• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

yaa bide çok ilginç bişi oldu şimdi..
facebookumu açtım kendimin..
normalde hesabım kapalıydı.
b.. baktım. ama b.. sildiğim için arkadaş listesini görebiliyorum sadece..
6tane ortak arkadaşımız var.. biri benim liseden samimi bi arkadaşım.. yeni eklemiş.. bilerek eklememiştir ama :S alla ala

iyi geceler canımcım..
bu arada herhalde b.. onu liseden falan tanıyor. tanıdık geldiyse eklemiştir.
arkadaşım eklemez sanmıyorum.
cünkü ayrıldığımı biliyor.
b.. ekliyor durmadan yeni yeni kızları...
eklesin bakalım..

iyi geceler canımcım..
bu arada herhalde b.. onu liseden falan tanıyor. tanıdık geldiyse eklemiştir.
arkadaşım eklemez sanmıyorum.
cünkü ayrıldığımı biliyor.
b.. ekliyor durmadan yeni yeni kızları...
eklesin bakalım..

Prenses,güzelim,bırak ne hali varsa görsün...
Aslında acınacak halde o,biliyor musun?
Sen de kapat artık,bu gece daha fazla sinirlerini bozma...

acıkcası umrumda olmadı bu arkadaşımı eklemesi.
güldüm yani..
iyi bile oldu.
takip etmek istediğim anda bu kız şifresini direkt verir. nerden baksan 7 senelik arkadaşım..

Hmmm...Dur bakalım neler olacak...
Umurunda olmaması çok iyi aslında...
Ufaktan da silmeye çalışırsan onu,daha iyi olacaksın bir süre sonra...
Ama kendini zorlamadan yap bunu

kızlar meraba herkese.iyi bayramlar canlarım.neler oldu. valla bakmıyorum 2 gündür.okumam gereken 50 sayfaya yakın var.onları okumadan içimdekileri bi döküyüm.
kızlar çok kötü şeyler oldu.senağlama
en son ayrılmıştık sebepsiz.sonra ben yüz vermiyodum hep o konuşmaya çalışıyodu.en sonunda dayanamadım aradım.bitti mi dedim.sadece biraz kafamı dinliyorum yoksa seni bırakabilir miyim canımsın falan diye saymaya başladı.neyse dedim bekleyelim çok yıprandık biraz ara iyi olacak.
dün baktım msnde.yazdı.nasılsın vs konuştuk.dün bi erkek arkadaşla kardeşim gibidir bu arada o arkadaş sinemaya gitmiştik işte.arkadaşı görmüş sanırım.bunun kavgasını yaptı benle.biz ayrılmıştık dedim.öyle diyosan öyle olsun falan.neyse bunu uzatttık biraz.sonra gönlünü almaya çalışıyorum.yanımda arkadaş var.dedi ki ben bu çocuğa inanmıyorum.msnde eklicem konuşcam.yapma etme dedim.yapmaz konuşmaz zaten.
evine gidince eklemiş.ve ben kızın bu msnsini hiç bilmiyodum düne kadar.konuşmuş.kopyala yapıştır yaptı kız konuştuklarını.bana diyor ki engelledim sildim.kıza soruyorum devam ediyo konuşmaya diyo.
en sonunda onur bana yemeğe çağırıyolar ben çıkıyorum dedi ve çıktı.ama kızlar çıkmamış aslında.o kızla konuşmaya devam ediyor.engellemiş beni.senağlamasenağlama
kızlar dünyam başıma yıkıldı.3lü konuşmaya al dedim kıza.geçtik üçlüye.tahmin etmiştim falan diyo.defol dedim.sus konuşma dedim.kızdım çok hem de.senağlamasenağlama
gece aradı.açmadım ilk.sonra aradı yine.ne var dedim.tahmin ettim diyo.benim msnimi sadece tanıdığım ekler kimsede yok öyle pek diyo.iş adresi bu diyo.onur bana o zaman beni engelleyip başkasıyla konuşmanın mantığı neydi.bunu açıkla diyorum.yemek yicektim.sen şimdi napıyon niye hala çıkmadın diye sorarsın diye engelledim diyo.senağlama
ben sana bişi ispatlamak zorunda değilim dedi en sonunda.defol git dedim.sen benim hiç bişeyim değilsin.ispatlama dedim.hatta kapat telefonu da dedim.bağırdım kapadım.sonra msj attım.yaşanan güzel şeyler hatrına hoşçakal diye.bana msj atmış işte.benim senin msndeki adresleri almadığımı nerden biliyosun vs diye.ama alamaz.çünkü o kızın msni ben de yoktu.yeni açmıştı bu adresi.bir de ne yaşadık ki.ben hatırlamıyorum bizim aramızda tek problem güvensizlikti aşamadık aşsaydık güzel olacaktı beni ne zaman istersen arayabilirsin yazmış.senağlama telde konuştuk yine sonra.sakin konuştum.bu kez dönüşü yok biliyosun dimi zeynep dedi.biliyorum zaten bitti dedim.kızlaarr çok kötü gururum kırıldı.ama onu da çok seviyorum.pişmanım dese suçunu kabul edip özür dilese barışcam ama yok.sen de ne zaman istersen arayabilirsin dedim.ben aramam dedi.senağlama
kızlar ne yapıcam.arayıp barışamam ama o benden bekleyecek.beni aramazsa hiç ya.düşüncesi bile kötü.hem suçlu hem güçlü yaa.senağlama

Off Zeynep of....
Keşke yapmasaydınız böyle bir şey, şimdi çok daha fazla acı çekeceksin.
Anlıyorum seni, insan sinirlendiği anda gözü hiçbir şeyi görmüyor.
Kapıları tamamen kapatabiliyor, sonra pişman oluyo ama geriye dönemiyor.
Çok zor bir döneme girmişsiniz açıkçası.
Beklemekten başka yapabileceğin hiçbir şey yok.
Ortalık biraz sakinleştikten sonra arayabilirsin ama şu anda değil.
Çünkü sen de çok hassassın ve o ne derse desin sana batacak, mutsuz edecek.
Kendine zaman tanı azıcık.

ah kızlar ya.sormayın.çok üzüldüm evet ama düşününce daha başka ne yalanları vardı kimbilir diyorum.suçunu kabul etmiyor.suçunu kabul etse özür dilese yine tamam.ama yok.ben suçluyum gibi davranıyor.aradı bugün.az önce.dün telefon kapanmıştı.şarjı bitmişti.aradı.kapandı dedi.aramayacaktım ama içim rahat olmadı dedi.sonra kapandı.aradı yine kapandı.ben arayınca meşgule attı.aramayım diyorum içim rahat olmuyor.yüzünme kapamış gibi oldu diye dert oldu içime.aradım.adam meşgule atıyo.belki müsait değildir.suçunu kabul edip barışalım demiyo yaa.tamamen bitti diye konuşuyo.ben de gururumdan mecbur öyle konuşuyorum.konuşmayım bi süre diyorum.acı çekiyorum.aramasını istiyorum.arayamıyorum ama arasın istiyorum.arıyor.belki suçunu kabul eder pişman olur diyorum.yok olmuyor.

merheba kızlar nasılsılnız zeynep biraz bekle bence ikinizde sakinleşin öyle konuşun dün yoktum hepinizin bayramı mubarek olsun

Back
X