• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizle mesajlama diyaloglarnz :)

ben : haftaya bu saatlerde evimizde beraber yatıyo olcaz kocacımm :)
nişanlım : saatler geçmiyo karıcım yaa:) düşünmesi bile heycan veriyo
ben : günü bırakıp artık saatmi saysak kurbağa prensim :)
nişanlım: artık geçen her gün son tek geçirdiğimiz gün bitanem bidaha pazarımız pazrtesimiz salımız...hergünümüz berberiz:)

cumartesi evleniyoruz biz inşallaahhh:16:

ben : haftaya bu saatlerde evimizde beraber yatıyo olcaz kocacımm :)
nişanlım : saatler geçmiyo karıcım yaa:) düşünmesi bile heycan veriyo
ben : günü bırakıp artık saatmi saysak kurbağa prensim :)
nişanlım: artık geçen her gün son tek geçirdiğimiz gün bitanem bidaha pazarımız pazrtesimiz salımız...hergünümüz berberiz:)

cumartesi evleniyoruz biz inşallaahhh:16:

off süper yaa :D
mutlu olursunz inş.

bu ara arkadaşlarıyla gezdiği, işleri olduğu, toplantıya gittiği, ve arkadaşlarının düğününe herkesten önce damladığından birazcık ihmal edildiğim için ona çok kızgınım ama bunun için ona kızgın olduğumdan bi haber şekilde hala konuşuyodu sonunda anladı konuşma tarzımın tuhaf olduğunu sordu ama ne yazık ki konuyu çözemedi henüz :1:

aşkım:hayırdır o nasıl trip öyle
ben:alakası yok
aşkım:ciddimisin bebeğim,
ben:trip filan yok işte sonra konuşuruz dedim.
aşkım:tamam aşkım :* seni çok seviyorum
ben:bende

falan filan işte amaan sinir oldum bak şimdi ne gıcık konuşma olmuş
:1::1:

Bugün sözlümü askere yolladım o farklı şehirde ve son konuşmamızzz..

b:sevgilimmm :D
o:aşkımmmm:D yeni geldik otogara yemeğimizi yedik birazdan binicem arabaya sesini duyayım dedim :(

Ben ağlamaya başladım tabi konuşamadım birşey düğümlendi boğazımda:2::2:

o:aşkımm kadınımm allaha emanet ol allah yardımcın olsun her işte her zaman yanında olsun.ben bu son engelimizi kaldırmaya gidiyorum sonra sonsuza kadar yanında olucam.du bakayım aşkım ağlama bak kötü oluyorumm
b:ne ağlıcam beee ağlamıyorum ben :(burnumu çekiyorum bu arada ):2::2::2::43::43::43::43::43::43:

sonra oda ağlamaya başladı

o:seni çok seviyorumm aşkım allaha emanet ol ilk fırsatta arıyacağım :43::43::43:
b:Hoşçakal sevdiğimmm...:43::43::43::43::43::2::2::2::2::2:

sadece hoşçakal diyebildim yarime hep konuşuyodukta güçlü olmaya çalışırdım üzülmesin diye ama sesini duyunca dayanamadım boğazımda düğümlendi cümleler onu sevdiğimi bile söyleyemedimm:2::2::2::2::2::43::43::43::43::43::43:

Bugün sözlümü askere yolladım o farklı şehirde ve son konuşmamızzz..

b:sevgilimmm :D
o:aşkımmmm:D yeni geldik otogara yemeğimizi yedik birazdan binicem arabaya sesini duyayım dedim :(

Ben ağlamaya başladım tabi konuşamadım birşey düğümlendi boğazımda:2::2:

o:aşkımm kadınımm allaha emanet ol allah yardımcın olsun her işte her zaman yanında olsun.ben bu son engelimizi kaldırmaya gidiyorum sonra sonsuza kadar yanında olucam.du bakayım aşkım ağlama bak kötü oluyorumm
b:ne ağlıcam beee ağlamıyorum ben :(burnumu çekiyorum bu arada ):2::2::2::43::43::43::43::43::43:

sonra oda ağlamaya başladı

o:seni çok seviyorumm aşkım allaha emanet ol ilk fırsatta arıyacağım :43::43::43:
b:Hoşçakal sevdiğimmm...:43::43::43::43::43::2::2::2::2::2:

sadece hoşçakal diyebildim yarime hep konuşuyodukta güçlü olmaya çalışırdım üzülmesin diye ama sesini duyunca dayanamadım boğazımda düğümlendi cümleler onu sevdiğimi bile söyleyemedimm:2::2::2::2::2::43::43::43::43::43::43:

kıyamam ya
allah tez zamanda kavuşturur inş :50:

bizimde en son msjlaşma diyaloğumuz şu şekilde ben ona çekindiğim bi resmi atıyorum ardından msj
sevgilim: meleğim bu ne güzellik ya sevgili olmasaydık senın cok büyük bi hayranın olurdum
ben: abartma hayatım ya şımartacaksın beni
:1:
sevgilim: şımarmazsın seni tanıyorum her gün sana yeniden aşık oluyorum
ben: bende sana bebeğim
:nazar:
sevgilim: ne zaman nişanlanıcaz ne zaman sen benım olacaksın diyor bende kader kısmet bakarız diyorum sevgilimdende dudakları bükük ifade geliyor:1:

Birlikte otobüse bindik, tıklım tıklım doluydu. Ben oturdum, o arka tarafa ilerledi. Telefonuma gelen mesaj:

-Aşkım ben orta kapının ordayım inerken görürsün

:27:

Sevgilimiz yokki mesajlaşalım gece gece tribe soktunuz beni asdfghj

ben : gelirken ekmek alır mısın. yalnız marketten alma ,oranın ekmeği kuru oluyo , fırından al.
eşim : tamam.

çok romantiğiz çok...

Esim: bisi lazimmi?
Ben : ekmek, yogurt vs... ( romantizm bitmismi ne :15:

Ben YGS stresinden iyice kafayı yemiş bi halde başladım sevgilime söylenip ağkamaya.. Ya kazanamazsam, ya okuyamazsam, ya sevmezsen beni, zaten uzağız off off derken bebeğimin mesajıyla kendime gelip tekrar tekrar aşık oldum ona :nazar::nazar::16:

Bitanem: "Kahramanmaraşta da olsan dünyanın öbür ucundada olsan zenginde fakirde olsan okuyoda olsan okumuyoda.
Hepsi sadece seni geçiçi mutlu eder. Ölüm geldiğind hepsini burda bırakır gidersin.
Ama benim sevgim sonsuz oldukçada Allah'ın izniyle öbür tarafta bile yanında olacağım.
Herkes kazanır bişeyler okur ama herkes senle aramdaki mutluluğu yaşayamaz. Seni çok seviyorum. Hiç bişey fark etmez. Seviyorum seni.

Dünyanın en güzel kızına ağlamak hiç yakışmıyo sus bakalım meleğimm:16: "

Ben YGS stresinden iyice kafayı yemiş bi halde başladım sevgilime söylenip ağkamaya.. Ya kazanamazsam, ya okuyamazsam, ya sevmezsen beni, zaten uzağız off off derken bebeğimin mesajıyla kendime gelip tekrar tekrar aşık oldum ona :nazar::nazar::16:

Bitanem: "Kahramanmaraşta da olsan dünyanın öbür ucundada olsan zenginde fakirde olsan okuyoda olsan okumuyoda.
Hepsi sadece seni geçiçi mutlu eder. Ölüm geldiğind hepsini burda bırakır gidersin.
Ama benim sevgim sonsuz oldukçada Allah'ın izniyle öbür tarafta bile yanında olacağım.
Herkes kazanır bişeyler okur ama herkes senle aramdaki mutluluğu yaşayamaz. Seni çok seviyorum. Hiç bişey fark etmez. Seviyorum seni.

Dünyanın en güzel kızına ağlamak hiç yakışmıyo sus bakalım meleğimm:16: "

Maşallah çok tatlısınız.:nazar:

Beni kızdırmayı çok seven bir sevilim var :16:

Aşk: S.Sarkabadayı SADEM ' i dinle

Ben: senden banı mı gelsin :P

Aşk: He la he

Ben:Düzgün konuş benimle. Alırım aklını!

Aşk:aldın zaten :)

:9::16::16::16::52:

beni kızdırmayı çok seviyor benım aşkım ççook seviyorum onu :16:

Back
X