Anket Sevgilinizin yalan soyledigini nasil anlarsiniz?

Sevgilinizin yalan soyledigini nasil anlarsiniz??

• bana bakmadan konusur

OY: 4 6,2%
  • konuyu kisa keser

OY: 16 24,6%
  • bana karsi daha iyi davranmasindan

OY: 0 0,0%
  • bana karsi daha soguk davranmasindan

OY: 1 1,5%
  • tum hareketlerinden

OY: 23 35,4%
  • gozlerinden anlarim

OY: 13 20,0%
  • Aslaa yalan soylemezz

OY: 8 12,3%

• Ankete Katılan
    65
benim eşimin henüz hiçbir yalanını yakalamadım.ya çok dürüst ya da iyi rol yapıyor.
ama konuşmak istemediği konularda gözlerini benden kaçırır.

yalan söydiğini söylediği anda anlamak pek mümkün olmuyor.Süper oyuncu ancak sonra içine dert olup kendisi söyleyince anlıyorum :oklava: aşk konusunda biraz saf kalpliyim sanırım senağlama

valla benimki profesyonel olmuş hiç anlamıyorum yalanıda bikaç ay sonra çıkınca bişi diyemiyorum

gözlerini kaçırmasından ve yalan söylemeyı beceremediği ıçın saçmalamaısndan anlarım

Tüm hareketlerinden anlamaya calışırım...Yalan söyledimi? yoksa söylemedimi? tartışılır..Söylediysede babalı boynuna:mymeka::kızgın:

ayyy benim delim bir yalan yapsa yada benden gizli birşey ertesi gün gelip kendi söyler dayanamaz:)) yada beceremezz

yalan sötlemez hayatta emin olduğum nadir insanlardandır bu konuda hatta 2 insan var onlardan biri diyebilirim:utangac: gözlerinden anlarım diyemem çünkü artık gözlerde yalan söylüyor:çok üzgünüm: ama sevmediği için yalanı hemen kendini ele verirdi sanırım kısa keserdi konuyu kapatırdı felan...

Hareketlerinden Konuşmalarindan Bakişlarindan Anlarim
Ama Anladiğimi Farkettirmem Ilk Anda Ama Sonra Doğrumu Yalanmi Die Ağzini Ararim Ve Hersey Belli Olur

benimki gülmeye başlıyo :))) sırıtıyo konuşurken heycan yapıp çok fazla el kol mimik hareketleri yapıyor :roflol:
yani tüm hareketlerinden anlıyorum

Yalanı sevdiğimde çok iyi anlarım. Çünkü insan artık bi müddetten sonra içini okuyor karşısındakinin. Ama o an o geçiştirmek istiyorsa birşeyleri üstelemem yalan söylüyorsun bile demem. Kendisi gelir doğruyu söylerse ne ala yoksa nasılsa bir şekilde ele veriyorlar ele vermiyorsa tebrik ederim içimden : ) böyle rol yapabilen çok az bulunur

bu anket daha önce baskası yapmıstı bacım ama eşleri dıyordu.. :kafamçokkarıstı:
neyse kısa keser lafı ordan anlarım yalanı..

Back