Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

valla bu topik sessizdi ben bi ayağımı sürüdüm patır patır döküldüler
ben iyiyim canım işte monoton hayat işgüç akşamları kk çok takılıyorum uykusuz kalıyorum şuan uyudum uyucam

tamam canım faceden msj at ordan söyle benimde canım sıkılıyo çok keyifsizim yaz gelsin denize gidelim havalar ısınsın artık tatile gitmek istiyorum:84:

walla ya kızçem birazda havalarinsanı kedere efkara sokuyo bi düzelsin dahada keyifli oluruz bugün fal baktım ben yine dönücek bana öyle çıktı ardından mesaj attı buralardamısın diye cevap vermedim ohhh ohh

canım bizde şimdilik şarköye gidelim diyoruz ama antalyada olabilir bakalım denize girip bronzlaşmak istiyorum :87:
boşver cnm cwp atma bak anneside zaten nasıl konuşmuş seninle

valla bu topik sessizdi ben bi ayağımı sürüdüm patır patır döküldüler
ben iyiyim canım işte monoton hayat işgüç akşamları kk çok takılıyorum uykusuz kalıyorum şuan uyudum uyucam

benim dün dans kursum vardı kızçem tango yapmayı öğrenicem vicudumu esmekleştirme çalışmaları yapıyorum evde sağa sola bacak atıyorum kendi kendime yere yatıp gülme çalışmaları yapıorum annem yakında vah garibim yarım aklı vardı oda gitti dicek
onun dışında bizim kamil hergün mesaj atıyo anlamadım iş tersine döndü:26: saçmalardan seçmeler olduk hani.. bugün partner geliyo bana tango için hocayla yapıodum birini bulmuşlar bana ne kaaa mutluyum anlatamam

heeeeee o zaman banada çiçekçiii kıııızzz baaaaak bana sarı lira virecemmm beeeen sanaaaaa :) çingane oldum iyice zaten bi çirkeflik var bende diye kaynagı ne şüpheleniyodum genlerimde mi var ne :) amaaaan beya yemişim dünyayı hobaaaaa

canım ben çok iyiyimdir ama biri damarıma basmasın çirkefleşirim çingene tarafım hortlar

Son düzenleme:
anammmm yok yokkk kovalamazlar ben bağlarım onlarııı

sen bi atıver falıma meraklıyımdır ben..

tamam canım ama akşama doğru baksam şimdi benim öküzle uğraşıyorumda bide intikamlarımı yazdım kızlar bi bakın isterseniz ya ben ne çirkefmişim insan orda da stres atıyo bakın walla

çok özelime karışıyodu sinirlendim facedende çıkardım onu o yüzden..

annenden bahsediyosun dimi ben yanlış anlamadımm

tamam canım ama akşama doğru baksam şimdi benim öküzle uğraşıyorumda bide intikamlarımı yazdım kızlar bi bakın isterseniz ya ben ne çirkefmişim insan orda da stres atıyo bakın walla

tamam tatlım özelime at veya facede ekliyek birbirimizi bana faceden mesaj att sabahı zor yaparım ben:))

seninki ine ne yapıyor bana barışıcaksınız g,b, geliyor varya

Yarası Olanda Yar Olmaz.Çünkü; O Sadece Seni Yarasına Ortak Edip, Acısını Hafifleştirme Yolunda..'Sevgilim' Sözü Bahane...

Selam kızlarr ben geldim ama hepiniz çıkmışsınızz Yetişemedimm...

Eee okul bitirmeye çalışıos şimdilik son 2 gün

Dünden sonra herşeyi okudum okudum amann neler olmuş nelerr

Armine sen davanda haklısın bacm , ne demek yha daha şimdiden sizin hayatınıza karışmaları çok ayıp vallahi...

Armine seninki arıyor mu hiç ??

ay benimki hiç aramıyor bizimkide kökten bitenlerdennn

Grimsi sende hoş geldin tatlım Dün burda senin kulağını çınlattık birazcıkk duydun demekk
İnş barışırsınız , ne diyim duyduğumda da söyledim siz barışacaksınız, ayrılamazsınız yaaa

Galenia seninki değer kıymet bilmeye başladı ama herşeyi yaktıktan sonra inş barışırsınız bitmesin bu ilişki çok üzülüyorum yaa

Buarada bende fal isterimmm ona göree

Canım yanlış anlamzsan eğer yaşın kaç ?? Çok merak ettim.
Yeni gelen arkadaşlarım sizlerde hoş geldinizz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…