• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi uzakta olan??....

Rabisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2011
94
0
36
Hatay
Nefesin nefesimden uzak olsa da kalbim kalbinde..

Ben dokunmadan seviyorum yüreğimle...

Nasip olursa ellerin ellerime..

tutarsan/bırakma!..
Tek tutunduğumsun sen..
salıverme elini..düşürme bizi....

Seni seviyorum..

Çok Uzaklar'dan...

$50356_25174723935_4595_n.jpg

$imagesCAQ19X9I.jpg

bizde aynen öyle görüşüyoduk ve bugün bitti ben güvenilmiceğini anladım çünkü uzaktayım diye istediği gibi hareket etmeye başlamış.Artık aşka güvene inancım yok o yüzden gülüyorum artık ne kadar salakmışım diye.

of cnm yaa cok zor evet uzaklık cok kötü her türlü sorunu doğruyo... Erkekler böyle çok mu önemli bişeyini yakaladın yoksa yanında olunca herşey düzeliyo inan bana...

bizde aynen öyle görüşüyoduk ve bugün bitti ben güvenilmiceğini anladım çünkü uzaktayım diye istediği gibi hareket etmeye başlamış.Artık aşka güvene inancım yok o yüzden gülüyorum artık ne kadar salakmışım diye.

ben öyle düşünmüyorum güveniyorum ona biliyorum çok sevyo ben onu kızdıracak cok sey yapıyorum çoğu ayrılma noktasına getireek cinsden ama ayrılmıyoruz ben onsuz o bensiz yapamazz

ben öyle düşünmüyorum güveniyorum ona biliyorum çok sevyo ben onu kızdıracak cok sey yapıyorum çoğu ayrılma noktasına getireek cinsden ama ayrılmıyoruz ben onsuz o bensiz yapamazz

o zaman fazla geçmez barışırsınız İnşallah cnm. uzak olmak kadar zor bişey yok ya artık kavuşmak istiyorum

Back