Balık Burcu 20 Şubat - 20 Mart Sevgilisi Balık Burcu Olanlar

balik erkeklerini su acidan tavsiye ediyorum kizlar:
1) cok duygusal olduklari icin kadinlari daha iyi anlayabiliyorlar cunku onlar da hassas insanlar, bu cok guzel bir ozellik
2) sevgililerine, eslerine cok baglidirlar, kolay kolay aldatmazlar cok sadiktirlar!!! bu en onemli ozellikleri bence...

bnim babamda balık burcu aynı babamı anlatmışsın canım

benim sevgilimde balık burcu ve tam bi balık gibi:hulya: elinde para tutmayı bi türlü beceremiyor.maaşının iyi olmasına rağmen borçlarında en ufak bi azalma olmuyorlmaz: para mevzularını sevmediğim için müdahelede edemiyorum:kedi: ama çok duygusal oluyorlar.bi keresinde yanıma geldiğinde(ayrı şehirlerdeyizdeboshayallersmile ) vedalaşırken ağlamıştım.ben seni ağlattım üzdüm diye 1 AY ayrı kalmıştık.duyarlılığa bakın.benim ağlamamdan çok etkilenir hiç kıyamaz:kedi: :asigim: ama bi yandanda sevgisini göstermeyen sinirli biridir.bi kızdımı yıkıp eçiyor ortalığıklava: :tomato: kaydirigubbakcemile mafoldumben eyvahedigeldismile lmaz: eyvahedigeldismile

Benim sevgilimde balık burcu ve kötü bir huyunu görmedim suana kadar
Eli cok acık paraya hic önem vermez asla kinci değil kavga etsek hiçbirşey olmamış gibi tavır etmeden önce o arar her seferinde.
Çok duygusal ben birşeye üzüldügümde kac kez benimle birlikte gözyası döktügüne sahit oldum(kıyamam ona )
Bence balık burcu erkeginden harika bir eş olur..

bitanemde balik bende balik : )))

tencere yuvarlandi kapagini buldu diyebilirim ikimize : )

o benim e$ ruhum...

Çok hayalci bir yapıları var birkere bunu baştan söylemek lazım.Para konusunda da evet savurganlar biraz.Çok duygusalllar bir de ama sinirlendiklerinde duygularından eser kalmıyor valla.Ters taraflarını tavsiye etmiyorum arkadaşlar sinirlenince hemen ordan kaçın

benimde eski sevgilim balıktı ben akrep burcuyum normelde çok iyi geçinilir denilir ama ben yapamadım ya lmaz: sürekli hayal hayal bıktırırdı herşey sözde kalıyordu bende somut şeylere önem veririm çok iyi kazanırdı ama borcu derdi bitmezdi ayrıca hiçbir sürprizini filanda görmedim olmayınca olmuyor ya nihayetinde bitti zaten özünde çok iyi biriydi aslında ama ben daha ayakları yere basan hayal kuran ama icraate geçen birisini istiyorum :1no2:

benim sevgilim balık burcu en ufak bişeyi bile takar kafasına bende hiç öle değilim mesela kavga ederiz telefonun sesini kapatıp uyuyabilcek kadar vurdumduymazım oda bana kızıo her seferinde o kadar kavga edioruz hiçmi üzülmüon sen fln die

meral88 canim sadece balik burcu oldugu icin hayal kuruyor diyede bisey yok yani hani söz vermesi filan erkeklerin tabiatinda var bu kizlarin gözlerine pembe gözlük takmak istiyorlar biraz : ))

sözlüm balık burcu ve hiç romantik değil tam bir odun kaydirigubbakcemile3 ama bana çok düşkün çok bağlı canım aşkitom, mesela tartıştığımız zaman gönlümü alır haklıda olsa ve unutur gider hemen tartışmalarımızı, o benim herşeyim hayatımın anlamı ya opuyorumnanaktan

sevgilim balık burcu.ne zaman nasıl davranacağı belli olmaz.aşırı duygusal canını sıkan bi olay olduğu zaman kabuğuna çekilir içine atar depresyona girer.herşeyi kafasında tartar en ince ayrıntısına kadar düşünür ve aşırı azimlidir. sevgisini belli eder.sinirlenince susar susması beni deli eder klava: ama çok iyi sevgili olurlar.. :lepi: yaşandı test edilip onaylandı..sositososito:asigim:

ben aslan burcuyum eşim balık düüşünn artık zıtlıgı.yanlış anlaşlmasın bı sornm oldugundan değil ama taamamen ayrı burçlar. balık çok alıngan,sankı sınırlerı alınmş gıbı sakın kavga edınce sadece küsmeyı terch eden,ailesıne düşkün,benı metlu etmeyı sewer,çogu zaman hallederz der ama icraat olmaz,daha bırçok özellık var aklıma geln bunlar........
ben ise brz kendını begenmiş aşırı sadık ve baglı,cesaretlı,sınırlı,kıskanç,lider ruhlu ,ubı tıpm

kaç tane balık erkeğ i tanıdım hepsi birbirine çk benziyor bir o kadar da benzemiyor

balık burcu duygusal bi burç ama erkekler için aşırı değil genelde kadınları öyle .. erkekleri çok değişken bi gün başka bigün başkalar. küsmeyi çok seviyolar. çapkınlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…