Sevgilinizle mesajlama diyaloglarnz :)

aha bana attığı son mesaj ağlamak istiyorumsenağlama
"bitanem çarşıya çıkamıyorum, devriyeye yazdılar beni, şimdide devriyedeyim"

aaaaaa kör olsun bu feleksenağlama

Benim sevgilime ben yazarım güsel güsel ya teşekkür ederim canım yada bende seni canım der kapatır olayı hiç sevmez mesaj atmayı:mymeka: sinir oluyorum ben yaaakaydirigubbakcemile

biz nişanlıyız ama bana şimdiden karıcım der bende ona kocacım derim.
bana yazdığı bi mesajı yollim şimcik

seni çok özledim çok çabuk gel lütfen karıcım benim :)

seni çok seviyorum aşkım seninle sonsuza kadar yaşamak, güzel günler görmek ümidiyle seni çok seviyorum

seni çok seviyorum lütfen çok çabuk iyileş sen benim herşeyimsin ben sensiz yaşayamam dünyalar güzeli karıcım
bunu yazdığında hastaydım.
bi tane daha yaziim :)

sana ben ölürüm seni ben yerim sen benim herşeyimsin ben sensiz yaşayamam. been şimdi işe gidiyorum bide seni çok seviyorum sana aşıkım sen benim namusumsun güzel karıcım

Son düzenleme:
ben bundan bir yıla öncesine kadar yani 2 senedir attığı tüm mesajları yazmıştım bi ajanda dolusu mesaj.şimdi açar okurum.ilk başlarıya tabii her mesajında aşkım sevgilim canım vs...artık fazla mesajlaşmıyoruz.hatta telimde kalan ve hiç silmeyi düşünmediim bi msjı :
sevgilim benim geleceğin en güzel annesi anneler günün kutlu olsunbiricik karım seni çok seviyorum dikkat et kendine {tarih:13.05.2007}
ilk anneler günü mesajımdı çok hoşuma gidiyor baktıkça dalıyorum..bu sene zaten hatırlamadı.zaman çok şeyi değiştiryo yaw

ne şanslısınız ya.benimki msj atmaz.aramaz da zaten pek.aklına eserse.çıldırtıyor beni.sadece bir kere msj attı o da ben gönlünü alıyım diye güzel güzel yazmıştım.sonra sen benim seni sevdiğim gibi seviyon mu beni gör işte demiştim.adam hazır msj yolladı.bişi varya "seni sevmek kan dökmekse dünyanın şah damarını keserim mühim olan benim kanımda mühim değil seni toprakta da severim" bunun gibi bişidi.onu da sildim zaten.-tatlicadiarzu-Çok üzgünüm çoook

kızlar az önce gelen bir mesaj

özlemim....beni benden aldı yüreğimin dili oldun yüreğim her çarptığında sana aşığım diyor
neden hep aklımdasın neden seni düşünmekten kendimi alamıyorum beni seven senin yüreğine kurban
olayım senle çok mutluyum seni sevmek bana gurur veriyor çünküsevebileceğim en güzel kızı sevdim
canım hayatıma koskocaman anlamlar kattın sevgimi korkusuzca senin için harcıyorum çünkü sen
buna değersin dünyalar güzeli biricik aşkım ben seni çok seviyorum

benden giden cevap:canım benim ya ben cok acayıp oluyorum sen böyle deddikçe kalbım duracak gıbı oluyor inş.birbirimizi hıc uzmeyız inş.bana olan sevgin we ilgin sonsuza kadar sürer...

ve aşkilotam yazar:bundan emin olabilrsin benim tek aşkımsın allah izin verirse torunlarımız bile sana olan aşkıma şahit olucak

ve ben:inş.canım inş.rabbım o gunlerı gostersın bıze sen benım kabul olmus dualarımsın
aşkılotam:sende beni sevmekten vazgecme sevgınden guc alıyorum aşkım aşkım

sonra ben iş yogunlugundan yazamadm ve

aşkilotam yazar:canım seni çok seviyorum iyi çalışmalar sana kıyamam yaaa sen benim herbişeyimsin anzer balım....

bana göre o fazla duygusal....canım benim ya hiç kıyamam..:asigim::asigim:

yaw ne çok msjlaşıyonuz ben knt dayandıramıyom hat değişikliği yapacamm amaa hangisi daha uygun olur bilemedik walaa

ben: aşkım bitanem canım herşeyim hayatımın anlamı seni çok seviyorum
(bekle bekle cvp yok)
ben: mesaj yazdım neden cvp yazmıyorsun gıcık
(aradan 10 dk sonra cvp geldi)
o: aşkım işlerim vardı dışardaydım o yüzden yazamadım
sen benim baştacımsın.ömür boyu biricik aşkımsın.hayatımın merkezi, seni kördüğüm gibi seviyorum

yaw ne çok msjlaşıyonuz ben knt dayandıramıyom hat değişikliği yapacamm amaa hangisi daha uygun olur bilemedik walaa

canım bizde vodafon kullanıyouz cep aile tarifesi.. biribirimizi aradığımızda 5 dakikası1 kntr, ve kendi aramızda mesajlarımız sınırsız bedava bence gayet güzel ve biz 4.5 yıldır bu tarifedeyiz

arkadşlar sevqilinzle mesajlaştıqınız diyalogları yazar mısınız:1hug:

biz mesajlaşmadan çok araşırız, benim bedava konuşma hakkım olduğu için eşim beni çaldırır, ben onu ararım, heeeeeeeeee derim, o da bi bak bakam ekmek durumu ne diye sorar, dur bekle derim, gider ekmeğe bakarım, şu kadar var derim, heeeeee o zman şu kadar daha alim der, iyi sen bilirsin derim, başka bişey varmı der, valla aklıma gelen bişiy yok senin aklına geliosa al derim, iyi tamam oldu hadi kapatıyom der,ben de tamam oldu der kapatırım, ne kadar uramantika dimi :dance:

qecen sene bizde almak istedik ama artık satmadıklarını sölediler.. sen yide sor wodefon subelerine canım

artık satılmıyo cep aile
ama ailesi olanlar devam ediyo benim gibi
biz üç sene önce cep aile olduk ve halen devam ediyoruz msjlaşmak bedava süper oluyo

askerde olan sevgilimle msjlaşmamız :
(bugün tlfnuna kavuşmuştu uzun zamandır msjlaşamıyoduk)

o : bitanemmm aşkımmm özledim senle msjlaşmayı ya canım benimmm
ben : ben de çok özledim bitanesii
o : az kaldı bitanem tlf da alıcam mrk etme 5 buçuk ay sonra da komple yanında olucam artı en geç 2 yıl sonra da seni komple alıcam :)
ben : ama 2 yılı geçmesin cnm :)
o : olmaz mrk etme gelir gelmez temelleri atıcam bitanem dayanamıyorum artık sensizlige.her gün düşünmekle geçiyo..
(sonrası derin bi sessizlik......)

ÖMRÜM: Bebek naber :)
BEN: iyidir şekerim senden naber :)
ÖMRÜM: Çok iyiyim bitanem yendik yine değme keyfime birde seninle mesajlaşınca iyide mest oldum :)
BEN: Evet sevgilim bizde babamla izledik maçı güzeldi değilmi? bu arada yarın beni kaçta alıcaksın aşkım
ÖMRÜM: 4 gibi sendeyim aşkım gider bana kazak mont alırız senin zevkine göre, sonrada sanaada bişiler bakarız sonrada yemek yeriz ablama geçeriz( bu arada benim ablama ablam der kızlar)
BEN: tamam aşkım buarada babamada siyah boğazlı kazak alıcam biliyosun bayramda memlekete gidicekler anneme bişiler aldım onda alim :)
ÖMRÜM: Tamam bebek buarada sen gitmicen dimi köye
BEN: yok ömrüm ben hiç seni bırakıp gidermiyim :) ben ablamda kalıcam sevgilim merak etme
ÖMRÜM: yesinler seniii :) seni seviyorum
BEN: yeme beni yoksa evlenemeyiz bitersem kiimle evlencen :) bende seni seviyorum ömrüm :))

bizde cep aileyiz.

3 saat önceki mesajlarımız
ben:aşkııım arabayı yıkadın dimi
o: evet meleğim yağmur yağyo ordan mı anladın:) yıkamamı bekliyomuş yine:)
ben: bereketli herifsin vesselam
o: ayaklarım dondu o diilde durakta oturuyorum eve gidemedim yağmur bastırınca
ben: e patik giyseydin minik ayaklarına koca bebek
o: emziğimi almışım sadece patiğimi giymeyi unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…