• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi uzakta olan??....

ahh işte o benimm :( sevgilim istanbulda ben ankaradayım 4 yıl oldu nerdeyse..... :43:

Konu içeriği nedeniyle "Sevgini haykır"başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.

kızlar dmiştim ya cuma günü kavuşuyor bir gün daha gitti kaldı 2 gün oda bi geçse ayy birde bu aralar hemen hemen 2 haftadır kavga etmiyoruz çok ballıyız aman nazar deymesin ayy çok iyiyim ya kızlar hadi darısı siizin başınıza

ben sozlumu tam 2 aydır goremıyorum iş gereği yurt dışında :(( ve daha ne zaman geleceği tam olarakta belli degil ama her gun konusuyoruz bu sevındırıyor bızı ama tabı kedı kopek gıbı kavga ettiğimizde oluyor :(((( sizdede oyle mi çok kıskanc teee miiletler arası bıle kıskanclık yapıyor..:69:

ben sozlumu tam 2 aydır goremıyorum iş gereği yurt dışında :(( ve daha ne zaman geleceği tam olarakta belli degil ama her gun konusuyoruz bu sevındırıyor bızı ama tabı kedı kopek gıbı kavga ettiğimizde oluyor :(((( sizdede oyle mi çok kıskanc teee miiletler arası bıle kıskanclık yapıyor..:69:

bizde de kıskançlık had safhada canım yalnız değilsin.. o yüzden bir an önce kavuşmak istiyoruz allah yardımcımız olsun hepimizin :(((( benimki bide askerliğinide doğuda yaptı hiç izinsiz tam bir yıl birbirimizi yalnızca resimlerde gördük allahım korkunçtu :(( birbirimize koca bi defter yazdık sonra o geldiğinde bana verdi bende ona ..artık nişanımız olsun istiyoruz tek derdimiz bu :43: :14:

benim ki de uzakta yaklaşık şehir arası mesafeler 5 saat ama 1.5 yıldır gören yok. uzakta aşk ne kadar mantıklı tartışılır

ALLAH KAVUŞTURSUN HEPİMİZİİİİİİİİİİİİİİİ.................

uzak aşk AŞK'sa mantıklıdır cnm:)

Benimki de uzakta, ben almanya o Türkiye:37:

peki sizler hergün görüsüyormusunuz, ne bileyim mesaj, telefon veya internet üzeri, veya ne siklikta tlf, msj, internet görüsüyorsunuz?

Back