boyle yaa:97:
Aynılarını düşünmüştüm biliyor musun? Beni özlüyormudur diye düşündüğümde özleyen geri döner dedim kendi kendime...
kızlar bana da bir el atın4 ay oldu ama hala unutamadım. bana yaşattığı kötü bir şey de yok onları düşünüp kızsam. zaten ben ayrıldım yok yere ama barışmamızın imkanı da yok. sürekli merak ediyorum, aklımda napıyor ne ediyor diye. her gün 349684303 kere facebook profiline bakıyorum o da silmedi ben de silemedim aslında silmem lazım ama ahh şu merakım! ne zaman geçecek bu durum bıktım artık
kızlar bana da bir el atın4 ay oldu ama hala unutamadım. bana yaşattığı kötü bir şey de yok onları düşünüp kızsam. zaten ben ayrıldım yok yere ama barışmamızın imkanı da yok. sürekli merak ediyorum, aklımda napıyor ne ediyor diye. her gün 349684303 kere facebook profiline bakıyorum o da silmedi ben de silemedim aslında silmem lazım ama ahh şu merakım! ne zaman geçecek bu durum bıktım artık
cnm sen ayrılmmıssın neden ayrıldıgını neden ımkansız oldugunu sölersen belkı yardımcı olabılırız..
Sen bizim erkek arkadaşlarımızın düşeceği, düşmesini istediğimiz durumdasın bitanem...
terkedilmek gerçekten daha iyi terketmekten. hele de seviyorken. o benden ayrılmış olsaydı bu kadar uzun sürmezdi belki de acım. biraz kızardım belki beklerdim ama vazgeçerdim sonunda. ömür boyu suçluluk ve acabalarla yaşamazdım.
Herşey geçer tatlım herşey geçer.Ne aşklar ne evlilikler bitiyor.Bir tek biz yaşamıyoruz bunları:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?