• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi uzakta olan??....

malesef benim sevgilim de uzakta :43: çok özledim diyemiyorum bile, ya daha da çok özlemek zorunda kalırsam diye, olsun diyorum ,azcık özledim diyorum avutuyorum kendimi...

benimde uzaktaa.. ama bunu diyemiyorum ona üzülmesin diye :43:
8 ay görüşemediğimizi biliyorum.. en son ağustosta görüştük
inş kasımda görüşeceğiz iki günde olsa :14::14::14:

ilişkimiz başladı ve ben polonyaya gelmek zorunda kaldım, bebeğimin gözlerine doya doya sadece 15 gün bakabildim aahh ahh nasıl özlüyorum bi bilseniz :( inşallah diyorum şimdi, Allah daha büyük ayrılık göstermesin, daha başından mesafeyle imtihan oluyo aşkımız... :(((

Askerim gelecek elbet.. ama dayanamıyorum artık.. canım öyle ççok yanıyor ki , ona o kadar çook ihtiyacım var ki canım yanıyor çok acıyor.. dayanamıyorum ben .. ölüyorum .. btiyorum..onsuz her gün ağlıyorum .. delireceğim zor sabrediyorum..

Artık nereye ne haykıracağımı da şaşırdım ama evet sevgilim uzakta yakınımda da olsa farketmezdi.
Çünkü o bana yasak. :25:
Ben öyle özlemle eriyip biteceğim yavaş yavaş...
İşte o kadar... :50:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hafta gelemediii :14:
Haftaya kaldı artık..

Sevgilim simdi askerde :((, aramizda uzun yollar var, insallah 2 ay sonra donucek 10 gun birlikteyiz ama sonra yine uzakta olucak :(( ayri sehirlerdeyiz. Malesef..

Sevgilim simdi askerde :((, aramizda uzun yollar var, insallah 2 ay sonra donucek 10 gun birlikteyiz ama sonra yine uzakta olucak :(( ayri sehirlerdeyiz. Malesef..

kısa dönemmi ne kadar şanslısın eğer kısa dönemse.. ama yine de çok zor benimki uzun dönem .. hala askerde şafak 40 :(( Allah'ım özlemlerimizin en kısa zamanda son bulmamıza yardm eder inş

:5:
kısa dönemmi ne kadar şanslısın eğer kısa dönemse.. ama yine de çok zor benimki uzun dönem .. hala askerde şafak 40 :(( Allah'ım özlemlerimizin en kısa zamanda son bulmamıza yardm eder inş

Evet kısa dönem, uzun dönemlere şu yaşadıklarımdan sonra öyle çok saygı duyuyorum ki, ayrı bi sabır gerektiriyo sizinki, ama neyseki az kalmış canım 400 nerde 40 nerde

Back