- 28 Haziran 2016
- 1.683
- 2.225
- 133
Avustralyaya tatil gibi gidip gelemem. Uçak biletleri gidiş dönüş 30-40 bin tl arası tutuyor. Vize deseniz öyle zor.Yerleşmeden önce kısa kısa ziyaret etmeye calişin, tatil gibi dusunun biraz yaninda kalin mesela ulkeyi görün, bu aralar vize zor sanirim Turk vatandaslara ama denemekten zarar gelmez.
Siz sanirim mutsuz olursan döneriz demesini bekliyorsunuz ama adam Turkiyede yaşamak istemiyorsa bunu diyemez size dememeli de zaten. Adam da Turkiyede mutsuz olacak o zaman da siz mi diyeceksiniz hadi madem mutsuzsun tekrar gidelim yani iki ulke arasinda mekik dokuyacak haliniz yok.
Sizin işin sonu ayrilik ya da ikinizden birinij mutsuzluguyla hzuursuz evlilik gibi duruyor.
Ben bunun farkındayım. Türkiye de de ben de mutlu değilim ama karşımdakinden güven duymak istiyorum. Yalnız değil iki kişi karar vermek istiyorum.
Gitme planımızı yapsın. Evlilik benim için önemli mesela. Şöyle yapalım evlenelim orada şunu yaparız vs dedin. Ama demiyor demiyor. Birlilte bir karar veririz evleniriz. Kocamla karar verdim ikimiz bir olursak her şeyi yaparız vs derim. Ama bu şekilde Ben tek başına gitmeye karar verecek kişi oluyorum.
En önemlisi de aklımda yurtdışının y si yokken bunu düşünüyorum. Sırf onun için gitmek istiyorum. Yoksa ben 3 senede yüz kere gitmeyi düşünmüştüm. Bu süre içinde bana 1 kere bile yurtdışında yaşayalım demedi.