- 9 Kasım 2007
- 16.975
- 248
-
- Konu Sahibi december90
benim annecim balık burcu ayy canım benim çok narindir çok hassas ve duyarlıdır. Çok da iyi bi sevgilidir benim annem. Benim sevgilimdirr opuyorumnanaktan Sinirlendimi gözü bişe görmez annemin. Ama çok anaç bir tavrı vardır Çok merhametlidir. Çok duygusaldır tabii Olaylardan çabuk etkilenir. Kırılınca içine kapanır
benim sevgilim de balık burcu opuyorumnanaktan çok duygusaldır,merhametlidir,üzülmeme hiç dayanamaz,ellerii çok açıkdır tutumlu değillerdir yani bu huyuna sinir oluyorum :mymeka: sözde süpriz yapmayı sevdiğini söylüyor ama öle elle tutulcak bişiler görmedik daha Çok üzgünüm çoook sevgisini aşkını her an her saniye dile getirir, gösterir,bağlıdır vs vs.yaa burçtan çok karakter meseledir tabi birazda benim sevgilim böyle ama balık burcu başka sevgilii çok farklıdır değişken yanii..o yüzden pek inandırıcı bulmam burçları
Ben balıgım :)))))))) Balıklar cok iyi sevgilidiler yalnız isleri biraz, lafa bakar..yapacam yapacam deyip pek yapmazlar somut bir sey..sevgilimin bana hep "bu balıklar sorumsuz" olur der:) Blmem dogru mu, az tembelim de:)
benim sevgilim yok yalnız gözlemlerime göre balık burcunu yazmak istedim duygusal, hayal dünyasında gezen, dik kafalı, kararsız ,anneye düşkün ,sinsi ( saman altından su yürütür) umursamaz, canı isterse iş yapan, merhametli düşünmeden konuşan ,çapkın, su grubu burç olduğundan alkole düşkün olur , kıskanç,sinirli,korkusuz korkak,değişken ruh hali, engelleyici, dediğim dedik para harcamayı sever tutumlu değildir aklıma gelenler bunlar umarım yardımcı olmuşumdur?
aynen bu yoruma katılıyorummbenim sevgilim yok yalnız gözlemlerime göre balık burcunu yazmak istedim duygusal, hayal dünyasında gezen, dik kafalı, kararsız ,anneye düşkün ,sinsi ( saman altından su yürütür) umursamaz, canı isterse iş yapan, merhametli düşünmeden konuşan ,çapkın, su grubu burç olduğundan alkole düşkün olur , kıskanç,sinirli,korkusuz korkak,değişken ruh hali, engelleyici, dediğim dedik para harcamayı sever tutumlu değildir aklıma gelenler bunlar umarım yardımcı olmuşumdur?