Balık Burcu 20 Şubat - 20 Mart Sevgilisi Balık Burcu Olanlar

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.975
248
ewet kızlar sevgiliniz balık burcu ve size karşı davranışları nasıl???

şimdiden teşekkürleropuyorumnanaktan

benim annecim balık burcu ayy canım benim çok narindir çok hassas ve duyarlıdır. Çok da iyi bi sevgilidir benim annem. Benim sevgilimdirr opuyorumnanaktan Sinirlendimi gözü bişe görmez annemin. Ama çok anaç bir tavrı vardır Çok merhametlidir. Çok duygusaldır tabii Olaylardan çabuk etkilenir. Kırılınca içine kapanır

hımm bnimde sevgilim balık burcu tam olarak çözmüş deilim kendisii ama allah kısmet ederse askerden döndüğünde kendini anlıyabilcem canım

benim sevgilim de balık burcu opuyorumnanaktan çok duygusaldır,merhametlidir,üzülmeme hiç dayanamaz,ellerii çok açıkdır tutumlu değillerdir yani bu huyuna sinir oluyorum :mymeka: sözde süpriz yapmayı sevdiğini söylüyor ama öle elle tutulcak bişiler görmedik daha Çok üzgünüm çoook sevgisini aşkını her an her saniye dile getirir, gösterir,bağlıdır vs vs.yaa burçtan çok karakter meseledir tabi birazda benim sevgilim böyle ama balık burcu başka sevgilii çok farklıdır değişken yanii..o yüzden pek inandırıcı bulmam burçları

hımmm bnimde sevgilim balık burcu ewet dediğin gibi sürekli sevdiğini dile getirio bnimde suprizleri sewiomuş ama bnde bişe göremedim anca askerden sonra herşeyini anlıcam sanırımm:uhm:

benım nısanlımda balıkdır hemde tam bı balıkk
butun hayatımız hayaller uzerıne kuruludur sureklı hayallerı gerceklesmedıgı ıcın uzgundur
cok hassas bı ruha sahıptır
benı cogu zaman delı eder :)))))))))

aşkımın adına yazayım onun aşkıda tam bir balık burcudur yani ben kaydirigubbakcemile3
hemde tipik bir balıkaklinialirimsmile

benim sevgilim de balık, sürekli hayal kurar ve beni o hayalleri içinde yaşatır, geceleri uyurken başka dünyalara alır götürür ve öyle uyumamı sağlar. hayaller olmasa yaşayamazdık der hep. ayrıca çok duygusaldır, hassastır, düşüncelidir, ruhumu okşamayı bilir. duygularını en uç noktada, sınırlarda yaşar. mutluluğunu da sinirini de. mutluluk işi güzel de sinirini uç noktada yaşaması bir dezavantaj oluyor haliyle. ama bu kadar iyi özellik içinde o da olsun bence diyorum...

bnm esim balik burcu onun kadar harika bi insan tanimadim taniyamamda yufka yürekli karsisindakini düsünen ..
en önemlisi kadin dilinden cok ii anlarlar

Ben balıgım :)))))))) Balıklar cok iyi sevgilidiler yalnız isleri biraz, lafa bakar..yapacam yapacam deyip pek yapmazlar somut bir sey..sevgilimin bana hep "bu balıklar sorumsuz" olur der:) Blmem dogru mu, az tembelim de:)

Ben balıgım :)))))))) Balıklar cok iyi sevgilidiler yalnız isleri biraz, lafa bakar..yapacam yapacam deyip pek yapmazlar somut bir sey..sevgilimin bana hep "bu balıklar sorumsuz" olur der:) Blmem dogru mu, az tembelim de:)

benim esimde balik.. hep hal edecegiz bakacagiz edecegiz..

hal et diyorum,bak diyorum, yap diyorum boshayallersmile

Ama cok duygusaldir,cok tatlidir, insanlari üzmeye dayanamaz,cok merhametlidir, ince düsüncelidir, ben hasta olamiyorum cünkü o benden cok üzülecek diye korkuyorum..ama cokta hayalcidir boshayallersmile

ben terazi burcu olmama ragmen cok kararsizim,ama esimin yaninda ben ondan daha kararli görünüyorum cogu zaman yerimseniben

benim sevgilim yok yalnız gözlemlerime göre balık burcunu yazmak istedim duygusal, hayal dünyasında gezen, dik kafalı, kararsız ,anneye düşkün ,sinsi ( saman altından su yürütür) umursamaz, canı isterse iş yapan, merhametli düşünmeden konuşan ,çapkın, su grubu burç olduğundan alkole düşkün olur , kıskanç,sinirli,korkusuz korkak,değişken ruh hali, engelleyici, dediğim dedik para harcamayı sever tutumlu değildir aklıma gelenler bunlar umarım yardımcı olmuşumdur?

Son düzenleme:

çok iyi gözlemlemişsin benim sevgilim balık burcu ve duygusal, dik kafalı, kararsız ,anneye düşkün ,umursamaz, canı isterse iş yapan, merhametli düşünmeden konuşan ,çapkın değil Allahtan tam tersi aklına bile gelmez, su grubu burç olduğundan mı bilmiyorum fakat alkole düşkündür , kıskanç,siniri alınmış gibidir,korkusuz korkak,değişken ruh haline sahiptir, dediğim dediktir para harcamayı sever tutumlu değildir,mutlu olmamiçin yapmayacağı şey yoktur,kendinden önce beni düşünür benım üzülmemden korkar çoook seviyorum ya ben aşkımı o bana Tanrımın bir armağanı bir yengeçten sonra balık burcu bir sevgilimin olması ilaç gibi geldikaydirigubbakcemile3

Sevgilim degil de ben Balik burcuyum,kendimi ovmek gibi olmasin ama caliskanim, disiplinli ve duzenliyim,sevdigimi tam severim,sayarim ama aynisini da beklerimsengözlerimebaksanab, ustelik 6.hissim feci kuvvetlidir,bugune kadar hic yanilmadim.......zemuszemus:dance::lepi:

aynen bu yoruma katılıyorumm
bi erkek balık burcuysa kesinlikle uzak dur derim
önceki sevgilim balık burcuydu bezdirdi beni.
çok duygusal oluyolar, aynen hayal dünyasında geziyolar bi sürü saçmalık.
anneye çook düşkün çıldırtır.

birde çook ağlar en sinir olduğum huyu bu. o kadar duygusaldır kii. ama sevince çok bağlanır.

valla benim tanıdığım balık verdiği sözleri tutmayan biriydi tutumlu değildi çok para harcardı. sürekli borcum var derdi. hediye falan almazdıı zorla yanii

2.5 sene sonra artık pes ettim. yapcam etcem olcak diyodu ama hiiç bi ilerleme olmadan 2.5 yılım geçmiş yaa hem tamam tamam dye diye bekleye bekleye.
ama özünde iyi niyetlidir o ayrı.

düşündüm kii olmicak böyle. bitti nihayetinde....

bende balıkım ama asla saman altından su yürütmek tabiri doğru değil, tüm içtenliğimle söyleyebilirim. balık erkeğini tavsiye etmem. desteksiz bir yere gelemezler, bir işi sonuna kadar götüremezler, sayısal para pul işlerinde pek başarılı değillerdir, istikrar da pek beklenemez. sanki erkeğe yakışan burçlar; başak, oğlak, koç, boğa, terazi gibi falan geliyor bana... hayalci değilde akılcı olmasında fayda var.

benim de esim balik burcu :asigim:
balik burcu tehlikeli falan degildir, korkmayin arkadaslar...
esim cebinde para tutamayan, cok iyiliksever, saf ve temiz, ici disi bir, durust, guvenilir, samimi, icten, duygusal ama nedense aglayamayan, sevdiklerine cok duskun biridir...kendine kotuluk yapanlara bile iyilik yapiyor ve bu huyu beni deli ediyor...
esim balik burcunun tum ozelliklerini tasiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…