Ben : Napıyosun?
Odun : Hiç sen?
Ben : Hiiç
Odun : İyi bakalım görüşürüz bb
Böyleleri de var malesef![]()
Bu kadarcik mii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben : Napıyosun?
Odun : Hiç sen?
Ben : Hiiç
Odun : İyi bakalım görüşürüz bb
Böyleleri de var malesef![]()
ben : haftaya bu saatlerde evimizde beraber yatıyo olcaz kocacımm :)
nişanlım : saatler geçmiyo karıcım yaa:) düşünmesi bile heycan veriyo
ben : günü bırakıp artık saatmi saysak kurbağa prensim :)
nişanlım: artık geçen her gün son tek geçirdiğimiz gün bitanem bidaha pazarımız pazrtesimiz salımız...hergünümüz berberiz:)
cumartesi evleniyoruz biz inşallaahhh![]()
Bugün sözlümü askere yolladım o farklı şehirde ve son konuşmamızzz..
b:sevgilimmm
o:aşkımmmmyeni geldik otogara yemeğimizi yedik birazdan binicem arabaya sesini duyayım dedim
Ben ağlamaya başladım tabi konuşamadım birşey düğümlendi boğazımda:2::2:
o:aşkımm kadınımm allaha emanet ol allah yardımcın olsun her işte her zaman yanında olsun.ben bu son engelimizi kaldırmaya gidiyorum sonra sonsuza kadar yanında olucam.du bakayım aşkım ağlama bak kötü oluyorumm
b:ne ağlıcam beee ağlamıyorum benburnumu çekiyorum bu arada ):2::2::2:
sonra oda ağlamaya başladı
o:seni çok seviyorumm aşkım allaha emanet ol ilk fırsatta arıyacağım
b:Hoşçakal sevdiğimmm...:2::2::2::2::2:
sadece hoşçakal diyebildim yarime hep konuşuyodukta güçlü olmaya çalışırdım üzülmesin diye ama sesini duyunca dayanamadım boğazımda düğümlendi cümleler onu sevdiğimi bile söyleyemedimm:2::2::2::2::2:![]()
kıyamam ya
allah tez zamanda kavuşturur inş![]()
Ben YGS stresinden iyice kafayı yemiş bi halde başladım sevgilime söylenip ağkamaya.. Ya kazanamazsam, ya okuyamazsam, ya sevmezsen beni, zaten uzağız off off derken bebeğimin mesajıyla kendime gelip tekrar tekrar aşık oldum ona
Bitanem: "Kahramanmaraşta da olsan dünyanın öbür ucundada olsan zenginde fakirde olsan okuyoda olsan okumuyoda.
Hepsi sadece seni geçiçi mutlu eder. Ölüm geldiğind hepsini burda bırakır gidersin.
Ama benim sevgim sonsuz oldukçada Allah'ın izniyle öbür tarafta bile yanında olacağım.
Herkes kazanır bişeyler okur ama herkes senle aramdaki mutluluğu yaşayamaz. Seni çok seviyorum. Hiç bişey fark etmez. Seviyorum seni.
Dünyanın en güzel kızına ağlamak hiç yakışmıyo sus bakalım meleğimm"