Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

sonuçta bişeyler paylaşıyoruz burda derdine ortak olmak istemesek zaten okumayız ki ama cok guzel yazmışsın sana dua edecem umarım gözyaşların en kısa zamanda diner ve güzel haberlerle gelirsin umarımm

Şaka bir yana,kendimizi toplamaya çalışalım kızlar...
Bir daha hayatımıza devam etmeyecek miyiz,sevmeyecek miyiz?
Elbette hayatımıza devam edeceğiz,elbette seveceğiz...
Bir de şu var,zaman ve dünya hiçbirimiz için durmuyor,dünya dönmeye,zaman akmaya devam ediyor...
Aynı yerinde kalmıyor...
Kalsa zaten herkes için felaket olurdu...
Şimdi biz de,zor da olsa,hayatımıza devam etmeyi öğrenmeliyiz...
Üzülmüyor muyuz,ağlamıyor muyuz,içimiz karalar bağlamıyor mu?
Hem de en şiddetlisinden yaşıyoruz bu duyguları...
Ama silkinmemiz ve en azından kendimizi hayatın akışına bırakmamız gerekli...
Çok zor,biliyorum...
Ama bir yerden başlamak gerekli...

(Bu arada,kelin merhemi olsa kendi başına sürer,o ayrı mevzu :roflol:)

Son düzenleme:
egedenizi başarılabilecek bir şey mi bu acaba..
ben yeni birine aşık olabileceğimi sanmıyorum.

benim şu an bir ilişkim var ve iyi gidiyor çok şükür ama ilişkim iyi gidiyor diyee sevgilisinden ayrı olup uzulenleri de boşveremem cunku bende daha önce aynı acıları yasadım ve birdaha yasamıyacagım anlamına gelmez umarım yaşamam umarım kimse yaşamaz ve umarım herkes mutlulugu en kısa zamanda yenıden yakalar ama aşk acısı cok zor gercekten bunu bılıyorum o yuzden bu yazılanları okurken cok duygulandım ınsanın basıma gelmez dıye dusunmemesı gerekıyor nasılsa güzel gidiyo ilişkim diye dusunmemesı gerekıyor ve buraya bikaç şey yazıp destek olmak geldi ıcımden umarımm guzel gunler sizi bekler

hiç öyle deme şimdi öyle imkansız gozukuyor ki ama bi gun gelıp asık oldugunda bu gunlerı hatırlayıp neler yasamısım diceksın için sızlıcak yıne ama bu kadar acıtmıcak sadece dua et ve gercekten mutlu olacagına inan ımkansız oldugunu dusunme cunku bende yasadım ama sımdı mutluyum cok şükür

çok sağol canım desteğin için..
sende aynı acıları cektim diyorsun ya.. geçti mi acıların? kapandı mı yani herşey?
kapanıyor mu zamanla? ben önümü göremiyorumda..

Elbette olabilecek bir şey...
Tatlım şu anda aklın ve kalbin burak ta olduğu için,yeniden sevebileceğine inanmıyor olman çok doğal...
Bir süre sonra geçecek bu...

geçıyor acılarr evet biraz uzun suruyo can yakıyor ama gecıyor emin olun ve o gercek guzel aşk sizi buluyor hiçbişeyin garantısı yok elbette kimse bilemez ilişkinin sonsuza dek surup suremeyecegını ama acılar gecıyor ımkansız gorunuyor ilk baştaa ondan baskası olamaz dıyosunuz şimdi onun kokusu olmadan olmaz dıyosunuz baskasına alışamam sevemem dıyosunuz ama gun gelecek gecıcek ve sadece bunlar anı kalacakk emin olun umarım bu süreç kısa sürer ama enınde sonunda gececek sımdı cıkmam lazım kendinize ıyı bakın uzulmeyın dıyemem ama nolur az uzulunn ıyı gecelerrr.........

ben onu cok özledim bana askim demesini herseyini su an agliyorum güclü filan olamiyorum düsünmüyordum ama bütün anilar geldi gözümün önüne nasil bu kadar uzaklasti nedenini bilmek istiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…