• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin yanında hangi parfümü sıkardınız kızlar? :)

ilayay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
58
0
36
Ankara
evet kızlar ben sevgilimle buluşacağım zaman sıkabileceğim etkileyici sexy bi koku arıyorum günlük hayatımda şuan sexy graffii kullanıyorum ama çok meyveli hiç bi erkeği etkilemiyor ama bütün kızlar parfümümü soruyor :) her neyse yazın sıkabileceğim sexy bi koku istiyorum. avon oriflame falan kullanmıyorum. gerçek parfüm almayı düşünüyorum kızlar lütfen yardım ediiiiin :)
ayrıca nerdeyse tanınmış bütün parfüm kokularını biliyorum sevdiğim kokularda var ama kararsızım sormak istediğiniz şeyler varsada sorabilirsiniz bildiklerimi sizinle paylaşabilirim.
bu arada buğday tenliyim.

evet kızlar ben sevgilimle buluşacağım zaman sıkabileceğim etkileyici sexy bi koku arıyorum günlük hayatımda şuan sexy graffii kullanıyorum ama çok meyveli hiç bi erkeği etkilemiyor ama bütün kızlar parfümümü soruyor :) her neyse yazın sıkabileceğim sexy bi koku istiyorum. avon oriflame falan kullanmıyorum. gerçek parfüm almayı düşünüyorum kızlar lütfen yardım ediiiiin :)
ayrıca nerdeyse tanınmış bütün parfüm kokularını biliyorum sevdiğim kokularda var ama kararsızım sormak istediğiniz şeyler varsada sorabilirsiniz bildiklerimi sizinle paylaşabilirim.
bu arada buğday tenliyim.

escada magnetism
:29:

ben de buğday tenliyim hot couture kullandım uzun yıllar .çok ta severim hala. ama şu an channel chance kullanıyorum o da gayet güzel...ikside gayet sexy kokular...

ben de buğday tenliyim hot couture kullandım uzun yıllar .çok ta severim hala. ama şu an channel chance kullanıyorum o da gayet güzel...ikside gayet sexy kokular...

hot counture deniyeceğim teşekkür ederim :)
chanel chance kokusunu ben dadya parfümden aldım ve bi kere sıktım bi daha da sıkmadım bana çok erkeksi geldi herkes tarafından çok beğeniliyor orjinal kokusunu hiç denemedim ama dediğim gibi dadyadan aldığımı beğenmedim

Givenchy absolutely irresistible :16: yıllarca kullandım, hem kalıcı hem de çekici ve sık rastlanılan bir koku değil....
değişiklik istediğim için şimdi channel chance kullanıyorum, orjinalini bi dene derim, çok feminen bi kokudur....

bebeğim sana bir erkeğin asla hayır diyemeyeceği bir parfüm söyleyeceğim. Hani diyorsun ya kızlar soruyor parfümümü:51:..işte bu kokumu bütün erkekler soruyor :9: .. hem seksi hem fresh hem de kadınsı... Kenzo leaupar.. :51:

bebeğim sana bir erkeğin asla hayır diyemeyeceği bir parfüm söyleyeceğim. Hani diyorsun ya kızlar soruyor parfümümü:51:..işte bu kokumu bütün erkekler soruyor :9: .. hem seksi hem fresh hem de kadınsı... Kenzo leaupar.. :51:

çok merak ettim valla canım gidip hemen deneyeceğim çok teşekkür ederim :)

çok merak ettim valla canım gidip hemen deneyeceğim çok teşekkür ederim :)

alabiliyorsan orjinalini al öle uçuk rakamlar deil..hiçbirşey orjinali gibi olmuyor ama yok alamam dersen en yakın kokuyu D&P yapıyor..parasız zamanlarımda hep ordan alırdın..merak etme aynı etkiyi veriyor :16:

canım bu sevgilinin hoşuna ne tür kokuların gittiği ile ilgili.

benimki vanilyalı ve yaseminli kokulara bayılır. bu yüzden hypnotic poison eau sensuelle, moschino glamour, armani code femme kullandım. ilki vanilya yasemin, diğerlerinde ise baskın yasemin var. teninde yasemin kokuyorsa bunlar muhteşem olur, buram buram kokarsın.

onun favorisi burberry classic yıllardır. ben bile arada sıkılıyorum ama o bu kokuya aşık resmen:)

benim favorim europhiadır mesela. sıkınca kendimi seksi hissediyorum:)

givenchy absolutely irresistible-212 sexy-burberry body vazgeçilmezlerim:))

Son düzenleme:
amor amor sıkıyorum çok seviyor :12:
bide avondan little red dress almıştım öylesine bol bol sıkarım diye bu kokuna bayılıyorum dedi şaşırdım :1:

givenchy - very irresistible sıkıyorum bayılıyor kokuyu içine çekerek deniz koktuğumu söylüyor :16: çok kullanan var ama benm de vazgeçemediğm kokulardan biri chanel chance ı da seviyor :34:

Son düzenleme:
Back