Sevgilisi varmış?

hayirnedensimdi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
3
0
23
merhaba, ben 18 yaşında bir insanım. detaya girmeyeceğim ama internet üzerinden konuştuğum biri vardı. daha doğrusu ilk önce ben bu kişinin fakesi ile konuşuyordum sonra fotoğraflarını kullandığı insanın gerçek hesabını buldum ve ilerledik. o bulduğum gerçek hesapta da yorumları vs kapatmış dolayısıyla sevgilisi olduğunu düşünmemiştim. o da hiç açmamıştı konusunu. bizim konuşmamız nayağı ilerdi her anlamda ve kendisiyle farklı şehirlerde yaşıyoruz. bir vakitte buraya geleceğini söyledi ve her sene geldiğini söyledi. sebebini sorduğum da kız arkadaşım orda dedi. ben de şaka yaptığını düşünmüştüm ama ciddiymiş. ve bir yandan da benimle konuşmaya devam ediyor ama asla arkadaşça değil. ne yapmalıyım? buraya gelince yüz yüze buluşup( asla bir şey yaşamam öğrendikten sonra bunu) daha sonra yüz üstü mü bırakayım? ya da buluşup dalga geçebilirim. gerçekten sinirliyim çünkü

evet haklısınız ama şimdi engellersem içim soğumayacak gibi hissediyorum. böyle her şeyi pat pat yüzüne vurmak istiyorum, ya da sevgilisine yollamak attığı mesajları
Değmz kuzum sonra seni haksiz cikartir, daha yuzyuze bile gorusmemissin necidir in midir cin midir fikrin yok basina iş açma derim

X