ilginç yaa... ben bu durumu anlayamıyorum... ciddi bir hastalığın varsa neden sevgilinden saklarsın kine kadar süredir birlikteydiniz ; ya da ne kadar süredir ayrısınız?
sen hiç ziyaretine filan gittin mi ?
niye soruyorum biliyormusun hastayım numarası yapan o kadar çok erkek var ki ; bizim masumiyetimizden ve yufka yürekliliğimizden faydalanan ... öyle bişi olmasın sakın :uhm:
keşke öyle olsaydıda hasta olmasaydı cnm :'( ocakta 3 sene olacak birlikteliğimiz ama 4-5 aydır ayrı gibiyiz. türk filmi gibi geliyor bazen bana .hani olur ya adam sakat kalmıştır kızı başından atmaya çalışır güya az üzülür unutur diye . bitti demiyor iyi bişeyde sölemiyor. hasta olduğu malesef doğru
cnm kötü bi durum.üzüldüm gerçekten.:çok üzgünüm: geçmiş olsun.alttan al herşeyi madem böle bi hastalık var.yanında olmaya çalış.anlayışlı ol.keşke öyle olsaydıda hasta olmasaydı cnm :'( ocakta 3 sene olacak birlikteliğimiz ama 4-5 aydır ayrı gibiyiz. türk filmi gibi geliyor bazen bana .hani olur ya adam sakat kalmıştır kızı başından atmaya çalışır güya az üzülür unutur diye . bitti demiyor iyi bişeyde sölemiyor. hasta olduğu malesef doğru
geldim kızlar bende..
bugun bi iyi uyandım acıkcası..
unutmaya karar vermiş biri olarak uyandım.. hatta bi ara düşündüklerimi sizlede paylaşırım.
Bata çıka toparlanacağız işte dimi böcük
kızlar battık cıkamdık
cıkalım derken yıne batıyoz
aa tamam derken yıne dusuyoz
allahım yarabbım
bı temızlenemedık yahu
olacak canım o da olacak...
hele bir bahar gelsin ; kuşlar cıvıldasın; ağaçlar çiçek açsın filan ...
nerelere çıkacağız ; bak gör ... :içelim:
slm kızlar bugün nasılsınız gelişme olanlar varmı??? yada artık kapattım osayfayı falan dien okıyım dedim ama hızınıza yetişilmiyorki
bahar gelınce daha bı kotu olcaz bak gorursun
herkez el ee gezıcek bız daha bı ozlemıs olucaz
off off
kuslar otucek bulbuller cakıcak
bız off lıcaz :a015:
yapma lütfeeeen ... bizim de elimizden tutacak birileri...
bahar gelsin ; içimiz neşe dolacak...
böyle hüzünlü hüzünlü dolaşmayacağız... yerimseniben
kızlar nerdesınız ya
canım sıkılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?