Sevgilisi uzakta olan??....

Benimki de uzakta, ben almanya o Türkiye

peki sizler hergün görüsüyormusunuz, ne bileyim mesaj, telefon veya internet üzeri, veya ne siklikta tlf, msj, internet görüsüyorsunuz?

saat başı konuşuyoruz biz 1 saati 5 dk geçsin niye aramıyosun diye çıkışır benim aşkım birbirimizden habersiz biyere gitmeyiz

Benimki de uzakta, ben almanya o Türkiye

peki sizler hergün görüsüyormusunuz, ne bileyim mesaj, telefon veya internet üzeri, veya ne siklikta tlf, msj, internet görüsüyorsunuz?

şansım var sanırım bu yorumu okuyabildim..

bende ingiltere lisans tamalamaya gitmek istiyorum. sevgilim istemiyor.. bu konun zorluklarından bana biraz bahsedermisiniz:s

sevgilim şuan yanımda ama 15'inde şarka maraşa gidiyor nasıl alışıcam bilmiyorum zor olucak

ALLAH KAVUŞTURSUN HEPİMİZİİİİİİİİİİİİİİİ.................

uzak aşk AŞK'sa mantıklıdır cnm:)

haklısınız aşksa eğer. ama o aşk diyor. lakin hiiiiç gelmeye niyeti yok. ilk tanıdığım gün gördüm o kadar. sonrası puufffff

selam kızlar bende burdayımm :)
bizimde aramızda 14 saat varrrrr en son ne zaman geldiğini ne alakaysa unutmuş bi vaziyetteyim 3-4 ay önce 2 ay peş peşe gelmişti galiba
neyse işte o zamandan beri göremiyorum.çok özledim.ağustosta askere gidiyor.15 ay dilekolay nasıl geçicek..
ama alışığım ben 4 seneden beri 1 yıl hiç görmediğim bi zaman oldu zor ama sevince katlanıyo insan işte napıcan

yurt dısında iş yuzundenn çok özledim bir yanım eksik
sözümüzden iki hafta sonra gitti 16 mayısta :84::84::84::84::84::84:

Biz 8 sene Almanya Türkiye arasında yaşadık aşkımızı Allaha şükürler olsunki bu sene Türkiyeye dönüş yaptım ve kavuştuk..Ne kadar zor olduğunu ÇOK iyi biliyorum, Allah herkese yardım etsin..Şuan onu her gün görmeye yeni yeni alışıyorum.. Önceden hep gitmeme şu kadar gün kaldı deyip üzülürdük..Allaha çok şükür ondan kurtardık Insallah tüm sevenler kavuşur

Vallaha kizlar bizde 4 sene uzaktan iliski yasadik..

Ama ben baya türkiyeye gidip geldim.. 2, 3 ay kaldim geldim geri gittim geri geldim.. ohhohhh.. T
Türk hava yollarinda abonelik acsaydim iyi olurdu..

En son birtanemi subatta gördüm.. Askerden geldikten sonra

ve 15 gün sonra Istanbulda evlenecegim ve kocacigimla birlikte Hollandaya gelecegim!! Vizesi cikti yihaaaaaaa

hayırlı olsun şimdiden bebeğim allah bi ömür mutlu etsin ayakkabının altına adımı yazz nolurrr :)))))))

Biz de uzağız ancak seneye haziranda görüşebiliriz. Tabi kısmet olursa ve o zamana kadar bir aksilik olmazsa!

Bizde aralikta 5. senemizi dolduruyoz ve bizde uzagiz birbirimize O türkiyede ben almanyada allahtan su vodafone´un 500dk bedavali hatti varda ikimizdede rahat rahat telde görüsüyoruz

Off off ..
Ne yazık ki benim sevgilim de uzakta ..
Ama o kadar uzakta olmasına rağmen o kadar yakında ki ..
Yine de şu özlem çok zor bir şey ..
Özledimm ..

kızlar benim sevgilim de uzakta .. asker şu an
askerden döndüğünde bile 1240 km olacak aramızda
4 sene yan yanaydık (üniversitede) .. 2 ay önce bu kadar mesafe girdi aramıza. ve alışması, dayanması öyle zor ki beni bir siz anlarsınız..

Bizde aralikta 5. senemizi dolduruyoz ve bizde uzagiz birbirimize O türkiyede ben almanyada allahtan su vodafone´un 500dk bedavali hatti varda ikimizdede rahat rahat telde görüsüyoruz

Biz de vodafone'un o tarifesini alcz :) Kilometreyi bilmiyorum ama 15 aydır otobüste 8 9 saatlik yol var aramızda bu sene 6 saate inicek o ve ben daha rahat olucam ve bu senekinden daha fazla ve düzgün görüşebilcz inşallah :) buna bile sevinir hale geldim, sevgilisi yanında olanlar çok şanslısınız gerçekten :)) Yine de bu sıkıntıların karşılığı çok mutlu bi yuva olur inşallah hepimizinki :) :132: :123: :127:

ben istanbul'da o rize'de çok özlüyorum dayanamıyorummm hep ynmda olmasnı bna sahp çıkmasnı istyrum onnla gzel vktler gçirmek istyrum onu çoookk ama çoookkk seviyorummm kalbmmmm bnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…