• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

prenses senin olay ne oldu aramıştı galiba karıştırmıyorsam barışamadınızmı güzelim

kızlar merhaba hepinize... :)

okudum da dün akşam yazdıklarınızı ; üzüldüm... üzmüşsünüz kendinizi yapmayın noluuur...
ben mesela kesinlikle geç yatmıyorum ve yalnız kalmıyorum... yalnız kaldığım an aklıma geliyor... hatta geçen haftaki kızgınlığım da geçiyor... tekrar başa sarmaktan korkuyorum... o yüzden erkenden yatıyorum ki gece ve yalnızlık aynı anda acıtmasın canımı...

noluuur geç yatmayın... uyumaya çalışın... sıcak süt için ... sakin sakin uykuya dalın... kolay değil biliyorum... hepimizi birbirimizi biliyorum... gece 5te uyandım ağlayarak ... nedenini hatırlamıyorum... ama canım yanıyor sonuçta... ama nolur umudumuzu yitirmeyelim...

elbette mutluluk bizi bekliyor... hatta nil diye bir arkadaş sırf bize bunu anlatmak için gece paylaşmış kendi duygularını... benim ilk ilişkimdi ; ilk ayrılığım... ama aramızda daha önce aşk acısı çekip ; mutluluğu tekrar yaşayanlarımız var...

nolur sadece ayakta kalmayı ve mutlu olmayı isteyelim... ağlayıp ; kendimizi hırpalamak istersek bu çok kolay... biz de canımızı yakan onlar gibi kolayı mı tercih edeceğiz... bir kere biz hatun milleti her zaman daha güçlü ve inatçıyız... o yüzden de kolayı seçmeyiz.. bunu biliyorsunuz da aklınıza getirmemeye çalışıyorsunuz di mi?

lütfen hadi bugün güzel bir gün olsun...
ben süslendim oturuom... bir de yüzüme maske yaptım... daha da iyi hissetmek için kendimi...
bunun için çabalıyorum... siz de çabalayın lütfen ... :)

kızlar zeynepin olayını ben pek çözemedim,nolmuş kim kimi msnde eklemiş nasıl olmuş biri özetlermi bana :uhm::bbo: black'cim bugün iyi galiba,sevindim bizim neşemiz o, jeliboncum,princess'im lütfen böle yapmayın,böcüğümün dedii gibi erkenden yatmaya çalışın,uyuyarak bazı düşüncelerden kurtuluyo insan,ben de elimden geldii kadar erkendenyatmaya çalışıyorum,bazı şeyler aklıma geliyo çünkü yanlış bişi yapmiyim aramıyım diye fisfisfis

dün prenses ve egedeniz vardi daha önce ebru hepimizin morali cok bozuktu destek bile veremedik pek birbirimize sarki filan dinledik dertli dertli bugün erken uyumaya caliscam yoksa yanlis seyler yapicam mail atarim ararim o atsin o yapsin ama istedigim bu

lütfen hadi bugün güzel bir gün olsun...
ben süslendim oturuom... bir de yüzüme maske yaptım... daha da iyi hissetmek için kendimi...
bunun için çabalıyorum... siz de çabalayın lütfen ... :)

bende birazdan üstümü giyinip disari cikicam belki iyi gelir

valla ben bugün daha iyiyim hatta cok iyiyim...
sinavim sonucu aciklandi ve ben gecmisim...
bu bütün hüzünleri aldi gitti benden...
bende cicilerimi giydim hazirlanip disari cikicam...
hepinizin yüzü gülsün bugün insallah...

ben de ewdeim gibi gözüküyo şimdilik,öle oturuorm,birazdan evlilik programları başlar onlara bakcam puhahahahahaaa, napim bayram seyran, ama arayan soran yok program yapalım falan diyen yok,en yakın ark.zaten şehir dışında,işten de bayramın 2.yada 3.günü arayabiliriz dediler,bu taraflardan pek ayrılamıyorum yani,bugün aramıcaklar heralde.eskiden bayramın 2.ya da son günü benimki arardı akşamüstü almaya gelirdi,bi umudum vardı gelir mutlaka die,artık o da yok napalım beeeeeee canımız sağolsuuunnn :teytey: öle eşofmanlarla falan oturuyorum ben de,:enbuyukkk: selin bugün yok meydanda,program yapmıştır kesin o, keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık yaaa

kızlar zeynepin olayını ben pek çözemedim,nolmuş kim kimi msnde eklemiş nasıl olmuş biri özetlermi bana
cnm olay şu.benim arkadaşım onurun msnini ekleyip tanışmak isteyen biri gibi konuştu.benimki de hemen atladı.hatta öyle bir atladı ki beni engelleyip konuşmaya başladı onunla.:kızgın:
kızlar bakıyorum da bu arada herkes kendine gelmiş bayağı.valla bravo ya.süpersiniz kıslar.böle işte.hayata sımsıkıı bağlanmak lazım.kendini harap etmektense.gece oturuyosanız uyuyamıyosanız da film izleyin.valla çok iyi oluyo.2 gecedir filme verdim kendimi.yerimseniben

tamam zeynepcim şimdi anladım,erkeklerin hepsi buna düşüyolar ben hiç bizaman bunu yapmaya cesaret edemedim,görceğim sonucu biliyodum çünküüü.sen de yapma canım,zaten yaralarımızı kapatmaya çalışıyoruz yeni sorunlar icat etmeyelim kendimize,kendimize gelmek zorundayız bi şekilde,mecburuz buna,böle nereye kadar gider dimi,aslında çok da iyi ve mutlu değilim ama öyle olmak için bütün çabam...

ben kötüyüm. en kötü bayramımı geçiriyorum..Allah daha kötüsünü göstermesin.köpeğim hasta sevgilim de hasta:((( zaten uzun süredir ayrıldık mı ayrılmadıkmı bendebilmiyorum. sağlık sorunları yüzünden beni aramıyor. zamana ihtiyacı varmış. ayrı şehirlerdeyizzaten.bende aramamaya yemin etmiştim başka bi sebepten dolayı.neyse arada bi arıyor sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri bildiriyor.istese özlese yada hala sevse beni bukadar üzmezdi biliyorum. ben bitti diyemem onun demesi lazım. sevmediğini hissetsemde ben seviyorum. hoş sevmesende o hastayken bitiremem. düşündüğüm herşeyi söyledim binlerce defa üzee kadar istemiyosan üzülürüm diye uzatma bitti de kurtul dedim. yok öyle bişey her şey daha güzel olacak falan filan dedi...
yapabileceğim bişey olmadığı için o ihtiyacı olan şeyi verdim.zamannnn
bekliyorum. ama çok acıtıyor bazen canımı onsuzluk. ama onun sesini nefesini duymadan yapamam diyen ben aylardır ölmedim yaşıyorum:)

ben kötüyüm. en kötü bayramımı geçiriyorum..Allah daha kötüsünü göstermesin.köpeğim hasta sevgilim de hasta:((( zaten uzun süredir ayrıldık mı ayrılmadıkmı bendebilmiyorum. sağlık sorunları yüzünden beni aramıyor. zamana ihtiyacı varmış. ayrı şehirlerdeyizzaten.bende aramamaya yemin etmiştim başka bi sebepten dolayı.neyse arada bi arıyor sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri bildiriyor.istese özlese yada hala sevse beni bukadar üzmezdi biliyorum. ben bitti diyemem onun demesi lazım. sevmediğini hissetsemde ben seviyorum. hoş sevmesende o hastayken bitiremem. düşündüğüm herşeyi söyledim binlerce defa üzee kadar istemiyosan üzülürüm diye uzatma bitti de kurtul dedim. yok öyle bişey her şey daha güzel olacak falan filan dedi...
yapabileceğim bişey olmadığı için o ihtiyacı olan şeyi verdim.zamannnn
bekliyorum. ama çok acıtıyor bazen canımı onsuzluk. ama onun sesini nefesini duymadan yapamam diyen ben aylardır ölmedim yaşıyorum:)

geçmiş olsun canım... nasıl bir rahatsızlığı var ; bundan dolayı mı ayrıldınız gibi ?

sanırım lenfoma:S adam gibi bişey sölemiyorki bileyim. kendi hastalık çekiyor bana bin beterini çektiriyor

ilginç yaa... ben bu durumu anlayamıyorum... ciddi bir hastalığın varsa neden sevgilinden saklarsın ki :kızgın: ne kadar süredir birlikteydiniz ; ya da ne kadar süredir ayrısınız?
sen hiç ziyaretine filan gittin mi ?

niye soruyorum biliyormusun hastayım numarası yapan o kadar çok erkek var ki ; bizim masumiyetimizden ve yufka yürekliliğimizden faydalanan ... öyle bişi olmasın sakın :uhm:

Back
X