Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Barısmadık öyle dogumgünümü ve bayramı kutladı o kadar![]()
[B]kızlarrr benimki bayramda sabahın 8inde msj atmış bayram msjı
bende sanada iyi bayramlar yazdım okadar:dilcikar:[/B]
kızlar zeynepin olayını ben pek çözemedim,nolmuş kim kimi msnde eklemiş nasıl olmuş biri özetlermi bana
cnm olay şu.benim arkadaşım onurun msnini ekleyip tanışmak isteyen biri gibi konuştu.benimki de hemen atladı.hatta öyle bir atladı ki beni engelleyip konuşmaya başladı onunla.
kızlar bakıyorum da bu arada herkes kendine gelmiş bayağı.valla bravo ya.süpersiniz kıslar.böle işte.hayata sımsıkıı bağlanmak lazım.kendini harap etmektense.gece oturuyosanız uyuyamıyosanız da film izleyin.valla çok iyi oluyo.2 gecedir filme verdim kendimi.yerimseniben
ben kötüyüm. en kötü bayramımı geçiriyorum..Allah daha kötüsünü göstermesin.köpeğim hasta sevgilim de hasta(( zaten uzun süredir ayrıldık mı ayrılmadıkmı bendebilmiyorum. sağlık sorunları yüzünden beni aramıyor. zamana ihtiyacı varmış. ayrı şehirlerdeyizzaten.bende aramamaya yemin etmiştim başka bi sebepten dolayı.neyse arada bi arıyor sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri bildiriyor.istese özlese yada hala sevse beni bukadar üzmezdi biliyorum. ben bitti diyemem onun demesi lazım. sevmediğini hissetsemde ben seviyorum. hoş sevmesende o hastayken bitiremem. düşündüğüm herşeyi söyledim binlerce defa üzee kadar istemiyosan üzülürüm diye uzatma bitti de kurtul dedim. yok öyle bişey her şey daha güzel olacak falan filan dedi...
yapabileceğim bişey olmadığı için o ihtiyacı olan şeyi verdim.zamannnn
bekliyorum. ama çok acıtıyor bazen canımı onsuzluk. ama onun sesini nefesini duymadan yapamam diyen ben aylardır ölmedim yaşıyorum:)
sanırım lenfoma:S adam gibi bişey sölemiyorki bileyim. kendi hastalık çekiyor bana bin beterini çektiriyor