Anket Sevgilinizin size nasıl hitap etmesini tercih edersiniz?

Sevgilinizin size nasıl hitap etmesini tercih edersiniz?

• Aşkım

OY: 27 18,1%
  • Hayatım

OY: 46 30,9%
  • Sevgilim

OY: 22 14,8%
  • Diğer(Belirtiniz)

OY: 54 36,2%

• Ankete Katılan
    149
Genelde sevgilim deriz, miniğimde der :asigim:
şu sıralar aşkitoma takmış durumdayız, hep o best fmdeki selçuğun yüzünden kaydirigubbakcemile3
bi de bebeğim demesini çok seviyorum :asigim:

konuşurken hayatım der ve inanılmaz çekici olur onu söylerken :asigim:

ama meleğim,bebeğim,sevgilim hitaplarını da seviyorum ben

aaa yelkenleri suya indirttiniz bana ben kızgınım ona işte

en fazla canım ya da hayatım onun dışındakilere gülüyorumm şimdilikkkaydirigubbakcemile3

aşkım canım hayatım bitanem biriciğim meleğim hasretim... hepsini bi seferde sıralayıveriyor bence sadece hayatım dese yeterli aslında gerisi laf kalabalığı

çitlenbik demesi hoşuma gidiokaydirigubbakcemile3

Aşkım, bitanem, bebeğim, meleğim, fıstığım......Bu sıralar bitanesi sık kullanıyoo
Bebeğimi çok tatlı söylüyoo yaa:kedi:
Aslında hepsi hoşuma gidiyooopuyorumnanaktan

nedense "BEBEĞıM" demesini daha çok seviyorum :kedi: oda 40 yılda bir söyler.. en sık söylediği canım,aşkım ve hayatım. bazen bi tanem de der. sevgilim ve bebeğimi özel günlerimiz kutlarken güzel bi söz arkasında der anca...
bu arada aşkım a aşkitom
bebeğime bebişim
tatlıma tatlişim hitaplarına deli oluyorum .bi kere aşkitom dedi,bi bakış attım bi daha demedidelikafadulden

anketteki hepsini der
tatli belam der
bebegim der
askitomda der
hayatim askim sevgilim
gülüm
dünya güzelim
yani yetiyoda artiyo bana :)

hep canim desin.. arada bir kelebegim kimi zaman sekerparem.. uzgunsem tatlim desin, uykuya dalmadan evvel de melegim.. sarilirken hep askim desin..
icinden ne gelirse onu desin.. :asigim:

evlendik evleneli güzelim diye hitap eder :kedi:

Aşkım,aşkitom,hayatım,bebeğim,sevgilim,canım,kara incim,tatlım bunları çok sık kullanır.

7 yilir evliyim ve esim beni hic ismimle cagirmaz.. Sürekli cicim, bitanem, canimin ici, vs. der. Hatta arada bazen ciddi bir konu oldugunda ve ismimle bana hitap ettiginde bir tuhaf olurum. Alistim vallh bana tatli söz söylemesinekaydirigubbakcemile3

aşkım ve canım deriz hep birbirimize...
bazen de ismimle gülçinimm derrrropuyorumnanaktan

Bana hayatim demesini seviyorummmmmmmmmmmm ben genelde askim diuorummmm

Ismimle hitap edince bilki kusuz konusmuyoruz akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…