sizler sevgılınızle nasıl mutlu olursunuz sorunlarınızı nasıl paylasırsınız?canınız sıkkınsa bunu nasıl bellı edersınız yada anlar? ben ruh gıbı davranıyorum sınırımı baskalarından cıkarıyorum sınırlı olunca bu cok kotu oluyorum.özür dilemeyı bıle zor becerıyorum.ruh gıbı konusyorum ınsanlara sevecen davranamıyorum
sizler sevgılınızle nasıl mutlu olursunuz sorunlarınızı nasıl paylasırsınız?canınız sıkkınsa bunu nasıl bellı edersınız yada anlar? ben ruh gıbı davranıyorum sınırımı baskalarından cıkarıyorum sınırlı olunca bu cok kotu oluyorum.özür dilemeyı bıle zor becerıyorum.ruh gıbı konusyorum ınsanlara sevecen davranamıyorum
keşke sana yardımcı olabilseydim...kendime bile bi care bulamadım sırf boyun eğmedim die şimdi dünüm ve bugünüm zehir kim bilir kaç gnm daha böle olucak
yaşadığım şeyler çok basit tipik ailevi sorunlar vsvsvs ve yine tipik beni amlamıyorlar pozisyonundayım içim buruk acıyo ama sıkıldım bunladım ve ne yapmam gerketiğini bende bilmiyorumbilen birileri yazarsa bende sevinirim
arkadaşlar sinirlendiğiniz zaman sölenecek çok şey olsa bile siz susun siz susmayı tercih edin içinizden la havle çekin öfkeniz siniriniz geçtikten sonra sakin sakin düşünün ve o zaman ne yapcağınıza sorunun nasıl çözeceğinize karar verin ve sakin bi şekilde o kişilerle kişiyle konuşun o zaman sorunların büyümesini engeller hem de siz 1 adım önde olursunuz
ne demek istediğimi deneyince daha iyi anlarsınız ama deneyin benim de çok zor günlerim oldu hep sustum sakinleşince konuştum ama sonradan pişman oldum kızıp bağırıp ağızlarının payını verseydim diye de ama içim rahattı ben kimseyi kıracak üzecek bişey dememiştim sonra zaman geçince taşlar yerine oturdu herkes bildi kıymetimi değerimi şimdi o sustuklarımın balını yağını yiyorum
sen mutlu olmassan seni kimse mutlu edemez bence kendinle ilgilen,seni sikan seyleri icine atma yarin baska hastalik olarak cikarlar.öfkeni belli seylere yöneltmeye calis insanlara degil ben kücük kum torbami tekmelerim,spor herzaman iyi gelebilir,bir yer bul seslice bagir,kendini dinle biraz icine bak ve kendini mutlu edersen herkes mutlu olacaktir.negativ enerji negativ ve pozitiv daha pozitiv getirir.
ayrica kendini iyi ifade edebilmek önemli bazen senin ne söyledigin degil karsindakinin ne anladigi önemli olabiliyor.ve arasirada sunu düsün bu dünyanin bir sonu var bazen ufak tefek istemedigimiz bizi sikan seyleri bile özlüyoruz.birkac gun kac ve kendini dinle imkanin varsa ve cevreni degistiremiyorsan kendi bakis acini degistirmeye calis.
aradığın tepkini gösterebilmek mi mutlu olmak mı? bence bunun kararını vermelisin öncelikle....
tepkimi gösterince mutlu olurum diyorsan oda farklı bir bakış açısı ama çözüm olmaz g,b, geliyor bana...
birde yazından sevgiline başkalarından farklı davranıyormusun izlenimine kapıldım.Sanırım sorunun heyecan:)