Sevgilisi uzakta olan??....

ahh işte o benimm sevgilim istanbulda ben ankaradayım 4 yıl oldu nerdeyse.....

Konu içeriği nedeniyle "Sevgini haykır"başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.

benim sevgilimde uzakta yaa ayri ulkelerdeyiz Allah herkesi sevdigine kavustursun

kızlar dmiştim ya cuma günü kavuşuyor bir gün daha gitti kaldı 2 gün oda bi geçse ayy birde bu aralar hemen hemen 2 haftadır kavga etmiyoruz çok ballıyız aman nazar deymesin ayy çok iyiyim ya kızlar hadi darısı siizin başınıza

ben sozlumu tam 2 aydır goremıyorum iş gereği yurt dışında ( ve daha ne zaman geleceği tam olarakta belli degil ama her gun konusuyoruz bu sevındırıyor bızı ama tabı kedı kopek gıbı kavga ettiğimizde oluyor ((( sizdede oyle mi çok kıskanc teee miiletler arası bıle kıskanclık yapıyor..

bizde de kıskançlık had safhada canım yalnız değilsin.. o yüzden bir an önce kavuşmak istiyoruz allah yardımcımız olsun hepimizin ((( benimki bide askerliğinide doğuda yaptı hiç izinsiz tam bir yıl birbirimizi yalnızca resimlerde gördük allahım korkunçtu ( birbirimize koca bi defter yazdık sonra o geldiğinde bana verdi bende ona ..artık nişanımız olsun istiyoruz tek derdimiz bu

benim ki de uzakta yaklaşık şehir arası mesafeler 5 saat ama 1.5 yıldır gören yok. uzakta aşk ne kadar mantıklı tartışılır

ALLAH KAVUŞTURSUN HEPİMİZİİİİİİİİİİİİİİİ.................

uzak aşk AŞK'sa mantıklıdır cnm:)

Benimki de uzakta, ben almanya o Türkiye

peki sizler hergün görüsüyormusunuz, ne bileyim mesaj, telefon veya internet üzeri, veya ne siklikta tlf, msj, internet görüsüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…