Sevgilisi sapık mı

selina18

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2021
69
13
25
Kızlar selam, en yakın kız arkadaşımın ciddi bi ilişkisi var yakında evlilik düşünüyorlar fakat arkadaşımın kafasını karıştıran bir durum var instagramda sevgilisi hiç kız takip etmemekle beraber arkadaşımla post story paylaşıyor ama arkadaşım sevgilisinin instagramına her girdiğinde keşfette sürekli kızların olduğunu görüyormuş çocuk kız eklemediğine veya kızlara yazmadığına göre neden sürekli kızlara bakar sapık olabilir mi?

Arkadaşının sevgilisi değil de senin sevgilin sapik evet..
Yarın arayın ahlak zabitasini..
Ayrıca başka bir hesabi olamaz mı ?
Sanki kimlik bu herkesin bir tane olsun

Genellikle keşfette neye bakarsan o ağırlıklı çıkıyor. Mesela ben makyaj ve butik sayfalarına bakıyorum. Bazen magazin takip ediyorum. Kesfetimde çoğunlukla onları görüyorum.

Sapık mı bilmem de cokta sağlam ayakkabı değildir, kafayı kadınlarla bozmuş gibi.
15 yaşında değilse acip açıp kadın fotoğrafı bakmak nedir ya keşfetini dolduracak kadar.

Erkek kafası safsatasına da hiç inanmıyorum. Saçmalık.

Ay iki meme fotografina zoom yapinca hoop 30 meme daha cikiyo kesfette. Begenisi yorumu falan yoksa her erkek bakiyor bu kadar takmayin yahu direkt bi sey yakalamadiktan sonra aaaa adamlarin telefonlarina da bakmayin artik. Ben asla izin vermem kimseye de bakmam. He begenisini gorursun yorumunu okursun o zaman yik dunyayi basina ama kesfetinde kadin var diye sapik olmaz kimse. Benim de kedi var ben satanist miyim

Keşfette sizin baktıklarınız artı arkadaşlarınızın beğenileri çıkar. Karşıma ne zaman alakasız birşey çıksa beğenenler arasında mutlaka listemde biri beğenmiş çıkıyor.

Keşfetimde devamlı burçlar, diyetisyenler ve magazin haberleri çıkıyor. Çünkü bunları takip eden arkadaşlarım var. Biri görse hakkımda çok yanılır. Astrolojiye inanmam, astrolog takip etmiyorum. Diyet yapmıyorum, diyetisyen takip etmiyorum. Magazine sadece keşfette çıkanlara bakıyorum, takipçi değilim…tamamen arkadaşların tercihleri yani

ne alaka ya gözünü mü bağlasın ? of erkek o bu kadar çok paranoya kurmayın arkadaşınızın yanında karı kıza bakmıyorsa eklemıyorsa ee sorun ne yani rahat mı batıyor arkadaşınıza karşısında kız yok erkek var bunu bi düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…