Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlım:Ruhumun sultanı
Ben:Evimin direği :)
Nişanlım:Bir içim su
Ben:Kimmmmmm
Nişanlım:Sen
Ben:Çok güzelim di miii
Nişanlım:Afet afet..
çok tatlı bir dialok olmuşAz önce twitter'da okuduğum cümleyi sevgilimle paylaştım:
Ben: "Koşarak gelmek isterdim sana, ama adım adım yazılmış kaderimiz.."
O: Kaderimize koşarak kavuşacağımız yazılsaydı seni asla yormazdım sevgilim...
Ben: Kavuşalım da ben yorulmaya razıyım. Kavuştuktan sonra beni sen taşırsın nasıl olsa :)
O: Ben seni başımın üstünde taşırım eşşek sıpası:) Yolda yürürken bile elimi tutmasan sanki yorulacakmışsın, düşecekmişsin gibi geliyor. Aynı evde olursak seni yürütmem ki asla :)
Ben: Bitanemm:) Şirin mi şirin evimizde ben attığım her adım için şükredeceğim inşallah. Bırak yürüyeyim :)
O: :) İnşallah hayatım, ben de senin attığın her adım için dua edeceğim, "Bu melek evimizde hep mutlu adım atsın Allah'ım! Amin." :)
Fazla mı romantik olmuşuz biz gece gece![]()
çok tatlı bir dialok olmuş
biz aynı evde yaşadığımız için pek olmuyor mesaj felan........ çokmu içimde kaldı herşey ne..
![]()
neysse ama arada annemlere gidince gece hep bi şiir atar çok güzeldir ama şiirleri .. mesela bir şeyi unutmam hiç :
o: bebeğim kalk hadii
ben : neden
: sabah insanalr işe gidicek sen doğmassan nasıl gitcekler demişti![]()
Az önce twitter'da okuduğum cümleyi sevgilimle paylaştım:
Ben: Kavuşalım da ben yorulmaya razıyım. Kavuştuktan sonra beni sen taşırsın nasıl olsa :)
O: Ben seni başımın üstünde taşırım eşşek sıpası:) Yolda yürürken bile elimi tutmasan sanki yorulacakmışsın, düşecekmişsin gibi geliyor. Aynı evde olursak seni yürütmem ki asla :)
Ben: Bitanemm:) Şirin mi şirin evimizde ben attığım her adım için şükredeceğim inşallah. Bırak yürüyeyim :)
O: :) İnşallah hayatım, ben de senin attığın her adım için dua edeceğim, "Bu melek evimizde hep mutlu adım atsın Allah'ım! Amin." :)
Az önce twitter'da okuduğum cümleyi sevgilimle paylaştım:
teşekkürler kuzummaşallah size![]()
Anaaamm benim cümlem twitter'a mı düşmüüüşşş
Ama bak ne güzel yüreğinizin ısınmasına vesile olmuş
ayy canımm, twitter'da 2 kişide gördüm hem de, patenti sana aitmiş demekk
Çok güzel bir cümle gerçekten, aynı duygu ve durumu yaşıyoruz demek ki...
Teşekkür ederiz bu güzel cümleyi hayata geçirdiğin ve kullanmamıza vesile olduğun için![]()