Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ben onu cok özledim bana askim demesini herseyini su an agliyorum güclü filan olamiyorum düsünmüyordum ama bütün anilar geldi gözümün önüne nasil bu kadar uzaklasti nedenini bilmek istiyorummm

Tatlım haklısın ama dayanmak zorundasın...Düşme üzerine...Sensiz kalsın bir süre...Aklını başına toplasın...

evet dayanmak zorundayim ama zorki öyle zormuski bir senedir her gün her gün görüstük simdi böyle olduk offf ya iyice kötü oldum bu gece agliyorumm senağlama senağlama

seni çok iyi anlıyorum biliyor musun..
sevgilimdi canım kanımdı doğru.
ama arkadaşımdı kardeşim gibiydi.
bebeğimdi. herşeyimdi kısacası ya..
sen bi sene boyunca hep birlikteydin onunla.. şimdi nasıl bi bosluğu vardır biliyorum..

evet dayanmak zorundayim ama zorki öyle zormuski bir senedir her gün her gün görüstük simdi böyle olduk offf ya iyice kötü oldum bu gece agliyorumm senağlama senağlama

Seni çok iyi anlıyorum canım...
Aslında bugün ben de kendimi öyle yalnız hissettim ki...
Sanki bir parçam yoktu...
Ama buna alışmalıyız artık...

bana bitti seni istemiyorum desin alismak zorunda kalim ama bunun yaptigi resmen iskence aci cektirmek yine dedim dün msnde söyle dedim ne olur cikiyor msnden bu beni öldürecek niye bana bunu yapiyor

Öyle alışmışım ki her bayram aramasına...
Biz biraraya gelemesek bile,bir şekilde bağlantıda kalmadan duramazdık...

Aslında biliyor musunuz bir yerde size özeniyorum...

özeniyormusun niyeki ege denizi

Kızlar en azından aldatılmayı yaşamadınız bir de bunu düşünün...
Aldatılıp da hala bir şekilde kalbine söz geçirememek o kadar zor ki...
Ben kimseye hala unutamadım onu diye konusunu açamıyorum mesela...
Çünkü bu sefer bana tersleniyorlar...
İyi ki sizler varsınız ve ben bunu paylaşabiliyorum...

evet cok kötü birsey ben bilmiyorum bi yandan cok seversin bi yandan nefret olur herhalde ama bu teselli degil belki ama aldattigini ögrenmekte bisey yani aldatilmak ama haberin olmazsa aptal yerine konulmus olursun oda kötü

evet cok kötü birsey ben bilmiyorum bi yandan cok seversin bi yandan nefret olur herhalde ama bu teselli degil belki ama aldattigini ögrenmekte bisey yani aldatilmak ama haberin olmazsa aptal yerine konulmus olursun oda kötü

Canım zaten aldatıldığımı bilgisayarla haşır neşir olmam ortaya çıkarttı zaten...
Didikledim çünkü...

İşin daha daha garibi,ben ondan ki bastırdığım halde o seni sevmiyorum lafını duyamadım...
Nişanlanacağını söylediği gün bile...
Bu konuda da epey bastırdım...Ama geçiştirdi...Şimdi ne bu?

artık öyle bi konumdayım ki kulaklarımı gözlerimi kapatiyim ondan bir şey duymayım istiyorum.
bi yanlışnı daha duyarsam kaldıramam ya.. gözümde çok kirlendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…