Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketSevgilinizin size nasıl hitap etmesini tercih edersiniz?
Genelde sevgilim deriz, miniğimde der :asigim: şu sıralar aşkitoma takmış durumdayız, hep o best fmdeki selçuğun yüzünden kaydirigubbakcemile3 bi de bebeğim demesini çok seviyorum :asigim:
aşkım canım hayatım bitanem biriciğim meleğim hasretim... hepsini bi seferde sıralayıveriyor bence sadece hayatım dese yeterli aslında gerisi laf kalabalığı
Aşkım, bitanem, bebeğim, meleğim, fıstığım......Bu sıralar bitanesi sık kullanıyoo
Bebeğimi çok tatlı söylüyoo yaa:kedi:
Aslında hepsi hoşuma gidiyooopuyorumnanaktan
nedense "BEBEĞıM" demesini daha çok seviyorum :kedi: oda 40 yılda bir söyler.. en sık söylediği canım,aşkım ve hayatım. bazen bi tanem de der. sevgilim ve bebeğimi özel günlerimiz kutlarken güzel bi söz arkasında der anca...
bu arada aşkım a aşkitom
bebeğime bebişim
tatlıma tatlişim hitaplarına deli oluyorum .bi kere aşkitom dedi,bi bakış attım bi daha demedidelikafadulden
hep canim desin.. arada bir kelebegim kimi zaman sekerparem.. uzgunsem tatlim desin, uykuya dalmadan evvel de melegim.. sarilirken hep askim desin..
icinden ne gelirse onu desin.. :asigim:
7 yilir evliyim ve esim beni hic ismimle cagirmaz.. Sürekli cicim, bitanem, canimin ici, vs. der. Hatta arada bazen ciddi bir konu oldugunda ve ismimle bana hitap ettiginde bir tuhaf olurum. Alistim vallh bana tatli söz söylemesinekaydirigubbakcemile3