sevgilinizin yasakları

Atalarımız ne demiş... Yasakları ciyneyin demiş...(imza nisa241:Roflol:)
Şuanda bi yasaklık yok teze yaaaa ondan olsa gerek ama yürürlüktedir kesin yasak listesiii:Roflol::Roflol: Hakkıma bahtıma ne yasak cıkıcak diyede sabırsızlıkla bewklemiyo degilim yaneeeetatlicadiarzu:1closedeyes::smiley-cool:

Yasaklari bir kenara al bacim Maddeler vardi,,, Nereden geldigimi Sasirdiydim,,
Aaaaa gülme, konusma, kikirdama,kakirdama,,,,bakinma,, Kendimi Ftipi Acik cezaevinde bulduydum,,,,
Bir gün dedim yeter yahu,,,, Vurdum Masaya yumrugumu,,,
Simdi o benim yasaklarimi uyguluyor yasasin Kadin haklarijeyyar

Benim sevgilim aşkımda herşeye karışır aklınıza ne gelirse sadece ona özel olmamı ister dışarıda üsturuplu bi giyim tarzım olsun ister bu gibi şeyler ama ben yinede çok seviyorum onu

Mesela bugün yeni elbise giydim yeşil boyundan askılı ve şifon çok güzel bi elbise içim belli oluyomuş ceketimin düğmelerini kapattırdı:))

kız masayı mı? kırdın yoksa herifin kafasını mı? onu pek anlıyamadımdaaa:1closedeyes:

kız masayı mı? kırdın yoksa herifin kafasını mı? onu pek anlıyamadımdaaa:1closedeyes:

Masayi kirmam yetti galiba:Roflol::RoflolBiraz tiyyysti galiba,,,,)
Eli Oklavi olanlardanim(Umarim eltim,görümcem yoktur buralarda):Roflol:
Anladinmiiiiiiiiiiiiiii Basi Dumanli Bacimklava:

ben bana yasak koymasını bıle cok sewıorum hıcte rahatsız deılım bu durumdan :)cunku aynılarını bende yapıorum...

Masayi kirmam yetti galiba:Roflol::RoflolBiraz tiyyysti galiba,,,,)
Eli Oklavi olanlardanim(Umarim eltim,görümcem yoktur buralarda):Roflol:
Anladinmiiiiiiiiiiiiiii Basi Dumanli Bacimklava:

baya tırsmış garibimmmmm:Roflol:
Oklava bende gendime aljemm hemide el gözü nur dökümü:Roflol::Roflol: ( o nasılsa artıkıntatlicadiarzu )

aynı dert benim başımda bir sene oldu beraberiz ben okurken tanıştık ve okul bitince ben memleketime dönmek zorunda kaldım.önceden hiçbirşeye kızmayan adam gitti yerine canavar biri geldi bazen hoşuma gitsede kıskanmaları bazende nefret ettiriyo kendinden..

msn de erkek olmayacak,dekolte kıyafet giyilmeyecek,anne ve babasız gezmege gidilmeyecek,telefonda başka bir arkadaşımla konuşurken o aradığında hemen telefon kapatılıp onla konuşulacak ve bi çok şey ençok kızdığımda teyzemin ogluyla görüşmemi istememesi neymiş erkekmiş ne olursa olsun..
ben edirneliyim o erzurumlu sanırım bundan kaynaklanıyo bazı sorunlar haricinde çok iyi saygılı dürüst ama bide aşırılıgı olmasa ne iyi olur..

Benim kocişim,ilk çıktığımız dönemden evlenene kadar kıskançlıkları yüzünden hayatımı çileden çıkarttı.Yok tlf.nun niye kapalı,neredesin,işten çok geç çıkıyorsun,beni sevmiyorsun,şort giymesen,ipli blüzlerle üşümüyormusun larla bir çeşit taktikle hasta etti.:)Ben kendi bildiğimi yaptım her daim ama,saçma sapan isteklerini eledim doğrularımı yaptım.Şimdi bittimi?_tabiki hayır...Makyaj yapsam sana yakışmıyor makyaj,doğal daha güzelsin diyor.yedim bende:)Ben onu hiç kısıtlamam bunu bile kıskanıyor arada...Senin hiç güven problemin yok diyor bana..Biliyor yani bunun bir problem olduğunu...
Neyseki aştı bu güven problemini,Şimdi rahatız ikimizde,birde eğildiğimde belim açılmasa tam olacak sanırım:)
Çok seviyorum kocişimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…