heytt bee...bana kim yasak koyabilirmiş...ben istediğimi giyerim, istediğim yere giderim, aileme hiiiççç yapabilirmiyim demedim bilgi veririm sadece şurdayım şunu yapıyorum şu saatte gelirim...bana güvenleri tamdır çünkü yalan söylemem hataysa hatadır gelir anlatırım...benim en yakın arkadaşlarım erkektir çünkü onlar kıskançlık krizine girmez ve ben bunlardan asla taviz vermem...karşıma çıkan adamlar hep peki canım tabi canım dediler....nerde beni öyle kısıtlayacak erkek, hani çıksa karşıma kesin aşık olurum heralde...
yaaaa işte bunlar benim büyüüükkkkk laflarım...taaaa 1 sene önce söylerdim bunları...şimdi mi...anlatayım...dizimin üstünde etek YASAK..makyajı abartmak YASAK...erkekten dostmu olurmuş, mutlaka bisüre sonra bişey çıkar, yıllardır var olan arkadaşlarımla samimiyet YASAK (mühendislik fakültesinde okudum 5 kız 60 erkektik haliyle arkadaşların çoğunlukla erkek oluyo...) dekolte tamamen yasak (hayır görünecek bişey olsa gam yemeyecem...ama tabi o dışardan bakıyo bişey var zannediyo, 30 gün sonra bu yasak kalkabilir çünkü gerçeklerle yüzleşecekkafamçokkarıştı) aaaahhh ahhh nerde o çoookkk büyük konuştuğum günler...ama hakikaten böyle adam çıktı ve ben aşık oldum...ama tüm bunlara rağmen onun içi rahatlayamıyor çünkü silik olmayı beceremiyorum...ne yapabilirmki... Allah Allaaaahhhh...bazen işyerime geliyo birlikte dışarı çıkıyoruz laf şu; yürü be aşkım sanki bu kurum senin...ne yapayım yani...yapamıyorum...neyse çok uzattım...sözün özü; keşke büyük lokma yeyip büyük laf konuşmasaydım
klava: