- 6 Şubat 2018
- 485
- 195
-
- Konu Sahibi ilginchakkatenn
Telefonu hep ortada ve istemesi de gereksiz geliyor açıkçası bana güveniyorum ve birşey yapacak olsa şifresini bildiğimde de yapar.Ben esimin telefon sifresi haric sosyal medya hesaplarinin sifrelerini bilmiyorum o da benim telefon sifremi bilir sadece.bazen onun facebook hesabindan merak ettiklerime bakiyorum benim olmadigi icin.suphe etmedigim icin merak da etmiyorum telefonunda naptigini acikcasi.
Çok doğru bende öyle düşünüyorum yalnız değilmişimHayır isim olmaz onun erkek muhabbetlerini görmek hiç istemem yani oda benim kız arkadaşlarımla olanları görmesin onane. Bi çizgi sınır olmalı herkesin bi özel alanı var
Nedennsevgilimden şifre istesem pılımı pırtımı toplar kovar beni evden
Nedenn
Hayır biz karşılıklı olarak birbirimizden istemedik. Doğru olduğunu düşünmüyorum zaten.Merhabalar herkese.Hep tartışma yaratan bir konuyla size geldim.Erkek arkadaşınızın sosyal medya şifrelerini istiyor musunuz/istediniz mi? Yada sizde var mı? Benim yaklasık 1 aydır erkek arkadaşım var onu senelerdir beri tanıyordum zaten ve birbirimize karşı şifre isteme muhabbeti olmadı hiç.İkimizin de birbirimiz haricinde özel hayatları olduğunu biliyorum ve şifre istemek gereksiz geliyor.Ama etrafıma baktığımda birçok arkadaşımın erkek arkadaslarında şifrelerini olduğunu görüyorum.Bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum iki taraf da bazı şeylerin farkında ve sorumluluğundaysa şifre istenmeli midir? Yoksa özel hayata müdahale mi oluyor? Siz nasıl bir tutum sergiliyorsunuz bu konuda?
Her iki tarafın özel bir alanı olmalı. Bana vermek istediği halde ben istemedim. Doğru bulmuyorum bu tarz şeyleriMerhabalar herkese.Hep tartışma yaratan bir konuyla size geldim.Erkek arkadaşınızın sosyal medya şifrelerini istiyor musunuz/istediniz mi? Yada sizde var mı? Benim yaklasık 1 aydır erkek arkadaşım var onu senelerdir beri tanıyordum zaten ve birbirimize karşı şifre isteme muhabbeti olmadı hiç.İkimizin de birbirimiz haricinde özel hayatları olduğunu biliyorum ve şifre istemek gereksiz geliyor.Ama etrafıma baktığımda birçok arkadaşımın erkek arkadaslarında şifrelerini olduğunu görüyorum.Bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum iki taraf da bazı şeylerin farkında ve sorumluluğundaysa şifre istenmeli midir? Yoksa özel hayata müdahale mi oluyor? Siz nasıl bir tutum sergiliyorsunuz bu konuda?