onemlı olan ıc guzellık dedık dıyelım ee mesela dısarı cıktıgında topuklu gıyemedıgını dusun ıc guzellık burda fayda etmıyor malesef ben benden uzun olsun ısterım en ıyısı bayanssulusmile
görsel açıdan bi erkek yinede boylu poslu olmalı.bi kadının ufacık olması çok cins durmuo ama bi erkeğin ufacık kısa boylu durması biraz tuhaf geliookaydirigubbakcemile5
erkek dediğin boylu poslu olur diyorum ama senin boyun 75'in üstündeyse senden çok kısa olmamak şartıyla olabilir yani nie olmasııın. aaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaan gönüller bir olsun. ne uzunlar gördük Çok üzgünüm çoook
Benden kısa mı ?Asla öyle bir şey olamazdı.akannehir Kolumu omuzuna atıp elinden tutup gezdirecek halim yok ya!..sempatiksalakcinni
Kısa boylu erkek de hoş durmuyor bu arada.Kalabalıkta kaybeder insan,korkarım.sempatiksalakcinni
erkek için en ideal boy 178-180 cmdir :)) değil benden kısa benimle aynı boyda bile olsa ilgimi çekmez,ama çok uzun boylu erkekler de hiç çekici değildir,ideal boyu yazdım .nokta :)):86:
Bence de erkek için ideal boy en fazla 180 civarı.Eşim benimle aynı boyda olsa komik olurduÇünkü boyum 160Kadın erkekten kısa olmalı tabiki bu benim düşüncem.Sanki daha güzel duruyor.Ama erkek kadından kısa oldu mu olmaz.