Sevgilinizle mesajlama diyaloglarnz :)

bu biz ayrılmadan attığı bir mesajdı.
klasorlerimde olduğu için bunu kopyalıyorum.
"şimdiye kadar yaşattığım bütün hayal kırıklıkları için özür dilerim ama sadece şunu bil yeter seni çok seviyorum hatalarım oldu olmadı değil ama o yalandan başka hiçbirşeyim yalan değildi,her an her dakika senin yanında olmak istedim. 47gündür senindim bundan sonrada seninim.her zaman seninleymişim gibi davrancam,kimse bana dokunamıcak,bakamıcak......bu bi kaç günü yaşatmak istemezdim yaşamakta istemedim ama dedim ya ikimizde inat ettik.. hala seninim bunu bil sadece!! benim hakkımda istediğini söyleyebilirsin ama sen benim için hala benim hayatımın anlamısın..
son defa bir şans istiyorum evet bu bi kaç günde cok üzdüm seni,üzüldümde. ama herşeyi düzeltmek isterken yine kotu olduk..."

ayrılmamızdan çok once attığı bir mesaj..
inşallah benden başka kimse dokunmaz bakamaz ona..
o benim ya..ayrıda olsak..canım kanım diyorum.Allahım şaşırtma ya..

EVET KIZLAR AŞKIM SUSTU SUSTU VE MESAJLAR ARD ARDA GELMEYE BAŞLADII :) HEMEN YAZIYORUM

ÖMRÜM:DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN AŞKIM 5 YIL DEĞİL 50 YIL YANIMDA EVİMDE KOYNUMDA OL...
ÖMRÜM:SENİ KENDİMDEN ÇOK SEVDİĞİMİ DUYMASIN SAKIN RUHUM KISKANIR, SANA SEVGİMİ DUYSA LEYLA KISKANIR, SENİN İÇİN HERŞEY YAPILIR BU DÜNYADA SADECE SENİNLE YAŞANILIR YAŞLANILIR..
ÖMRÜM: SENİ CANEVİMİN EN GÜZEL YERİNE KOYDUM, SADECE BANA AİTSİN BENİM ÖZELİM NAMUSUM ALNINDAN ÖPTÜĞÜMSÜN.
ÖMRÜM:SENSİZ HAYATMI? HA HA HA DAKİKALAR SANİYELER ZOR GEÇERKEN HAYAT GEÇERMİ? SENSİN CANIM CANIMA HAYAT VERENSİN, SENSİZ GEÇEN GÜNLERİ ,SAATLERİ, DAKİKALARI,NEYLEYİM. BANA SEN LAZIMSIN

SÖYLERMİSİNİZ BEN BU ADAMA AŞIK OLMİMDE NAPİMMM EVLENİM DİMİİİ:asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
bna da aşkım yazmışkiii İYİ GECLER BİTANOOŞŞ ÖPOŞŞŞ GÖRÜŞÜROSSSS bu çocuk her qün bişi çıkarıooo yeyimm ben onu yaaaaaaa

bütün gün aşkımlaydık eve gidincede beni aradı doğal olarak bizde bugün msj yok :)
Yarın işte anca o zaman :)

Belinay_Merve
Allah bozmasin askinizi sevginizi ømur boyu surdursun insallah arttirarak hemde =)
Cok romantik cok guzel mesajlar gercekten, ama øyle direk kopyalama bari simdi kocamdan bunun acisini cikartasim geliyo :)
Deli eder beni deli, sanki kankasiyim mubarek...

canımbenim çok teşekkür ederimmm seni üzdüysemde özür dilerimmmmm:teselli:

eveet ben geldim kusura bakmayın 2 günüdür aşkımlaydımm ayrı kaldık ve başladık mesajlaşmaya :)

Ömrüm:bebeğim napıyormuş oralarda?
Ben: ablamla eniştem revani yapıyor mutfakta bende tv izliyorum aşkım peki sen neyapıyorsun?
Ömrüm:Tamam bebek benim yerimde ye ben olurmu sevdiğim? ayrıca bu akşam şirketten biraz geç çıkıcam bilgin olsun
Ben:kaçta çıkarsın peki aşkım?
Ömrüm:8.30 yada 9.30 sevgilim. Sen eve geçicekmisin?
Ben:Geçicem birazdan sevgilim evime artık annem çağırdıa.s
Ömrüm:Tamam bitanem..

Ve saat 9.30 oluryerimseniben
Ömrüm:Aşkım çıktım ben
Ben: Tamam sevdiğim bende evimdeyim ılhamur içiyorum
Ömrüm: Peki bu güzel sevgilimin sesini duyabilme lüksüm varmı a.s
Ben:Hemen arıyorum aşkımŞeniz

eeee kızlar sizin sevgilileriniz var bide evli kişilerin mesajını okuyun
eşim söğle yazmış..... ya işten geldim dolapta yemek yok ğebericem açlıktan gelirken kızıda okuldan la ğel de yemek yiyelim ,,,,
cevabım su oldu .... tabi canımmmmm hizmetçin var senin o cocuk sadece benimmi ğit al sen ben işten ğeç cıkıcam bişeyler alıp yiyin ....
eşimden cevap buda..... bi ğün .......... işini
nasıl ama işte evlendikten sonra ve yıllar geçince mesajlar böğle oluyor kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…