Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

aminn canımmm bu arada 7 sene sonra ne diyipte döndü sana görüşüyo muydunuz yani bu 7 sene içinde karşılaştınız mı hiç nasıl oldu konunu tam bilmiyorum kusura bakma o yüzden soruyorummm

:):) söle oldu cnm..babasının öldügünü ögrendım vs msj attım..kısa ve özdü..oda bana t.etti.en son bıkez 4 sene önce görmüstm onu..sasırmıs.beklemıomus..bız msnde konusmaya basladık arkadas gıbı.ben pas vermıodm.acıkcası umrumda da degıldı.neyse bız 2-3 hafta konustk öle askerdeymıs oda.babasını anlattı hastalıgını vs..degıstıggını söledi bu olaydn snra.büyüdügünü söledi..bız yıne dvm ettık ben yurt dısında okuyrm pek sık gıdemıyodm oda baska sehre tasınmıstı yıllar önce.neyse gelıckmısın vs dedı yuz yuze oturalım konuslm senı gormk ısterım.benımde o ara tatılım oldu onunda varmıs 20 gün kdr gıttım eve..kararlastırdık o ertesı gun yanıma gelecegını söledii bu bile benım ıcın büyük olaydı cünkü o benım ıcın bısehırdn baska bı sehre hayatta gelmezdı aynı sehırdyken köse bucak kacıodu :) ben ogun gıyındım süslendım gzlde oldum :) ıstıodumkı canı acısın benı gorunce.16 yasındaydm onu tanıdıgmda degısmıstım hersekılde..ve karsıdan geldı..benı gördü baktı öleeee..optk yanaktn bırbırımız ark gıbı..brz ayak üstü konustk...dolastık brz..snra oturduk bıyerde..gözlerinden anlıodum parlıodu resmen..ben ise okdr güçlüydmkı.belkı o bndan etkılendı bılmıyrm..bana kocamn hatun olmussun gzlmı gzl zeki sakacı..cok degısmıssın dedı..ben bozmuorum havamı tabı..bız oturdk baya..garson geldı.elınde bı cıcek..beyfendıden size dedi aldım..saskındım..üstüne baktım benımle evlenırmısn yazıodu..ne yapacagımı sasırdım tabıı.hyr da dıyemedım evtte..sadece baktım öle bi cicege bi ona...sasırdım dedım..onca yıl snra.rüyamda görsem sacmala der kendımı uyandırırdm dedım..bak sımdı karsımdasn..pismanım dedı..degıstım..vs..ben kbl etmedım..hyrda demedım...zmna bırakalm ben sana gvnmıyrm dedım.ıkı gundemı asık oldn bana dedım..anlıcksın anlatıcm dedı..ınanıcksın.zamana bıraktım..ertesı gun aldı benı annesıne goturdu komsularıyla evlenecm kız dıe tanıstırdı anneannesı dayıları herkez geldı..hatta basta gırdıgınde annesıne kactk demıs..evt deseydım gondermıcektı zor ıkna ettım:) gzl sımsıcak bı gundu..sımdı askerde..konusuyrz telefnla asırı ilgili..sevıyrm dıyor asık oldm sana.ben senı ılk defa tanıyo gıbıyım dıyo..dgrumu bılmıyrm..hala zmna bırakmıs durumdayım..onada söledım bılıyo..ben ona gvnmıyrm henuz.askerden donmeden onun psıkolojsındede emın olamam...ayrıca bı ılıskıdnde yenı cıkmıstm üstune ynlısmı karar verdm blmyrm..zmna bırktm ıste..sadece sunu bılıyrm..o 16 yasındakı delı dıvane kız yok karsında..benı kaybetmkten o yuzden korkuyo..vazgecılmz olmadıgını anladı sonunda :)

bende şimdi ayrıldım moralim çok bozuk 1 yıldır beraberdik. mutlu değilim dedim ne halin varsa gör ben uyuyorum by dedi.. Bugüne kadar hep vazgeçen bendim umrumda değildi ama artık bende kendimi teslim etmiştim hep biticek gibi hazırlıklıydım ama bu son zamanlarda değildim aksine daha çok sahiplenmiştim.Ama bu msjından sonra aramam sormam telefona bakmam çok üzdü beni artık istemiyorum unutmam lazım ve şuan işteyim ağlamak üzereyim

cnm mutlu degılım dıyen senmısın o mu..ve ndn mutlu degılım dedınkı..madem bkdr sevıosun..ıstersen en basından anlatkı yardımcı olabılelım sana..ve neolursa olsun üzüldüm cidden..

cnm mutlu degılım dıyen senmısın o mu..ve ndn mutlu degılım dedınkı..madem bkdr sevıosun..ıstersen en basından anlatkı yardımcı olabılelım sana..ve neolursa olsun üzüldüm cidden..

mutlu değilim dedim çünkü o 1 hafta gececi 1 hafta gündüz.Sadece msjlaşıyoruz oda arada.Bazen arar yada ben ararım bu şekilde.Şimdi gececi olduğu için ben işe giderken o msj atıyo 2 3 msj naber fln derken 9 oluyo ben uyuyorum der ve uyur akşam kalkar bende eve giderken o işe gider bi iki msj yazmaya kalmadan ben işe geldim snra grşrz.Hep bu şekilde görüşme sıkıntımız vardı

Dünde dedimki sen çok erkenden uyuyosun az konuşalım.Oda çok çalışıyorum dedi ama hiç konuşamıyoruz dedm üzülüyomu benim kuşum dedi eve zaten sadece ben üzülüyorum dedm ben üzülmüyorum yani öylemi dedi üzülüyosan neden benim kuşum üzülüyo diyosunki dedim tamam uyudum ben kolay gelsin dedi kırıldım.bugünde sabah konuştuk ilk.

uyumadın hala ilginç dedim Tafrandan uyumaya korkuyorum dedi.Kendimi zorla sevdirip ilgilendiremem ki dedim uyu istedğn gibi davran dedim.peki tamam konuş dedi.Benim knşcak pek bişeyim yok uyu sen dedim.of of öldürcen beni vallaha dedi.

Mutlu değilim böyle dedim oflama msj atmıyorum keşke yalnızlıktan ağlasaydm üzülseydimde sevgilim varken yapmasaydm bunları.msjım biticek zaten yapmicam haberin olsun dedim.

Tamam yapma ne halin varsa gör seni mutlu edemiyosam bu benim değil senin sorunun napim daha vallaha ben ilgi gösterdiğime inanıyorum bu kadar daha ne olcak hangi msj cvp almadın uyudum ben by dedi hepsi bu

hımmm anladım cnm..ve seni suclu buldum :) bak erkek arkadasınla bırbırınızı sevdıgınıze ınanıyorum ben..ama sen brz fazla büyütüyosun bence.okdr sacma bısıyden triplere gırmıssınkı..adam gece gündüz calısıyo sen destek olacagına kücük mızmız kızlar gıbı ılgılenmıosun dıe aglanıyosun..adam sana en basidi üzülüyomu benım kusum demıs.sen burdn bile ayrılık kavgası cıkartmayı basarmıssın...valla bence adam haklı..daha ne desın senın tafrandan uyumaya korkuyrm demıs..sana tavsıye kımse kımsenın nazını kaprisini tribini cekmek zorunda dgl..askı bkdr bogmak sıkmak eziyete dönüstrmekte iyi degil..sen onun sana fazla ılgı gostermesıne alısmıssın hep aynı bebek muamelesını gormeyı beklıosun..ama hayat hiç lay lay lom degl cnm..ınsanlar her an canım cicim olamaz..derdi olabılır sıkıntısı..bası agırı karnı acıkır uykusu gelır..sen neden kendını onun hayatının merkezınde gıbı gorup tüm hayatına sana göre yasamasını beklıosunkı..nefes alsın..bırakta adam uyusun dinlensin..sende eger sevgılısıysen sevgılısı gıbı ol..destek ol yanında ol..24 saat seni pış pışllıyamaz dimi ama...kendin büyümelisin bence olayları büyüttügn gibi..anlayıslı olmazsan daha cok aglarsın bence cnm...sakın yanlıs anlama ben düşündügümü söylüyorum tamamen tarafsız ne senı tanıyorm ne erk arkadasını...ama senın yanlıs yaptıgını düşünüyorum..

Evet haklısın benimle ilgilenmediğinde çok üzülüyorum ve aynı zamanda biz ayrı şehirlerdeyiz 1.5 2 ayda bir görüşüyoruz ben onu çok özlüyorum bu kadar konuşmak yetmiyo ona hiç doyamadım

Bazen çok kötü oluyorum hiç yanımda olmadğı için üzülüyorum niye yok keşke olsa fln.Bide böyle hemen uyuyunca görüşemeynce üzülüyorum oda pek umursamıyo üzüldüğümü vuruyo kafayı yatıyo bende kendi kendimi yiyorum işteyim bide akşma kdr onu düşünüyorum evet bütün kavgalar benim yüzümden çünkü yapım çok kötü işte böyle biriyim ailemde böyle alıştırdığı için kişiliğimden hiç memnun değilm

Son düzenleyen: Moderatör:

bndede şöyle bi durum var. aynı şehirdeyiz ve bi kaç gündür görüşmüyoruz hiç bi şekilde telefon olsun msj olsun vs. dün artık dayanamadım bn aradım ondada beyfendi arkadaşıyla geziyomuşta araba kullanıyomuşşş hayy allah seni ne yapsın dedim(içimden) kapattım telefonu

spor yapmam lazım kendimden kısa bi özet geçeyim sizde beni yönlendirin lütfen artık bişi düşünmek istemiyorum. düşünmeye başladığım anda ağlamak geliyo içimden :/ şu spor olayını halledeyim geliyorum beni bekleyin anacım

bende doğru kararlar ve düşünceler alamadığım için şimdi sana ne desemki diğer üyelerimizn bana karşı olan yorumları beni frenliyo gerçekten çok doğru söylüyolar onları dinle sende.Hani derler ya terzi kendi söküğünü dikemez diye benimde kendi işlerime aklım ermiyo :26:

cnm yasın kac göremedim ama sana deneyimlerimden söylüyorum..ve ciddiye almanı isterim..bak ben yurt dısında okuyrm 26 yasındayım gec kalmıs bi üni macerası:) neyse..erkek arkadasım benımde uzakta..ve bu erkek arkadasım yukarda bıyerlerde anlattım benı zmnında ck kırmıs ayrılıp yıllar snra dönen biri..ve ben ona sans verdım..sımdı konu şu..uzaktayım güvenmiyorum o askerde.sevgısınden emın dglm..bnları ben hergün yasıyrm aslında..ama ben bkdr olumsuz seye ragmen cocugun beynının etını yemıyorum..ben en son 2 ay once gordüm.bıdaha nzmn gırurum bılmıyrm izne gelırmı.ama ben kendıme hayatı zindn etmıyorum..gitmek isteyen ztn gıder..ama sen öyle durkı onun karsısında en azından iicinde keskelerin olmasın..ve ayrıca durumn fena dgl..sen msjlasabılıosun haberını alabılıosun.buna ragmen benımle ılgılenmıyo dıosun..hı evet haklı oldugun yerlerde var mesela sen trip attıktan snra hıc ılgılenmemesı vs. ama kendımden bılıorum eger hıc bsı yapmıyosam o ınsanı aldatmıyosam sevıosam ve o insan ısrarla abuk sabuk seylerden kavga cıkatıyosa..bende dıyorum ne halın varsa gor benım elımdn gelen bu..bayıyo cünkü beni..sımdı sana düşen sey bence o msj attıkca msj at..aradıkca ara..dayan..ztn bısüre snra kendı dıcek kızdınmı vs..sasırıcak..sen de bunu gayet ıcten sekılde tatlı dılle hyr cnm sen ck yoruluysn ben rahatsız etmk ıstemedım kıyamam uyu dınlen sen..ben uyanınca ararsn dıe dusundm vs...ama laf sokarak dgl cıdden icten söle icinden gelmese bile..bak görüceksın kendısı okdr sinir oluckkı senın böle yapmana..aramaman sormaman ck ndr msj atman..o atıncada sankı dunyanın en anlayıslı sevgılsıı gıbı hıc bısı olmamıs gıbı sıcak davranman..kendısı üstüne gelıcek ılgılenıcek..bana inan cnm bide böle dene..

hımm senınkı daha farklı bi durum canım bonibonm gıbı dgl..senınkı ımkanı varken aramıyo sormuyo..bak onada yazım son msjımda..ılgılenme bence o arayana kdr arama..ararsa rahat davran..sevecen huzurlu..ama hıc bısı yapmayın msj atmayın..sizde arkadaslarınızla takılın gec cvvp verın msjlarına..ayınısı yapın..sinir olup daha fazla gelmezse yine gelin karsıma :) karsınızdakı vazgeçilir oldugunu biran önce anlamalı bence

ben öyle denedim olmadı böyle denedim olmadı biliyomusun o yüzden çıkmazdayım ben çok salya sümük biride deilim ağırdan alıyodum hep kendi duygularımı belli etmezdim ölüp gebermezdim msjlarımda yada sözlerimde. seviyemi biliyodum neden çünkü önceden aldğm dersler yüzünden böyleydi.

Hiç msj atmıyosun fln fln diyen oydu ama artık bende bu kadar katı olmiyim ilgilenim dedim ilgilendim senin dediğin gibi yaptım bi kaç gün iyi 3.gün yine bişeyden tartışma çıktı. Her tartışmadan sonra ilgilenmiyim fazla diyorum tmm diyorum daha karışmicam oda tmm diyo tınlamıyo o benim kadar üzülmüyo ayrı olmamıza o çok takmıyo ne kdr görüştüğümze.ben ince düşünüyorum işte

aldğm kararda şu eğer akşam msj atarsa senin dediğini yapcam ve bundan sonra herkese söz veriyorum yine eskisi gibi sevsemde söylemicem üzülsemde belli etmicem beni heran kaybetme korkusu yaşasın değerimi bilsin

aynen aynen dediğin gibi oluyo aynıları yapıyorum çatlıyo o çok aricak bu günleri ben eski halime yani margarinliğe dönimde katılık görsün biraz

yawrum ben günümü gün ediyorum ne kadar şey yazmış kızçlerim ya gerçekten ilgilenmeyince işe yarıyo benim hayatıma biri girdi oğuzhanlada konuşuyorum ama babamın avukatı girdi 28 yaşında tam istediğim gbi sarışın yeşil gözlü bronz tenli ama işte akıl başkasında kalınca olmuyo arkadaş gbi oturup konuşuyoruz yaralarımı saran biri sadece eski sevgilimle komşuyuz malum o bnm komşum bide hep yüz yüzeyiz aldıgım ceketi giymiş annemin hat bende diye mesaj attı aldıgın ceketi giydim balkona çık cankuş yazdı çıktım baktım gülüyo dedim olmuş begendin mi manitayla bluşcam dedi gül almayı unutmuşun dedim şaka olarak takıldık yani anneside çıktı 3 lü konuşmaya başladı hadi görüşürüz aşkım dedi... ohaaa dedim snra msj attı cidden k.b ağız alışkanlığı falan diye iyi tm dedim bide biz dün kapı önünde kavga etmiştik avukat arabayla bıraktı diye sanane demiştim ona ama biz kinci değiliz hemen unuturz öle işte konuşuyoruz ama hani sevsede dönmeyi düşünmüyorum artık rahatım çünkü gerçi dün dondurmaya almaya gidicem dedim iki saat çkma diye yalvardı pazara çıktım bugün 15 dk dur gel al herşeyi dedi bırakıp gidicem seni diye takıldım bnden izinsiz gidemezsin izin vermem dedi bunlar hep baglıgının göstergesi aslında :)

yeni birimi :):)hahaha..bilmemkı cnm hayırlısı mı olsun denir..kız digeride sevio yahu.üzüldüm valla..bence cidden seviyo hala..baksana askım vs..kıskanmalar daha ne olsun..yakında kapına dayanır sensız olmuyo diye..ama ben sen ne yapıcksın onu mrk ediorum..yenisiyle tanısma asamasındasınız cocukta taşmış anlattıgına göre :)..belkıde onunla olur..

canı benim bu senin yapınla alakalı ama şunuda unutma erkekler sıkılmaya gelmez çok sıkarsan boğulur az sıkarsan umursamadıgını düşünür bu ikisinin arasında orta ince bi ayar vardır bunu tutturursan sen o çocuga naparsan yap sana bu kdar çabuk posta koyamaz tecrübeyle sabittir :) ben 19 yaşındayım daha çok görmüş geçirmişi var mutlaka aramızda ama görüyorumki erkekler gerçekten çok fazla ilgiye dayanamıolar bazı erkekler vardır gözünden sakınır ama hiç belli etmez sen ilgili bi insansan karşındaki başından beri böleyse değiştirmeye çalışma çünkü bi zaman sonra senin bu lafların ona batar benimde sevgilim ilgili değildi bakıodum mesaj atmıyo mu bende atmıodum ardından sen hiç msj atma zaten mesajıyla karşılaşıodum :) veya arıyodum açmıyodu o beşinciye çaldırışında açıyordum odada kalmış tel diyodum dahada üstüme düşüyodu hatta son zamanlarda hiç ilgilenmiyodu bende aynısını yapıodum kafası dağılınca mesaj atıodu sorun kalmıodu sana diyeceğim şuki of sıkıldımlarla bi yere varamazsın istediklerini yaptırmak istiyorsan ilgili olsn istiyosan az kendine zaman ayır onunda kendi hayatı oldugunu unutma... sevgiyle kal..

çok üzerine gitmişsin gibi geldi çocuk gece gündüz çalışıyormuş ,tamam biz bayanlar ilgi bekliyoruz ama çokta sıkıştırma bence herşeyi oluruna bırak,işten gelmiş uyumadan önce aramış işte seni düşünmese niye arasın ki uyur keyfine bakar kalktıktan sonra arar....
bende nişandan ayrıldım bende aramamasından şikayetçiydim nişandan önce çok iyiydik sürekli arar konuşurduk görevdeyken bile konuşma fırsatımız olurdu ama sonra aramamaya başladı benimkinin de işi çok yoğundu 3 gün çalışıp 1 gün evdeydi ,çalıştığı günler üzerine fazla gitmiyordum ama tatilde de aramıyordu...tatil günü ne zaman arayacak diye beklediğim zaman olurdu dayanamaz ben arardım işim var seni 1 saat sonra arayayım derdi beklerdim bende arayacak die ama yok yine ben arardım ...bazen sinir olur nasılsa aramıyor derdim sessize alırdım o zamanda aramış olurdu sonrada bana suç bulurdu niye açmıyorsun tel u diye :)))) kendi hatasını görmez....erkekler bu konularda biraz vurdumduymaz oluyorlar ben şahsen öyle düşünüyorum...birde nişandan sonra çok değişmişti benimki ....bunun içinmi ayrıldım hayır insan sevdikten sonra bunlar sorun değil bence ....

siz yine iyisiniz 1,5-2 ayda bir görüşüyormuşsunuz biz ortalama 5 ayda bir görüşebiliyorduk onda da ailesiyle geliyorlardı bazen yalnız geliyordu ama ilk geldiğinde ailesiyle geliyordu,hatta bir ara 7 ay hiç görüşememiştik izni yoktu bende sınavdan dolayı gidememiştim ....
şimdide tamamen görüşemiyoruz sağolsun ailesi aramıza girdi ayırdılar ....çokmu ilgi bekliyordum hayır öyle ailemden görmedim fazla ilgi ama ben çok şımarttım çok aradım üstüne çok düştüm değerinden fazla gösterdim oda nasılsa bu kız benim nişanlım beklicek dedi içinden rahatına baktı herşey dereyi geçene kadarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…